Eski eş durumları

Ben biraz sert ama gerçekçi bir yorum yapıcam.
Bence bu adamla evliliğin hata...
Ex eşi yüzünden değil, tamamen adamla ilgili...
Ex eşi meydanlarda seni kötü gösteriyor, fotolarını paylaşıyor, adam ise seni koruyup kollamıyor...Aksine öğrenirsen senden cocuguna zarar geleceğini, kinleneceğini ve cocugun arada kalacağını düşünüp sana söylemiyor ...

Birincisi ex eşe de engel olamıyor ya da olmuyor falso...
İkincisi eşini yani seni tanıyamamış ki senin alakasız şekilde cocuga kinleneceğini düşünüyor?

Sen de hatalısın, ya ex eşi instagrama ekledin ya da hesabın herkese açık..ikisi de yanlış
Bir de eşinin, cocuga kinlenirsin lafına hak verir gibisin, bi ihtimal vermişsin kafam karısık vs demişsin...

Bence hata bir evlilik bu adam seni sahiplenmiyor..Ayrıca ex eş sürekli problem yaratacak size belli cocuk oldugu sürece de asla saf dışı edemezsin kadını, bu kadın hep hayatınızda olacak..
Adamın konu sahibini sahıplenmedıgını eski este farkında.
Oyuzden korkmadan bunu yapabildi, zaten haksız da cıkmadı. Mudahale etmedıgı gıbı kadına, konu sahıbıne de soylememıs.

Yanı ne pis bir olay. Kiyamam ya. Ne değişik insanlar var sanki adam sizden ayrilsa onunla yuva olacak. En güzelini yapmışsınız

Çok haklısınız kaçmak istiyorum. Aslında çocukları ufak diye birkaç sene kalmak istiyordum. Insanın babasının ihtiyacı olduğunda yanında olmaması zor olur diye beklemek istedim. Ama artık gitmeliyiz bence de...
Çocuk sizin çocuğunuz değil ki kendi problemlerini kendi çözsünler bırakın.Bakın sonunda en çok zarar uğrayan siz oluyorsunuz

Ben biraz sert ama gerçekçi bir yorum yapıcam.
Bence bu adamla evliliğin hata...
Ex eşi yüzünden değil, tamamen adamla ilgili...
Ex eşi meydanlarda seni kötü gösteriyor, fotolarını paylaşıyor, psikopatın teki öldürücem diyor, adam ise seni koruyup kollamıyor...Aksine öğrenirsen senden cocuguna zarar geleceğini, kinleneceğini ve cocugun arada kalacağını düşünüp sana söylemiyor ...

Birincisi ex eşe de engel olamıyor ya da olmuyor falso...
İkincisi eşini yani seni tanıyamamış ki senin alakasız şekilde cocuga kinleneceğini düşünüyor?
Adam ayrıca bencil, seni zerre düşünmüyor, çocuk söz konusu ile hemen çekimser kaldı ilk sorunda bak...
Oysa cocuk tmm değerli de sen de değerli olmalıydın ayrıca cocukluk bi durum bile yok

Sen de hatalısın, ya ex eşi instagrama ekledin ya da hesabın herkese açık..ikisi de yanlış
Bir de eşinin, cocuga kinlenirsin lafına hak verir gibisin, bi ihtimal vermişsin kafam karısık vs demişsin...

Bence hata bir evlilik bu adam seni sahiplenmiyor..Ayrıca ex eş sürekli problem yaratacak size belli cocuk oldugu sürece de asla saf dışı edemezsin kadını, bu kadın hep hayatınızda olacak..
Aslında konu bir yerde hep paraya dayanıyor. Çocuk bize geldiği zaman ikide bir siz çift maaşsiniz sizin paranız var falan diyor. Kadın bir gün laf ediyor ertesi gün ağlayarak özür diliyor. Kafayı yiyeceğim artık.
Çocuk konusunda da zaten bugüne kadar yapılanlara susma sebebim o. Zaten suclasam baştan çocuğa tepki gösterirdim. Kafam karışık dediğim olay başka.

Çok da tesadüf değil. Aslında eşiniz zaten sizin onunla aynı işyerinde çalıştığınızı biliyordu. Ve eski eşinin huyunu suyunu da illa ki biliyordur. 1 yıl önce boşanıp hemen aynı işyerinde sevgili bulup sonra evlenirseniz bu ülkede bunlar çok normal. Ha eski eşin yaptığını haklı çıkarır mı? Hayır. Adam çocuğunun annesinin başı yansın ister mi? Hiç sanmam. Sizin iş havuz problemi biraz. Yanlış anlamayın ama siz de yeni boşanmış biri ile çok çabuk evlenmişsiniz. Tabi ki yasal olarak bir engel yok ama böyle sonuçları oluyor işte.

Çok da tesadüf değil. Aslında eşiniz zaten sizin onunla aynı işyerinde çalıştığınızı biliyordu. Ve eski eşinin huyunu suyunu da illa ki biliyordur. 1 yıl önce boşanıp hemen aynı işyerinde sevgili bulup sonra evlenirseniz bu ülkede bunlar çok normal. Ha eski eşin yaptığını haklı çıkarır mı? Hayır. Adam çocuğunun annesinin başı yansın ister mi? Hiç sanmam. Sizin iş havuz problemi biraz. Yanlış anlamayın ama siz de yeni boşanmış biri ile çok çabuk evlenmişsiniz. Tabi ki yasal olarak bir engel yok ama böyle sonuçları oluyor işte.
Biz eğlendiğimiz zaman onlar boşanali 2yil 5 ay olmuştu. Ben oraya atanmadan bir yıl önce boşanmışlar. Hemen ilişkimiz başlamadı yani biz tanıştığımız zaman 1 yıldır ayrılardı. Biz hemen ilişkiye baslamadik.

