Eski eş adiligi

Oha.bu nasıl cevap Sakın silme mesajı Ekran görüntüsü al. Dursun. Arama o gelene kadar. Çocuğun da hayallerini yıkıyorlar böyle böyle
Bunları yapınca nolcak? Mahkemeye boşanmış kocasını mı şikayet edecek?

Ee arkadasim yeni bosandi aldatildi. Yeni dogum yapti kizi 40 günlük. Gecen hastalandi kizi hastaneye yatisi yapildi 1 hafta yatti ama kocasi sevgilisi istemiyor kavga çıkarıyor diye kizinin yanina gelmedi bile.. mesela hastaneye kontrole gidilcekti eski esin arabasi var o goturucekti aa araba bi gelmis icinde baska bir kiz. Arkadasim sormus bu kiz kim diye,demis sevgilimin arkadasi bize hastanede eslik etcek. Ashdkr
Dusunebiliyormusun kiz basbasa kalmasinlar diye yanlarına arkadasini yollamis. 30 yasindaki adamda sen ne saniyosun o benim bebegim tabi dr goturcez cocukmuyum peşime adam takiyon dememis. Daha neler var neler ohoo
Allahım daha neler duyacagiz çok uzuldum

Bunları yapınca nolcak? Mahkemeye boşanmış kocasını mı şikayet edecek?
İlerde ne olacağını bilemeyiz. Kadın evlenmek isteyince kocalarınin çocuğu almakla tehdit ettiğine kadar yazıldı buralarda. Konu sahibinin eski eşi sıkıntılı görünüyor. Bana kalsa hiçbir şeyi silmesin

İlerde ne olacağını bilemeyiz. Kadın evlenmek isteyince kocalarınin çocuğu almakla tehdit ettiğine kadar yazıldı buralarda. Konu sahibinin eski eşi sıkıntılı görünüyor. Bana kalsa hiçbir şeyi silmesin
Ayyy bu adam Allah'a dua eder kurtuldum diye🤦

Ilerde velayet ister..
Anne yeniden hayatini kurmak istediğinde, ortalık ayağa kalkar ya hep, kizim üvey baba ile büyüyemez diye.
O zamana lazım olur:)
İşte bende bu adamdan o enerjiyi almadım genelde paragozler böyle yapıyor bunun ki çocuğunda al git dua eder tiplerden. Ama tabiki tedbir sizlerde haklısınız

İşte bende bu adamdan o enerjiyi almadım genelde paragozler böyle yapıyor bunun ki çocuğunda al git dua eder tiplerden. Ama tabiki tedbir sizlerde haklısınız

Belli olmaz.
Oyle bir döneme denk gelir adamı sevgilisi terk eder, kendi mutsuz olur, sirf kadin mutsuz olsun diye yapar.
Her türlü cirkeflige önlem almakta fayda var.
🤷🏻‍♀️

Kendi IQ suna denk bi sevgili yapmış işte. Arayın konuşun, mesajdan rahatsız olan sevgiliye arama da batacaktir. Seninle muhatap olmaya ben de bayılmıyorum da çocuk için dumanla mı iletişim kuralım de. İlk karnesini babası ile paylaşmak istedi ama bir tek uckuruna ayıracak vaktin var sanırım diye ekle.

Kendi IQ suna denk bi sevgili yapmış işte. Arayın konuşun, mesajdan rahatsız olan sevgiliye arama da batacaktir. Seninle muhatap olmaya ben de bayılmıyorum da çocuk için dumanla mı iletişim kuralım de. İlk karnesini babası ile paylaşmak istedi ama bir tek uckuruna ayıracak vaktin var sanırım diye ekle.
Aramam asla. Bu saat oldu kızın i aramadi bile. Ne hayaller ile evleniuoruz yasanilanlar içler acısı.

Aramam asla. Bu saat oldu kızın i aramadi bile. Ne hayaller ile evleniuoruz yasanilanlar içler acısı.
Ben hiç evlenmedim. Sana bu evlilikten kalan bir hayat yoldaşı evladın var. Sıkma canını, bu dünya geçici.
Bugün de aramazsa siz de onun için ulaşılmaz olun o zaman. Aramaları boşa kalsın bir süre. Belki bişey tak eder.

Ben hiç evlenmedim. Sana bu evlilikten kalan bir hayat yoldaşı evladın var. Sıkma canını, bu dünya geçici.
Bugün de aramazsa siz de onun için ulaşılmaz olun o zaman. Aramaları boşa kalsın bir süre. Belki bişey tak eder.
Aman hiç evlenme erkek milleti hepsi aynı halt

Aman hiç evlenme erkek milleti hepsi aynı halt
Sen de güzel olana odaklan, çocuğun ile dolu dolu bir hafta sonu geçir, kafanı dağıt inşallah. Biliyorum, kolay değil, sıkıntılar üst üste geldimi bu dünyanın yükü hiç omuzlarımızdan inmeyecek gibi geliyor. Oysa yıllar ne çabuk geçiyor. Derdin, imtihanin olmadığı yere yatırım yapmak lazım. En Sevgili senin yükünü de hafifletsin, güzellikler versin hayatına inşallah 💕

Back
X