Eski eş adiligi

Benim eski es yurt disindaydi aramiyor,sormuyordu cocugu.5 aydir Turkiyede yarim saat mesafede bize.Dun benim 6 yasindaki oglumda heyecanla karnesini gostermek icin aradi(tableti var oglumun,ordan mesengar acmistim oglm adina.)oglum aradigi icin sinirlenmis,oglumu engellemis .Bana da yazmis neden ikidebir onu ariyormus ,zorluyormus aramasinmis.ayda 1 belki ariyor cocuk .benide engelledi.nafakada yollamiycakmis.ceyregini veriyodu zaten .Toplu beddua alalim bu hayvanlara bence.O kadar icim acidiki oglumu teselli edwcek cumleler bulamadim.serefsizler.Hayatlarina bir kadin girince bi taraflari kalkiyor .
Cok uzuldum nasil pisliklerle evlenmisiz pes. Tek dertleri birini bulup yatip kalkmak. Agzini burnunu kirsam az da ne yapsam bos. Sevgilisiyle egleniyor ben burada cinnet geciriyorum. Evlenmeyin kardesim

Bence siz de mesaj yazmalısınız:

Bu oğlan senin çocuğun, nornal insanlar evladı olmayan bir çocuğa dahi bu şekilde davranmıyor. Sen bir oksijen israfı ve b.ksun. Evladından esirgediğin paran da yerin dibine batsın daha iyisi o paraları dik tut üstüne otur. Şerefsiz ve rezilsin midemi bulandırıyorsun.

Ben olsam aynen böyle yazardım.
Nafakaya gelince vermeme diye bir durum olamaz hacizla alırsınız.
Engellemeden hemen once yazdim.Bok oldugunu biliyor ki.soyledigim tum kotu sozleri iltifat algiliyor.Birde yeni sevgililerine agliyomus oglumu ozluyorum goremiyorum diye asalak beyinsiz hic verme
Bence siz de mesaj yazmalısınız:

Bu oğlan senin çocuğun, nornal insanlar evladı olmayan bir çocuğa dahi bu şekilde davranmıyor. Sen bir oksijen israfı ve b.ksun. Evladından esirgediğin paran da yerin dibine batsın daha iyisi o paraları dik tut üstüne otur. Şerefsiz ve rezilsin midemi bulandırıyorsun.

Ben olsam aynen böyle yazardım.
Nafakaya gelince vermeme diye bir durum olamaz hacizla alırsınız.
Boyle uazan biri sizce dunuanin en assagilik sozlerini soylesenizde yarabbi sukur der.
Sen bilirsin dedim.Engellemen iyi oldu senin gibi igrenc bir babasi oldugunu bilmemesi cok daha iyi olur.Dogru bir karar bu yazdim.engelledi daha yazamadim.Gece 3 e kadar agladi yeni baba bul anne ne olur ben cocukken buyumeden bul baba ile oynamak nasil gormek istoyorum gibi birsuru cumleler kurdu.

Engellemeden hemen once yazdim.Bok oldugunu biliyor ki.soyledigim tum kotu sozleri iltifat algiliyor.Birde yeni sevgililerine agliyomus oglumu ozluyorum goremiyorum diye asalak beyinsiz hic verme
Boyle uazan biri sizce dunuanin en assagilik sozlerini soylesenizde yarabbi sukur der.
Sen bilirsin dedim.Engellemen iyi oldu senin gibi igrenc bir babasi oldugunu bilmemesi cok daha iyi olur.Dogru bir karar bu yazdim.engelledi daha yazamadim.Gece 3 e kadar agladi yeni baba bul anne ne olur ben cocukken buyumeden bul baba ile oynamak nasil gormek istoyorum gibi birsuru cumleler kurdu.
Offf icim parcalandi ya

Şeref yoksunu
Küçücük çocuğu üzecek neyin egosu var
Yaşlılığında kendi oğlunu arasın arasında yanında bulamasın vasıfsız
Ben olsam bizi ve çocuğunu engellediğini kanıtlar nafaka zamanında ve tam ödenmediği için üstüne dava açardım
Görürdü beni rahat bırakını ancak parayla üzersin bu tipleri
O kadar Serefsiz ki bunu yaptigim an ulkeden kacar Birdahada asla Turkiyeye gelmez.Rus kari ariyomus Rusyayq gitcekmis

