Eski Eş ile evlenmek ?

benim de ayrıldıktan 8 ay sonra eski sevgilim bir sebepten mesaj attı aradı ama dönmedim diyecek hiçbir şey bulamadım ama onun aramalarının benim ruh halimi etkilemeye başladığını fark ettiğimde engelledim. 2 hafta oluyor engelleyeli resmen gün sayıyorum çok zor tamı tamına iki hafta oldu. Bana hiç iyi gelmeyen birisi ve ayrılmak isteyen oydu bitmesin diye ben çok dil döktüm ama olmadı şimdi 8 ay sonra bir sebep bulup mesaj attı aradı halimi hatrımı soruyor ama pişman olup geri dönmediği de belli. Bu halde bile ben acaba engeli kaldırsam mı? Konuşsam mı? diye düşünüp duruyorum. Kendimi meşgul etmediğim çoğu zaman o aklıma geliyor. Çok zor bir durum ama şu var ki ona dönüş yapmadığım her an kendi içimde güçlenip daha iyi bir versiyonumu görüyorum onunla olursam daha iyi bir ben olmayacak bunu biliyorum bu yüzden dişimi sıkıp en ufak şekilde onunla iletişime geçmiyorum. Çok zor bir durum ama sabredin. Hayatınızdan giden insan muhtemelen değişmeyecek...hem bu kadar yara almışken değişse ne olur...ama işte o sevgi sandığımız duygu var ya çok zorluyor...o duygu da muhtemelen yalnızlık veya değersizlik hissinden tetikleniyor birinden değer görmek istiyoruz o değeri ilk kendimize vereceğiz böyle böyle daha iyiye gideceğiz inşallah...

Yahu canım neden yansın onu anlamadım

Bende nişanlanıp yeniden evlenebilirim
Umutsuz olmam dışında sorun yok

Adam boş durmusmudur bu sürede listeye bundan soraki süreçte ihanette ekler yoluna devam edersin yas olur kırk ben ne yaptım kendime diye buraua form acarsin bari yazık çocuk yapıp sorumsuz baba diye aglama

Yeniden bu adamla başlamak değil
Yeni bir hayata başlamaktı kastım
Algısal farklılık olmuş

bana yeniden evlenmek , yeni biri ile tanışmak fikri bile çok korkutucu geliyor biraz umutsuzum

biri ile karşılaşamayackmışım gibi hissediyorum
Bence acil psikolojik destek al, çare kadınlar kulübünde değil. Ki bu konuyu biraz da sana verilebilecek desteklerden cesaret almak için açtığını düşünüyorum ama burda kimse seni desteklemez bu konuda

Yahu canım neden yansın onu anlamadım

Bende nişanlanıp yeniden evlenebilirim
Umutsuz olmam dışında sorun yok
Yani tabiki o da siz de evlenirsiniz demek istediğim sizin kafanızı karıştırıp, duygularınızı canlandirip, sizi tekrar etkileyip sonra şak diye nisanlanirsa üzülebilirsiniz
Yoksa ikinizde çok gençsiniz çocuk yok illa hayatlarıniza birileri girecek evleneceksiniz.

Bence acil psikolojik destek al, çare kadınlar kulübünde değil. Ki bu konuyu biraz da sana verilebilecek desteklerden cesaret almak için açtığını düşünüyorum ama burda kimse seni desteklemez bu konuda

Başladım
Bu arada kimseden eski eşinle evlen demesini beklemedim

Biraz umutsuzsuzum gelecekle ilgili
Ve geçmişle ilgili hayal kırıklığı doluyum
ben de öyleyim ama inanın ufacık bir şey yapıp onu alışkanlığa çevirince ve kendinize karşı şefkati had safada gösterip kendinize hem ana hem baba olunca çok şey değişiyor mesela ben tez yazıyorum her gün biraz biraz yapabildiğim kadar diyip ilerliyorum ayrılığın ilk haftasında yataktan çıkamamıştım ama şimdi o halimden eser yok çok şükür

Kimse keyfi boşanmaz, yaktıysanız gemileri vardır bir bildiğiniz.
Yanmış gemiyi onarmaya çalışmak yerine sıfırdan gemi inşa etmek inanın daha nezih bir iş. Külle pisle uğraşmadan…
Geçer o hisler, zaman verin kendinize.

Hepsini izliyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…