Biz eğlendiğimiz zaman onlar boşanali 2yil 5 ay olmuştu. Ben oraya atanmadan bir yıl önce boşanmışlar. Hemen ilişkimiz başlamadı yani biz tanıştığımız zaman 1 yıldır ayrılardı. Biz hemen ilişkiye baslamadik.
Şöyle söyleyim benim isteğim doğrultusunda eşimle boşandık. Ama 10 yıl geçse de benim işyerimden biriyle evlensin istemem. Çok medeniyet beklememek lazım bu konularda. Risk almışsınız. Umarım çözersiniz.

Hem fikrim, her cumlene katılıyorum.

Burda sizin bir suçunuz yok ki ,sizden ne istiyor? Onu zamanında düşünseydi madem böyle çirkeflik yapacaksa. Asla altta kalmayın gerekirse şikayet edin. Bu şahsınıza yapılan birşey sonuçta.

Merhaba
Içim sisti artık bir şekilde bunu paylaşmak istedim. Biz eşimle bir yıl önce evlendik. Eşim daha önce evlenmiş boşanmış ve bir çocuğu var. Biz tanismadan bir yıl önce boşanmışlardı. Malesef eski eşi ile aynı yerde çalışıyoruz ve sonradan duydum ki kadın benim fotolarımı paylaşıp hakaretler etmis. Halbuki evlenmeden evvel yanıma gelip benimle konuşmuştu gayet medeni bir şekilde. Sağdan soldan sürekli onun benim hakkımda söylediklerini duymaktan yoruldum. Biz nisanlandigimiz zaman da eşime mesaj atıp yeniden barışalım yazıyordu. Arada çocuk var fevri davranmak istemiyorum ama canim çok sıkılıyor. Sız olsanız ne yapardınız?
benim anlamadigim hem size siz evlenmeden once "aramiz iyi olsun" diyor. hem de esinize nişanliyken mesaj atiyor barisalim diyor. nişanliyken siz bu durumda ne yaptiniz ayni is yerindeymissiniz tepkisiz mi kaldiniz? yani ne bileyim kimse uyarmadi mi muhatap olma diye en basta esiniz. hem eski instagram adresinizde ne isi var ki fotolarinizi aliyor. ??

Benim esiminde 2 evliligi onunda cocugu (benimde oyle ayni zamanda)
Kendimi soyle senin yerine koydum
Ben heralde o kadinla asla ayni yerde calismazdim
Yani 1bucuk yildir evliyim kadin neye benzer bilmem bile
Ustelik kizi buraya gelip gidiyo ben koye gittigimde duyup gorebilirim (ayni koyden hatta akrabalar) ama hic gormedim. Bence muattap olmayin hic bir sekilde

Eski es kafasinda hala evliligi bitirememis. Senin fotograflarini izinsiz paylasmasi suc. Hakaret etmesi de suc. Paylastigi fotograf ve hakaretlerin ekran goruntusunu alip suc duyurusunda bulun savciliga. Bakalim bir daha yapabiliyir mu? Bu ona bosanmis oldugunu hatirlatir. Haddini de bildirir. Seni fazla sessiz bulmus.

Aslında konu bir yerde hep paraya dayanıyor. Çocuk bize geldiği zaman ikide bir siz çift maaşsiniz sizin paranız var falan diyor. Kadın bir gün laf ediyor ertesi gün ağlayarak özür diliyor. Kafayı yiyeceğim artık.
Çocuk konusunda da zaten bugüne kadar yapılanlara susma sebebim o. Zaten suclasam baştan çocuğa tepki gösterirdim. Kafam karışık dediğim olay başka.

Ex eşle muhatap olmanız büyük hata...
Ex eş sizi ne ilgilendirir, size hiçbi şekilde ulaşamamalı...eşinizle konusacakları tek konu cocuk olabilir, onu da ex eşiyle konuşsun..
Sizle konusacagı bişi yok
Bu adamla evliliğiniz sürmez ben size söyliim

3-4 yıldan once yeniden evlenmek cok ta sağlıklı değil erkekler için zaten..

kadın benim fotolarımı paylaşıp hakaretler etmis.

nerede paylaşmış ne demiş kime demiş
Sağdan soldan sürekli onun benim hakkımda söylediklerini duymaktan yoruldum.

neler söylüyormuş, bu lafları size kim taşıyor

yani "benim eskim olan X ile evlendi benim çocuğum da vardı ama adamın ne mal olduğunu anladım boşandım, yazık blacksuide kendini harcadı

gitti çocuklu adamla evlendi tüm ömrüm boyunca ilişkileri iki kişilik olmayacak hep ben de olacağım vs" mi demiş

Biz nisanlandigimiz zaman da eşime mesaj atıp yeniden barışalım yazıyordu.

peki eşiniz ne yaptı burada kadın ister mesaj atar ister kapısında yatar

olmaz bu iş diyecek olan eşiniz

nerede paylaşmış ne demiş kime demiş

neler söylüyormuş, bu lafları size kim taşıyor

yani "benim eskim olan X ile evlendi benim çocuğum da vardı ama adamın ne mal olduğunu anladım boşandım, yazık blacksuide kendini harcadı

gitti çocuklu adamla evlendi tüm ömrüm boyunca ilişkileri iki kişilik olmayacak hep ben de olacağım vs" mi demiş

peki eşiniz ne yaptı burada kadın ister mesaj atar ister kapısında yatar

olmaz bu iş diyecek olan eşiniz

Eşi sadece kendini düşünüyor
Ex eşe kötü olmak istemiyor

Back
X