Ya alnxocugununparka gotur anneanneye dedeye gotur niye dusunuyosun oturup.sevdigi bi yere gotur.kafasibdagilsin cocugunda.
Ah be canim benim... Depremde tum ailemi kaybettim ben iki ay once de tek kalan varligim kizkardesimi kaybettim. Bizde aile yok malesf. Arkadasim kizimi aldi goturdu sagolsun

Cok uzuldum nasil pisliklerle evlenmisiz pes. Tek dertleri birini bulup yatip kalkmak. Agzini burnunu kirsam az da ne yapsam bos. Sevgilisiyle egleniyor ben burada cinnet geciriyorum. Evlenmeyin kardesim
Evlenirken hic oyle degildi.Bir akrabasinin esi dogurdu bebegi kucagina alinca agladi filan.Dedim bu ne guzel baba olur.Bok babasi

Evlenirken hic oyle degildi.Bir akrabasinin esi dogurdu bebegi kucagina alinca agladi filan.Dedim bu ne guzel baba olur.Bok babasi
Benim eski esim de sokakta kesi kopek tum hayvanlara sonsuz yem alir besler veterinere goturur. Ama kizini gormez umursamaz. Kedi kopegi daha cok sever

Bi baba olarak onun araması hatta yanına gelme imkanı varsa gelmeli kızıyla vakit geçirip hediye almalı. Ama tam tersi yapmış eski ex kişisi bide babayim diye ortada dolanır suratına islak çorapla vurcan nerden geldiğini şaşıracak lallos 🤪
Islak tuvalet terliği ile de vurulabilir. Zaten düşünmeyip zahmet etmeyip karne gününe gelmediyse diyecek laf yok.
Ama malesef kız çocukları babaya düşkün oluyorlar hatta eş seçiminde bile baba faktörü çok önemli.

Size tavsiyem hiç birşekilde baba çocuk ilişkisine karışmayın. Bırakın aramak isterse arasın yoksa aramasın.

Canım burda hepimiz eşine sövsek de sonuç değişmeyecek, o yüzden hiç oğlunu üzme arar müsait değil falan de, baba figürüne de haciz yolla versin nafakayı. Hayat zor bazı zamanlarda unutma hepsi geçecek. Oğlun var sağlıklısın daha ne olsun. Hiç enerjini öyle bir adama verme. Az sabret bu dünyada tüm zıtlıklar bir arada. Hüzün varsa mutluluk da var yakında🙏

Ben konu sahibine bunun garantisini veremem. Sonuçta ne konu sahibini ne eski eşini be böyle bir durumda avukatlarını ne hakimlerini bilemem. Ha siz bu işlerden anlayıp garanti veriyorsanız o sizin düşünceniz. Benim istediğim şey konu sahibin her duruma karşı tedbirli olması, elinde bırseyler olmasıdır.
Sizi anliyorum yardimci olmak istiyorsunuz. Elbette saklasin o mesaji isterse ama ben bosanma durumlarini yasadim ve bosanirken bazi seyleri avukatima sormustum. Adamin sevgilisinin olmasi suc degil. O artik bekar. Iki taraf da bekar. Iki taraf da yeniden baskalariyla evlilik yapabilir. Bosandilar diye hayatlar bitmis degil. Bizim toplumumuz bosaninca annenin hayatini bitmis gibi dusunuyor. Saniyor ki yeniden evlenirsem adam velayeti alir. Ilk es genelde eski karisi ikinci evliligi dusundugunde, kendi her halti yedigi halde, eski karisinin ikinci evliligini hazmedemediginden su velayet isini one surer. Kadini bununla tehdit eder, korkutur. Ancak bu is o kadar kolay degil. Velayet icin adamin sevgilisinin olmasinin ise yarayacagini dusunmuyorum ben. Bekarim ben, sevgilim olabilir der cikar. Hakim daha cok cocukla baba iliskisine bakar. Ha o mesajdaki cocugunun karnesine bile kayitsiz kalmasina bakar hakim.

