- 18 Temmuz 2019
- 168
- 172
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O sevgilisi arkadasim hamileyken kiskancligindan o.pu diye arkadasimin evini basti. Hala bosanma davalari sürüyordu oysaki. Kocasi olacakta sevgilisini susturcana alip goturucene arkadasimin babasina bicak cekti. Bu arada kocasi benim akrabam bebekligimiz beraner gecti beraber büyüdük ama hepimiz onu sildigimiz için görüşmüyoruz. Gelinimiz birtanedir. Hala kaynanasi ağlar hergun arar. Düşün oyle muko bir kadini aldatti ustelik kendi oz kuzeniyleAnaaaaa hayretle okudum yav bu nedir ne kadar ayıp bir şey ya o sözde sevgilisine de yazıklar olsun tövbe tövbe aşırı sinirlendim ya
Yuh vallahi yuhO sevgilisi arkadasim hamileyken kiskancligindan o.pu diye arkadasimin evini basti. Hala bosanma davalari sürüyordu oysaki. Kocasi olacakta sevgilisini susturcana alip goturucene arkadasimin babasina bicak cekti. Bu arada kocasi benim akrabam bebekligimiz beraner gecti beraber büyüdük ama hepimiz onu sildigimiz için görüşmüyoruz. Gelinimiz birtanedir. Hala kaynanasi ağlar hergun arar. Düşün oyle muko bir kadini aldatti ustelik kendi oz kuzeniyle
Yazıklar olsun adı herifeO sevgilisi arkadasim hamileyken kiskancligindan o.pu diye arkadasimin evini basti. Hala bosanma davalari sürüyordu oysaki. Kocasi olacakta sevgilisini susturcana alip goturucene arkadasimin babasina bicak cekti. Bu arada kocasi benim akrabam bebekligimiz beraner gecti beraber büyüdük ama hepimiz onu sildigimiz için görüşmüyoruz. Gelinimiz birtanedir. Hala kaynanasi ağlar hergun arar. Düşün oyle muko bir kadini aldatti ustelik kendi oz kuzeniyle
Yok artikO sevgilisi arkadasim hamileyken kiskancligindan o.pu diye arkadasimin evini basti. Hala bosanma davalari sürüyordu oysaki. Kocasi olacakta sevgilisini susturcana alip goturucene arkadasimin babasina bicak cekti. Bu arada kocasi benim akrabam bebekligimiz beraner gecti beraber büyüdük ama hepimiz onu sildigimiz için görüşmüyoruz. Gelinimiz birtanedir. Hala kaynanasi ağlar hergun arar. Düşün oyle muko bir kadini aldatti ustelik kendi oz kuzeniyle
Benım ex koca da neden onu(terapisti oldugunu iddia ediyor ama sevgilisi pldugunu herkes biliyor)engelleyip engelini kaldırıyorsun dıye hesap sordu bana bırkac hafta önce. Bir ünlüden sonra ikinci sıradaymış arama bölümünde adımSelamlar herkese. Sabah sabah sinirim tepemde çıktı öfkemi kontrol etmeliyim. Derdimi paylasirsam belki daha iyi hisseder im.
Kızım var İlkokula gidiyor. Eşimden ayrildim kızımla yaşıyoruz. Dün karne aldı babasını aradı akşam tlf nu kapalıydi. Ben de whatsaptan mesaj yazdim yarın ara musait olunca.. Çocuk aradı ulaşamadı yazdım. Az önce tlf nun u açtı gelen mesaj şu "Nur sevgilim senden rahatsız oluyor mesaj yazma lutfen" diye.. Şeytan diyor git yüzüne tükür adamın da ne desem bos. Allah bana sabır versin
Ne desem bilemedim yakında benim de başıma gelir.Selamlar herkese. Sabah sabah sinirim tepemde çıktı öfkemi kontrol etmeliyim. Derdimi paylasirsam belki daha iyi hisseder im.
