Tahmin edebiliyorum cunku ayni durumlari yasadim. Bekar hayati yasamak varken o sorumluluga asla girmezler. Sadece arada bir "velayeti alirim ha" tehdidi savururlar. Eski esim boru boru otuyordu eskiden. Herseyde velayeti alirim deyip duruyordu. Oysa mahkemede hakime velayeti istemedigini kendi soylemisti. Ben artik bu velayetle korkutulmaktan bunalmistim ve avukatimi aramistim. Bana guldu. O kadar kolay degil dedi. Bir gun yine boyle bir laf ettiginde " sıkıyorsa al" demistim. Ondan sonra tehditler bitti.
Oglum su an 14 yasinda. Malesef ergenlik problemlerini bu sene ben de yasadim. Oglum bir gun sinav oncesi butun gun telefonla oynayip hic ders calismamusti. Ben de uyarinca evden cikti gitti. Telefonlarimi da acmayinca nereye gitttigini de bilemeyince caresizlikten babasini aradim ulasamiyorum ona diye. Bu arada baba baska sehirde yasiyor. Ve babasi " ergenlik bu, olur oyle seyler" gibi laflar etti. Ben de " ben bu isi beceremiyorum galiba. Sen daha iyi biliyor gibisin. O zaman biraz da sende kalsin" demistim. Yok yok hayir hayir demisti. Yani istemiyorlar kesinlikle. Ama sorsan cok iyi babalar...