Sizi anliyorum yardimci olmak istiyorsunuz. Elbette saklasin o mesaji isterse ama ben bosanma durumlarini yasadim ve bosanirken bazi seyleri avukatima sormustum. Adamin sevgilisinin olmasi suc degil. O artik bekar. Iki taraf da bekar. Iki taraf da yeniden baskalariyla evlilik yapabilir. Bosandilar diye hayatlar bitmis degil. Bizim toplumumuz bosaninca annenin hayatini bitmis gibi dusunuyor. Saniyor ki yeniden evlenirsem adam velayeti alir. Ilk es genelde eski karisi ikinci evliligi dusundugunde, kendi her halti yedigi halde, eski karisinin ikinci evliligini hazmedemediginden su velayet isini one surer. Kadini bununla tehdit eder, korkutur. Ancak bu is o kadar kolay degil. Velayet icin adamin sevgilisinin olmasinin ise yarayacagini dusunmuyorum ben. Bekarim ben, sevgilim olabilir der cikar. Hakim daha cok cocukla baba iliskisine bakar. Ha o mesajdaki cocugunun karnesine bile kayitsiz kalmasina bakar hakim.
Eşim zaten çocuğun velayetini asla istemez. O hayatını yaşar çocuk bakmaz

Çocuk psikolojisini nasıl etkiler bilmiyorum ama böyle babaları olan çocuklara,eğer anlayabilecek yaşta ise,tüm gerçekleri söylemek mi doğru olur acaba?Yani, "oğlum-kizim senin baban sorumsuz,baba oldugunun farkında değil.Onu bir süre kendi haline bırakalım.Gorusmek isterse gelir"gibi..Yani kimseye zorla babalık yaptırılmiyor gördüğünüz üzere.Cocuk bir süre sonra zaten sorgular,kandıramazsın da..Anneler birde bu vicdansız babaların yükünü çekiyor..

Sanırım ben olsam inadına aşk dolu mesajlar atardım sevgilisi onu yolsun diye.
Aslında çok güzel taktikk... Tam ağız açıp gözü yummalık. İşte çocuk üzülmese ki her çocuk hangi yaşta olursa olsun üzülür. Derdim yani eline telefonu verip attığı mesajı gösterir. Kızım ben bisey yaptım sen dün ulasamayınca babana bende belki görmemistir diye mesaj atmıstım biliyorum üzüleceksin ama babanın verdiği cevap amacım seni üzmek değildi derdim.. bi yanımda öle diyo.. bi yanım yağdır diyo baba denen şahsa....

Eşim zaten çocuğun velayetini asla istemez. O hayatını yaşar çocuk bakmaz
Tahmin edebiliyorum cunku ayni durumlari yasadim. Bekar hayati yasamak varken o sorumluluga asla girmezler. Sadece arada bir "velayeti alirim ha" tehdidi savururlar. Eski esim boru boru otuyordu eskiden. Herseyde velayeti alirim deyip duruyordu. Oysa mahkemede hakime velayeti istemedigini kendi soylemisti. Ben artik bu velayetle korkutulmaktan bunalmistim ve avukatimi aramistim. Bana guldu. O kadar kolay degil dedi. Bir gun yine boyle bir laf ettiginde " sıkıyorsa al" demistim. Ondan sonra tehditler bitti.
Oglum su an 14 yasinda. Malesef ergenlik problemlerini bu sene ben de yasadim. Oglum bir gun sinav oncesi butun gun telefonla oynayip hic ders calismamisti. Ben de uyarinca evden cikti gitti. Telefonlarimi da acmayinca nereye gitttigini de bilemeyince caresizlikten babasini aradim ulasamiyorum ona diye. Bu arada baba baska sehirde yasiyor. Ve babasi " ergenlik bu, olur oyle seyler" gibi laflar etti. Ben de " ben bu isi beceremiyorum galiba. Sen daha iyi biliyor gibisin. O zaman biraz da istiyorsan sende kalsin" demistim. Yok yok hayir hayir demisti. Yani istemiyorlar kesinlikle. Ama sorsan cok iyi babalar...

Back
X