Eski eş durumları

Şimdi şurayı anlamadım hangi fotoğraflarınızı kiminle nerede paylaşıp hakaretler etmiş? Hep bi üçüncü kişi var arada hakkımda dediklerini duyuyorum falan. Ben kendi penceremden böyle durumda olsam kesinlikle 3. kişilerin lafıyla hareket etmezdim. Var mı onların arasında yürekli olup eski eşe evet bana böyle dedin yeni eşiyle ilgili diyecek. Yoksa kafa yormaya bile değmez. Ki ben olsam kendim gider sorarım ben 3. kişilerin ağzıyla hateket etmeyi sevmem direkt gelip sorayım dedim. Benimle ilgilş bir sıkıntın var mı? Varsa doğrudan bana gelmeni rica ediyorum derim.

Eşim çocuk arada kalır diye önceleri bana duyurmamış. Ben de saf salak herşey gayet iyi mordundaydım. Artık işler çığrından çıkıp sizi öldürürüme kadar gelince kayinvalidem beni uyardı dikkat et böyle böyle diyormuş sağda solda diye.
Aa aaaaa resmen sızı sındırmeye calısıyor. Tehdıtlere pabuc cıkarmayın bı sıkayet edın de aklı basına gelsın delinin

Şimdi şurayı anlamadım hangi fotoğraflarınızı kiminle nerede paylaşıp hakaretler etmiş? Hep bi üçüncü kişi var arada hakkımda dediklerini duyuyorum falan. Ben kendi penceremden böyle durumda olsam kesinlikle 3. kişilerin lafıyla hareket etmezdim. Var mı onların arasında yürekli olup eski eşe evet bana böyle dedin yeni eşiyle ilgili diyecek. Yoksa kafa yormaya bile değmez. Ki ben olsam kendim gider sorarım ben 3. kişilerin ağzıyla hateket etmeyi sevmem direkt gelip sorayım dedim. Benimle ilgilş bir sıkıntın var mı? Varsa doğrudan bana gelmeni rica ediyorum derim.
Söyle anlatayım durumu. Benim eski instagram adresimden fotolarımı alıp altına hakaretler yazıp watsap durumunda paylaşmış. Ben resimleri gördüm malesef. Üstelik yeni gördüm. Gelip bana seninle bir sorunum yok hatta bence biz iyi olmalıyız diyen bir kadına ne diyebilirim ki?

Söyle anlatayım durumu. Benim eski instagram adresimden fotolarımı alıp altına hakaretler yazıp watsap durumunda paylaşmış. Ben resimleri gördüm malesef. Üstelik yeni gördüm. Gelip bana seninle bir sorunum yok hatta bence biz iyi olmalıyız diyen bir kadına ne diyebilirim ki?

Şikayet etmelisiniz bence. WhatsApp durumunun ekran görüntüsü var mı?

Merhaba
Içim sisti artık bir şekilde bunu paylaşmak istedim. Biz eşimle bir yıl önce evlendik. Eşim daha önce evlenmiş boşanmış ve bir çocuğu var. Biz tanismadan bir yıl önce boşanmışlardı. Malesef eski eşi ile aynı yerde çalışıyoruz ve sonradan duydum ki kadın benim fotolarımı paylaşıp hakaretler etmis. Halbuki evlenmeden evvel yanıma gelip benimle konuşmuştu gayet medeni bir şekilde. Sağdan soldan sürekli onun benim hakkımda söylediklerini duymaktan yoruldum. Biz nisanlandigimiz zaman da eşime mesaj atıp yeniden barışalım yazıyordu. Arada çocuk var fevri davranmak istemiyorum ama canim çok sıkılıyor. Sız olsanız ne yapardınız?
Terbiyenizi üslubunuzu bozmayın, mümkünse işinizi değiştirin. Siz yuvayı yıkmadınız, siz boşandıktan sonra tanışmışsınız. Benim eşimin de daha önceki evliliğinden iki çocuğu var, ben 5 yıldır beraberim, sizin gibi boşandıktan bir buçuk sene sonra tanışıp ilişkimize başladık, bana da eski eşi arkamdan konuşuyor, ama şunu da biliyor ki çocukların üzerinde emeğim çok. Siz hiç terbiyenizi bozmayın, kendisi ile muhattap olmayın.

O hakart paylaşımlarını bulursanız bence şikayet edin.Ama ben sizin yerinizde olsam hem şikayet eder hem de iş yerimideğiştiririm.Çünkü bu insanların enerjisi çok yorar.
Çok haklısınız kaçmak istiyorum. Aslında çocukları ufak diye birkaç sene kalmak istiyordum. Insanın babasının ihtiyacı olduğunda yanında olmaması zor olur diye beklemek istedim. Ama artık gitmeliyiz bence de...

Aman yarabbi korkunç. Yasal haklarınızı kullanın bence. Hem böyle manyal bir anne o çocuk için de çok sıkıntılı değil mi ya? Çocuğu da doldurur size karşı.
Çok doldurdu evet. Eşim çok ağladı gorusturmuyor çocukla diye. Evlat işte biseye benzemez. Ben de araya giren kişi olmamak adına gitmeyelim çocuğunla ilgilen dedim. Neticede bizim bebeğimiz olunca abisi olacak dedim. Ama bende akıl kalmadı artık.

Eşimin tavrına bakarım
Çocuk için mi yoksa ilgi duyuyor mu
Çocuk içinse hiç araya girmem; girersem kendini yetersiz yada kendisini paylaşılmayan biri olarak görür
İlgili oldugunu görürsem uyarırım.
Bu oyle birsey degil ki muhattap olmayayim desin.. oldururum demek var izinsiz fotolaroni paylasip hakaret etmesi var buna sessiz kalinmaz yani sikayet sart

Eşim çocuk arada kalır diye önceleri bana duyurmamış. Ben de saf salak herşey gayet iyi mordundaydım. Artık işler çığrından çıkıp sizi öldürürüme kadar gelince kayinvalidem beni uyardı dikkat et böyle böyle diyormuş sağda solda diye.
Ne zamandır tehtid ediyormuş
Bu oyle birsey degil ki muhattap olmayayim desin.. oldururum demek var izinsiz fotolaroni paylasip hakaret etmesi var buna sessiz kalinmaz yani sikayet sart
Evet o kısmı okumadan yazdım
Şikayet edip muhatap olmasın.
Kadın psikolojik rahatsız

Eşim,ailesi ve kadının watsapinda ekli olan bir dünya insan... evet üzülmeyeyim diye söylememişler keşke söyleselermis.
Esim fotolarımla yayın yapılan hakaret ve kufur edilen tehdit yazılan fotolarıma sussa yetmemıs gıbı benden de saklasa once ona tukururdum
Sonra o kadına bedelini odetirdım
Cocuksa mevzu onlar düşünecek, onların dusunmeden sacma sapan davrandıgı olaylarda senın duyar kasman gereksiz olur.
Sen kendi hakkını arayacaksın.
Umarım ararsın
Kocanın senı savunmadıgı yerde umarım sen kendini savunursun.

Back
X