eski eş araştırması

kızlar merhaba fikirlerinize ihtiyacım var..
evlilik planladığım biri var.ikimizinde ikinci evliliği olacak.onun eski evliliği ile ilglili bilgi almak için onun eski eşini tanıyan birine ulaşıp araştırma yaptırmam ne kadar doğru olur... yani ben erkek arkadaşımın anlattığı kadarını onun bakış açısından biliyorum..ne yapmam lazım bilmiyorum...kötü bir evlilik yaşadım şimdi daha emin adım atmak istiyorum yardımınıza fikirlerinize ihtiyacım var ..teşekkürler
o da seni araştırırsa ne hissedersin bunu düşünerek hareket et
mesela eski eşinin arkadaşına seni sorsa, o kişi ne der?

o da seni araştırırsa ne hissedersin bunu düşünerek hareket et
mesela eski eşinin arkadaşına seni sorsa, o kişi ne der?
araştırsın sorsun problem yok..erkek arkadaşımda her zaman herkese heryere beni sorabilirsin.ikinci evliliğimiz şüphelerinin olması normak sormak da doğal der..
ama gerek kalmadı duymak istediklerim kendiliğinden geldi ayağıma zaten

kızlar merhaba fikirlerinize ihtiyacım var..
evlilik planladığım biri var.ikimizinde ikinci evliliği olacak.onun eski evliliği ile ilglili bilgi almak için onun eski eşini tanıyan birine ulaşıp araştırma yaptırmam ne kadar doğru olur... yani ben erkek arkadaşımın anlattığı kadarını onun bakış açısından biliyorum..ne yapmam lazım bilmiyorum...kötü bir evlilik yaşadım şimdi daha emin adım atmak istiyorum yardımınıza fikirlerinize ihtiyacım var ..teşekkürler
Bence de enine boyuna arastir.. Erkek arkadasinin da sana hak vermesi lazim.. Vay bana guvenmiyo musun veya ne hakla arastirirsin moduna girerse bi ariza vardir zaten kisiliginde..

gerçekten eski eşinin ev hanımlığı göreverini yapmadığı, birbirlerini pek tanımadan evlendikleri için hiç uyuşmayan karakterlerinden dolayı anlaşamadıklarını, birbirlerine soğuk olduklarını, çocuk ve eski eşinin para için evliliği devam ettirdiğini ........
gibi şeyler öğrendim

bence problem yoksorun araştırma yapmanız en doğal hakkınız

size bir örnek vereyim yeğenim biriyle konuşmaya başladı 3-4 ay sonra kız ben böyle devam edemem kapalıyım/dulum da (kocası öldü)zaten ya olsun ya olmasın dedi... aracı kişi kıza 5 vakit namaz kılıyor demiş biraz huysuz ama sen onu yola getirirsin demiş, farklı şehirdeler 3-4 ayda sadece 2 kere görüştüler hep telefonda konuştular
(çocuk kıza eski karısıyla ilgili geçimsizdi yoktan kavga çıkarırdı diyor)

karşı taraf istemeye geldiğinde evlenmeden önce set falan takmayız deyince normalde hiçbirşeye karışmayan baba araştırıyor kızı yönlendiriyor birine bazı şeyler anlatcak diye, kız müstakbel kv.ye eski karısı hamile kaldımı hiç diyor kadın düşük yaptı kaç kere tutunamadı bebek bakmazdı kendine dikkat de etmezdi zaten olmadı hayırlısı buymuş demiş

adam eski karısını sürekli dövermiş bir kere bilmeyerek düşük yapmasına bir kere de hamile olduğunu bildiği halde dövmüş ve düşük yapmasına neden olmuş (çocuğun evi var, babasıyla ortak 4 kardeş işleri var) kız başka birine sormak için araştırıyor yine aynı şeyler duyuyor aracıya gidiyor bak günahıma girme var mı bir kötü huyu diyor aracı tanımıyor pek demeye başlıyor, sonra da evet dövmüş birkaç kere eski eşini diyor

yani bizim kız ucuz kurtuldu

muhakkak soruşturun derim

size bir örnek vereyim yeğenim biriyle konuşmaya başladı 3-4 ay sonra kız ben böyle devam edemem kapalıyım/dulum da (kocası öldü)zaten ya olsun ya olmasın dedi... aracı kişi kıza 5 vakit namaz kılıyor demiş biraz huysuz ama sen onu yola getirirsin demiş, farklı şehirdeler 3-4 ayda sadece 2 kere görüştüler hep telefonda konuştular

karşı taraf istemeye geldiğinde evlenmeden önce set falan takmayız deyince normalde hiçbirşeye karışmayan baba araştırıyor kızı yönlendiriyor birine bazı şeyler anlatcak diye, kız müstakbel kv.ye eski karısı hamile kaldımı hiç diyor kadın düşük yaptı kaç kere tutunamadı bebek bakmazdı kendine dikkat de etmezdi zaten olmadı hayırlısı buymuş demiş

adam eski karısını sürekli dövermiş bir kere bilmeyerek düşük yapmasına bir kere de hamile olduğunu bildiği halde dövmüş ve düşük yapmasına neden olmuş (çocuğun evi var, babasıyla ortak 4 kardeş işleri var) kız başka birine sormak için araştırıyor yine aynı şeyler duyuyor aracıya gidiyor bak günahıma girme var mı bir kötü huyu diyor aracı tanımıyor pek demeye başlıyor, sonra da evet dövmüş birkaç kere eski eşini diyor

Oy ben o aracıyı ne yapayım şimdi?

gerçekten eski eşinin ev hanımlığı göreverini yapmadığı, birbirlerini pek tanımadan evlendikleri için hiç uyuşmayan karakterlerinden dolayı anlaşamadıklarını, birbirlerine soğuk olduklarını, çocuk ve eski eşinin para için evliliği devam ettirdiğini ........
gibi şeyler öğrendim

Kıza yakın kaynaklardan mı öğrendiniz peki. Daha çok gene erkeğe yakn kaynaklar gibi olmuş.

Kimse yogurdum ekşi demez zaten.. Bi de bosanmalarda genelde erkek ve erkek ailesi sorunlu oldugundan, cok temkinli olmak lazim

eski eş ne söylerse söylesin sizin için geçerli bir veri olamaz bu, zira şu an onun partneri sizsiniz. bazen insanlar karşılarındaki kişiden kaynaklıda farklı davranabiliyor. bir arkadaşım eşini sorumluluk taşımıyor diye boşadı, adam gitti başkası ile evlendi ve çok mutlular, karısı iyi ki ondan çocuk yapmışım, çok sorumluluk sahibi diyor. herkesin beklentileri ve beklenti düzeyleri farklı neticede. ama işin içinde şiddet, alkol, kumar, psikolojik sorunlar gibi durumlar varsa, bunlar değişmez. bunları anlamak içinde eski eşin yorumlarınıza ihtiyacınız yok, kendinizde yorumlayabilirsiniz davranışlarına bakarak.

Back
X