Kızım var İlkokula gidiyor. Eşimden ayrildim kızımla yaşıyoruz. Dün karne aldı babasını aradı akşam tlf nu kapalıydi. Ben de whatsaptan mesaj yazdim yarın ara musait olunca.. Çocuk aradı ulaşamadı yazdım. Az önce tlf nun u açtı gelen mesaj şu "Nur sevgilim senden rahatsız oluyor mesaj yazma lutfen" diye.. Şeytan diyor git yüzüne tükür adamın da ne desem bos. Allah bana sabır versin
Erkekler bosaninca arayışı giriyor lar çocuk falan umurlarinda değil. Benim ex eşim spora verdi kendini on tane mont alır kendisine çocuk umurunda değil.Bu erkekler boşandılar mı neden çocuklarıda boşuyorlar anlayamıyorum.
Cidden tek başımıza çocuk yapmayı kim buluyorsa bulsun artık![]()
Erkekler bosaninca arayışı giriyor lar çocuk falan umurlarinda değil. Benim ex eşim spora verdi kendini on tane mont alır kendisine çocuk umurunda değil.
Birçoğu böyle erkeklerin. 50 yasinda evlenseler de degismezlerBugün eski iş yerindem arkadaşlarımla görüştüm. Erkek hocaların konuştukları kulaklarına gelmiş. Bir tanesi eşinden boşanacak; inşallah hemen bulur birini de başıma bela olmaz diyormuş karısı için. Birtanesi de eşimle değil evlendiğim güne tanıştığım güne bile lanet ediyorum diyormuş. Bir başkası şiddet uyguluyormuş. Bence gerçekten bazı erkeklerin hiç evlenmemesi bazılarının da çocuk sahibi olmaması bir kısmınında 30 yaşından sonra evlenmesi gerekiyor. Yoksa gerçekten birçoğu evlilik sorumluluğunu kaldıramıyor.
Nur bir de görsen; hepsinin muhteşem aile hayatları var sanırsın.Birçoğu böyle erkeklerin. 50 yasinda evlenseler de degismezler
Ben kamuda makina muhendisi olarak çalışıyorum isim gereği çok fazla erkek arkadaslarla is dolayısıyla muhatap oluyorum. O kadar rezillik var ki... Birisi var karısı kocis kocis bensiz nefes alamaz diyor adamın is yerinde başka tlf nu var fake hesaplardan kari kız peşinde. Birisi var haftasonu ava gidiyorum diyor basla şehirde sevgilisine ev açmış. Birisi var is nedeniyle Bursa ya geçti karısı izmir de o Bursa da sevgililer bulmuş. Daha neler neler. Utanmadan bunları kahkaha atarak anlatiyorlarNur bir de görsen; hepsinin muhteşem aile hayatları var sanırsın.
Vardır kesinlikle.Ben kamuda makina muhendisi olarak çalışıyorum isim gereği çok fazla erkek arkadaslarla is dolayısıyla muhatap oluyorum. O kadar rezillik var ki... Birisi var karısı kocis kocis bensiz nefes alamaz diyor adamın is yerinde başka tlf nu var fake hesaplardan kari kız peşinde. Birisi var haftasonu ava gidiyorum diyor basla şehirde sevgilisine ev açmış. Birisi var is nedeniyle Bursa ya geçti karısı izmir de o Bursa da sevgililer bulmuş. Daha neler neler. Utanmadan bunları kahkaha atarak anlatiyorlar
Kahlaha atarak anlatmak derken normal ofis oryamjnda ya karimi da nasil kandiriuorim mu diyo anlamadimBen kamuda makina muhendisi olarak çalışıyorum isim gereği çok fazla erkek arkadaslarla is dolayısıyla muhatap oluyorum. O kadar rezillik var ki... Birisi var karısı kocis kocis bensiz nefes alamaz diyor adamın is yerinde başka tlf nu var fake hesaplardan kari kız peşinde. Birisi var haftasonu ava gidiyorum diyor basla şehirde sevgilisine ev açmış. Birisi var is nedeniyle Bursa ya geçti karısı izmir de o Bursa da sevgililer bulmuş. Daha neler neler. Utanmadan bunları kahkaha atarak anlatiyorlar