Eski eş adiligi

Bu hıyar sürekli spor yaoar protein tozu vs kas yapar. Saç bakımı yapar ortamda gözü kası ona buna bakar tam bir pislik yani. Adam deli gibi kendini seviyor
Eski esimjn bosandigi esi misin acaba ya?gerci o kadar buyuk cocugu olamaz.steroid ignesi yaptirtirdi surekli.

Bunun diğer şubesi de benim eski eşim karnesini bile sormadı aramadı bile. Hiç aramayan babaanne müsveddesi arayım da konustur diye mesaj atmış. Emrin olur tabi ne demek el pençe seni bekliyordum bende gereksiz kadın. Görüştürmem çokta lazım şahıslar değiller. Siz de mesaj atmayın merak eden kendi yazsın arasın sorsun. Kısa cvplar verin hatta çoğunda da müsait değilim diyip kestirip atın.

Bunun diğer şubesi de benim eski eşim karnesini bile sormadı aramadı bile. Hiç aramayan babaanne müsveddesi arayım da konustur diye mesaj atmış. Emrin olur tabi ne demek el pençe seni bekliyordum bende gereksiz kadın. Görüştürmem çokta lazım şahıslar değiller. Siz de mesaj atmayın merak eden kendi yazsın arasın sorsun. Kısa cvplar verin hatta çoğunda da müsait değilim diyip kestirip atın.
Denek bunlardan çok varmış. Asla aramam cehennem olsun sevgilisiyle

:sinirli: :sinirli: :sinirli:
Bu hıyar sürekli spor yaoar protein tozu vs kas yapar. Saç bakımı yapar ortamda gözü kası ona buna bakar tam bir pislik yani. Adam deli gibi kendini seviyor
Ay hiç sevmediğim, g.tü başı ayrı oynayan tıp. Kurtarmışsın kendini konu sahibi.

Sevgilisinin suçu yok ki şerefsiz olan eski esim
Olur mu yaa erkek düşünemez böyle şeyleri onun demesi lazım bugün karne günü hediye al git gör diye. Netice de varsayalım evlendi o kızla. Allah bilir ama hicbirimizin garantisi yok başına birşey geldikızın diyelim ve bir çocuğu var. O çocuk O zaman ortada kalacak neden? Çünkü bu adam evlilikle birlikte babaliktandaboşanıyor. O zaman bu adama birinin bu durumun yanlış olduğunu öğretmesi gerek. Bunu yapacak olan da kadındır.

Olur mu yaa erkek düşünemez böyle şeyleri onun demesi lazım bugün karne günü hediye al git gör diye. Netice de varsayalım evlendi o kızla. Allah bilir ama hicbirimizin garantisi yok başına birşey geldikızın diyelim ve bir çocuğu var. O çocuk O zaman ortada kalacak neden? Çünkü bu adam evlilikle birlikte babaliktandaboşanıyor. O zaman bu adama birinin bu durumun yanlış olduğunu öğretmesi gerek. Bunu yapacak olan da kadındır.
Evlenir ken sözü veren kimse baba kimse sorumlu o. Diğeri miktirsin gitsin

Selamlar herkese. Sabah sabah sinirim tepemde çıktı öfkemi kontrol etmeliyim. Derdimi paylasirsam belki daha iyi hisseder im.
Kızım var İlkokula gidiyor. Eşimden ayrildim kızımla yaşıyoruz. Dün karne aldı babasını aradı akşam tlf nu kapalıydi. Ben de whatsaptan mesaj yazdim yarın ara musait olunca.. Çocuk aradı ulaşamadı yazdım. Az önce tlf nun u açtı gelen mesaj şu "Nur sevgilim senden rahatsız oluyor mesaj yazma lutfen" diye.. Şeytan diyor git yüzüne tükür adamın da ne desem bos. Allah bana sabır versin
Çocuğun karnesini sormadı mı?

Selamlar herkese. Sabah sabah sinirim tepemde çıktı öfkemi kontrol etmeliyim. Derdimi paylasirsam belki daha iyi hisseder im.
Kızım var İlkokula gidiyor. Eşimden ayrildim kızımla yaşıyoruz. Dün karne aldı babasını aradı akşam tlf nu kapalıydi. Ben de whatsaptan mesaj yazdim yarın ara musait olunca.. Çocuk aradı ulaşamadı yazdım. Az önce tlf nun u açtı gelen mesaj şu "Nur sevgilim senden rahatsız oluyor mesaj yazma lutfen" diye.. Şeytan diyor git yüzüne tükür adamın da ne desem bos. Allah bana sabır versin
Pislik herif!!!!!!!

Bugün C.tesi. Karneleri dün aldılar. Eğer çocuğunu aramıyorsa, siz de arayıp hatırlatmayın. Çocuk arıyorsa arasın.
Pardon da konuyu okumadiniz galiba kızım 6 yaşında nasıl arasin? Sadece benim tlf dan arayan bilir ben evet dersem. Artık asla onunla gorusmeyecegiz bundan sonra sevgilisine vetsin sevgisini . Ben kızıma yeterim

Pardon da konuyu okumadiniz galiba kızım 6 yaşında nasıl arasin? Sadece benim tlf dan arayan bilir ben evet dersem. Artık asla onunla gorusmeyecegiz bundan sonra sevgilisine vetsin sevgisini . Ben kızıma yeterim
Sinirlenmekte çok haklısınız ama yine de çocuğa yazık. Arayıp sormazsa tmm ama eğer siz gorusturmezseniz ileride sizden hesap sorar.

Sizin telden arasın işte. 6 yaşında çocuk gayet güzel arar. Birşey diyecekse kızına desin. Siz msj yazmayın. Karne aldığına göre okula gidiyor değil mi? Yoksa ana sınıfı mı?
Neyse kocanız sevgilim kızıyor yazarsa. söyleyin, kızın arıyor. Ben karışmıyorum. Baba kız arasına girmem deyin.

Yo asla karisma.ararsa gorustur aramazsa arama.bisiy de yazma.gececek bunlar hata yapan o iken sen hatali duruma dusme.asillik iyidir bozma.

Ee arkadasim yeni bosandi aldatildi. Yeni dogum yapti kizi 40 günlük. Gecen hastalandi kizi hastaneye yatisi yapildi 1 hafta yatti ama kocasi sevgilisi istemiyor kavga çıkarıyor diye kizinin yanina gelmedi bile.. mesela hastaneye kontrole gidilcekti eski esin arabasi var o goturucekti aa araba bi gelmis icinde baska bir kiz. Arkadasim sormus bu kiz kim diye,demis sevgilimin arkadasi bize hastanede eslik etcek. Ashdkr
Dusunebiliyormusun kiz basbasa kalmasinlar diye yanlarına arkadasini yollamis. 30 yasindaki adamda sen ne saniyosun o benim bebegim tabi dr goturcez cocukmuyum peşime adam takiyon dememis. Daha neler var neler ohoo
Anaaaaa hayretle okudum yav bu nedir ne kadar ayıp bir şey ya o sözde sevgilisine de yazıklar olsun tövbe tövbe aşırı sinirlendim ya

Back
X