• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski eş hakaret avukat olanlar bakabilir mı?

oturma iznim bitmek üzereydi, boşanma davası açtı, boşandığımda oturma iznim 2 aylık filandı eğer oturma iznimin süresi biterse sınır dışı edilebilirim kaçak olarak yaşadığımı söyleyip şikayet ederse.
Bitmeden önce yasal yolla uzatamıyor muydunuz

Çocuğun eğitim masrafın nafakadan kesmek normal yani sizce. Tam erkek kafası

Sadece neden ödememiş olabileceğini düşünüp yazmışım. Çocuğun annesine okulun yarı parasını sen öde diyebilir babası.

Benim ne tür bir düşüncede olduğumu diğer mesajlarımı okuyarak öğrenebilirsiniz:) tavsiye ederim.

+1 bunu ancak çevresinde böyle tanıdıkları olanlar anlar 😅

“Destekleyici veya sponsor eşiyle 3 yıl veya daha fazla süre evli kalınmasının ardından boşanan yabancılar kısa dönem ikamet iznine geçebilirler.”
Allah Allah siz kaç yıl evli kalmıştınız resmi olarak?
siz neyin peşindesiniz? :işsiz:

“Destekleyici veya sponsor eşiyle 3 yıl veya daha fazla süre evli kalınmasının ardından boşanan yabancılar kısa dönem ikamet iznine geçebilirler.”
Benim manikürcüm yabancı,burada evli vatandaş olmuş 3 yıl sonra

Çocuğun eğitim masrafın nafakadan kesmek normal yani sizce. Tam erkek kafası

Bu arada adam ödediği nafakaları daha önce kız kardeşinin hesabına yatırmış, konu sahibi onları ödenmedi diye gösterip tekrar dava açmayı düşünüyormuş.

Bir de mesajlarda kocan var meselesi var onlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Bu arada adamın ödediği nafakalar daha önce kız kardeşinin hesabına yatırmış adam konu sahibi onları ödemedi diye gösterip tekrar dava açmayı düşünüyormuş.

Bir de mesajda kocan var meselesi var onlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
tamam suç bende :deli:

nerenin vatandaşı?ülkeden ülkeye değişiyor benim ülkem avrupa birliğinde olduğu için benim sürem 5 seneydi bunun için de yalan söyleyecek değilim:halay:
Manikürcü kadın Ukraynalı. Evlenmiş üç yıl sonra tc olmuş çocuğu var onun da

nerenin vatandaşı?ülkeden ülkeye değişiyor benim ülkem avrupa birliğinde olduğu için benim sürem 5 seneydi bunun için de yalan söyleyecek değilim:halay:
Ab mi romanya. ay ne işiniz var burada bu rezillik çekilir mi

siz neyin peşindesiniz? :işsiz:
Ben senin eski kocanım ondan hahahahaahaha yav neyin peşinde olacağım Allah aşkına. Birbiriyle örtüşmeyen tonla şey var, konu açtıysanız bu soruların geleceğini de bilmeniz gerekir. Ha ben cevabımı aldım mı evet gerisi artık banane moduna geçirdi. Selametle. İnşallah kış bitmeden bot alabilir eşiniz!

Ben senin eski kocanım ondan hahahahaahaha yav neyin peşinde olacağım Allah aşkına. Birbiriyle örtüşmeyen tonla şey var, konu açtıysanız bu soruların geleceğini de bilmeniz gerekir. Ha ben cevabımı aldım mı evet gerisi artık banane moduna geçirdi. Selametle. İnşallah kış bitmeden bot alabilir eşiniz!
aldım canım bot ben :) senim kafanda örtüşmesin ne önemi var ki?

Back
X