- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi Blacksuide
Eski esini takinti yapmis kadin isteNe zamandır tehtid ediyormuş
Evet o kısmı okumadan yazdım
Şikayet edip muhatap olmasın.
Kadın psikolojik rahatsız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski esini takinti yapmis kadin isteNe zamandır tehtid ediyormuş
Evet o kısmı okumadan yazdım
Şikayet edip muhatap olmasın.
Kadın psikolojik rahatsız
Esı olaya el atmadıgı gıbı konu sahıbınden de saklamış. Konu sahıbı bu mevzu da tek.Kadının kıskançlıktan gözü dönmüş. Madem eşini bu kadar seviyorsa boşanmasalarmış. Esin bu olaya el atmalı, biraz fazla sessiz kalıyorsunuz gibi hissetim.
Kadınlar bazen ne kadar çirkef olabiliyor ya. Kesinlikle şikayet edin
Artik iş savcılığa intikal edecek ondan eminim.Esı olaya el atmadıgı gıbı konu sahıbınden de saklamış. Konu sahıbı bu mevzu da tek.
Kendını kendi korursa korur.
Kocasında malesef hayır yok
Seviyesine mi inelim diye diye olay buralara geldi.Kadının kıskançlıktan gözü dönmüş. Madem eşini bu kadar seviyorsa boşanmasalarmış. Esin bu olaya el atmalı, biraz fazla sessiz kalıyorsunuz gibi hissetim.
Kadınlar bazen ne kadar çirkef olabiliyor ya. Kesinlikle şikayet edin
Ozaman sorun yok, ınsallah bu dediğinin arkasında durursun hatır gonul belasını hakkından aramaktan vazgeçmezsin.Artik iş savcılığa intikal edecek ondan eminim.
Bazen seviyesine inmek lazım.Seviyesine mi inelim diye diye olay buralara geldi.
Kesinlikle vazgeçmem. Hatta bu hafta süreci başlatacağım.Ozaman sorun yok, ınsallah bu dediğinin arkasında durursun hatır gonul belasını hakkından aramaktan vazgeçmezsin
Sizinle dertlesirken bir yandan da avukat ile konuşuyordum. Hemen hakaret,itibarsizlastirma,hedef gösterme, izinsiz sosyal medyada fotoğraf paylaşma ile ilgili dava sürecini baslatabilecegimizi söyledi.Ozaman sorun yok, ınsallah bu dediğinin arkasında durursun hatır gonul belasını hakkından aramaktan vazgeçmezsin.
Eş ne diyor?Sizinle dertlesirken bir yandan da avukat ile konuşuyordum. Hemen hakaret,itibarsizlastirma,hedef gösterme, izinsiz sosyal medyada fotoğraf paylaşma ile ilgili dava sürecini baslatabilecegimizi söyledi.
Çok kızdım hemde. Nasıl saklarsın dedim. Çocuğa kinlenmenden korktum dedi. Kirlenir miyim bilmiyorum canim yandı çünkü şu an sağlıklı da düşünemiyorum.Eş ne diyor?
Hos onun soz hakki yok su durumda ama fikri nedir?
Eşe kızdın mı nasıl benden saklar mudahale etmezsin diye
Gayet aklı basında duruyorsun burdan bakınca, annesinin yaptıgı kotuluk yuzunden cocuga kınlenmek ciğ insan işiÇok kızdım hemde. Nasıl saklarsın dedim. Çocuğa kinlenmenden korktum dedi. Kirlenir miyim bilmiyorum canim yandı çünkü şu an sağlıklı da düşünemiyorum.
Açalım davaları dedi. Artık diyecek birşey de yok. O kadar kötü bir durum ki iki ucu... adalet sorsun Allah sorsun. Olur da maddi bir ceza ile kurtulursa onunla yetim giydiricem ona da yemin olsun.
Süreci muhakkak paylaşacağım. Sizlerle konuşmak çok iyi geldi. Annemle babamla konuşamıyorum. Benim yüz katım üzülürler diye. Kimseye anlatamıyorum. Haksızlığa uğramak ne zormus içime ateş düştü.Gayet aklı basında duruyorsun burdan bakınca, annesinin yaptıgı kotuluk yuzunden cocuga kınlenmek ciğ insan işi
Esının bahanesi cok sacma.
Haksızlığa ugruyorsun hakarete tehdide maruz kalıyorsun, o cocuga kınlenmek diyor.
Lutfen vazgecme hakkını aramaktan.
Buraya da yazarsan sevinirim
Annenle babanı uzme tabı ama ucundan kıyısından cıtlat saklama.Süreci muhakkak paylaşacağım. Sizlerle konuşmak çok iyi geldi. Annemle babamla konuşamıyorum. Benim yüz katım üzülürler diye. Kimseye anlatamıyorum. Haksızlığa uğramak ne zormus içime ateş düştü.
Kaçırmışım ben o mesajını, nasil ya eşi biliyor ve duruma müdahale etmiyor aksine eşinden saklıyor muEsı olaya el atmadıgı gıbı konu sahıbınden de saklamış. Konu sahıbı bu mevzu da tek.
Kendını kendi korursa korur.
Kocasında malesef hayır yok
Ustu kapalı anlattım azıcık ama ayrıntı bilmiyorlar. Tehtiti duyunca nolur nolmaz diye yumuşak bir şekilde anlattım takıntılı olduğunu.Annenle babanı uzme tabı ama ucundan kıyısından cıtlat saklama.
Ailen bılsın. Yarın bunların sana ne yasatacagını bilmiyorsun cok duzgun insan degıller. Sok olmasınlar oyuzden.
Senden biraz bilirseler sasırmazlar en azından.
Aynen oyle. En son kaynanası soylemıs konu sahıbıne.Kaçırmışım ben o mesajını, nasil ya eşi biliyor ve duruma müdahale etmiyor aksine eşinden saklıyor muoyle kocayı napiyim ben
Kaynanam da nasıl korkmuş. Hemen aramis. Kızım napıyorsun karşılaşıyor musunuz diye ağız yokluyor. Dedim anne sende birşey var soyle . Zorlana zorlana söyledi. Telefonda bağıra bağıra ikinizi de öldürürüm demis. Dikkat et kendine diye diye bir hal oldu. Hatta sonrasında çıkıp geldi ben onunla konuşacağım diye.Aynen oyle. En son kaynanası soylemıs konu sahıbıne.
Kocasına sorduğunda da bunu benden nasıl saklarsın dıye 'cocuga kınlenırsin dıye soyleyemedım' demıs. Bu cocukları sacma sapan durus ve durumlarına alet etmelerinden tiksiniyorum bu ınsanların
Eski eş hic korkmuyor mu benim çocuğum onlarda da kalır ya bisey yaparsa kotu davranırsa diye. Yazik kayinvalideye dayanamamış demekki konu sahibin ortalarda saf saf dolaşmasına. Eski eş hatalı tamam ama burda asıl eşi hatalı.Aynen oyle. En son kaynanası soylemıs konu sahıbıne.
Kocasına sorduğunda da bunu benden nasıl saklarsın dıye 'cocuga kınlenırsin dıye soyleyemedım' demıs. Bu cocukları sacma sapan durus ve durumlarına alet etmelerinden tiksiniyorum bu ınsanların