Orbiting ne demek biliyorum
Tam olarak bu durum ama biz boşanmışız
Yeni bir flört vs değiliz
Anlamsız ?
Siz boşandığınız eşinizin paylaşımlarını izler misiniz mesela anlam veremiyorum
İlla ki bir flört olması gerekmiyor. Öyle ya da böyle ilişkisi sonlanan taraflar için kullanılıyor bu terim.
Sizin hayatınıza dahil olmasa da hem sizi göz önünde tutuyor hem de size kendini unutturmuyor. Aşırı hastalıklı bir tutum.
İşte öyle olmuyor insan ister istemez etkileniyorBilmiyorum
Beni unutsa ne unutmasa ne olmuş bitmiş
Kafamı karıştırınca eline ne geçecek anlamadım
Evet beni tetikliyor
Engellesem dahi , onun bakmış olduğunu bilmek yetiyor
Onun deli gibi beni merak ettiğinin farkındayım zaten
Ne yapıyorum ne ediyorum
Ama gerçekten hastalıklı bi durum
Bu maalesef sizinle bir ilişkiyi çok arzuladığından ve daha yolunda giden bir şey İnal etmeyi arzulamasından ileri gelmiyor.
Kıskançlık, kuru merak ya da yalnızlık kaynaklı oluyor bu hareket. Ayrıca hayatınızdan tamamen çıkma kararını alamıyor olmasından da kaynaklanıyor. Bu noktada dahi sorumluluk alamıyor.
İşte öyle olmuyor insan ister istemez etkileniyor
Kafanız karışmış buraya konu açmışsıniz
Sizinde çok çok uzun zaman olmamış unutamamista olabilir, öylesine bir merakta, kafanızı karıştırmak isteğide.Peki onun sayfası açık mı siz hiç baktınız mı?
Hiç bakmadım deseydiniz acaba sizden bir işaret mi bekliyor ona göre birsey mı diyecek diye de düşünmüştüm ama zaten bakmışsınız. Öylesine bir merak olabilir sallayın gitsin kafanızı karıştırmasın izin vermeyinBen genelde girmiyorum daha önce merak edip bakmışlığım olmuştu
Ama evet etkilendim saçma sapan içine tüküreyim
Hiç bakmadım deseydiniz acaba sizden bir işaret mi bekliyor ona göre birsey mı diyecek diye de düşünmüştüm ama zaten bakmışsınız. Öylesine bir merak olabilir sallayın gitsin kafanızı karıştırmasın izin vermeyin
Biriyle mısın merak ediyor bakıyor bir anlam arama yaniNe yapmaya çalışıyor anlamış değilim
Ben onunla ilgili hiçbir şey açmıyorum etmiyorum bakmıyorum mesela
Merak etsem dahi bazen yapmıyorum
Biriyle mısın merak ediyor bakıyor bir anlam arama yani
Engelle artık şu adamı pls
Numarasını sildim
Profil fotoğrafım gitmiş olmalı ki
Bana mesaj geldi hemen bi 15 dk sonra numaramı neden sildiğini merak ediyorum diye
Takıntılı sanki niye sildin diye soruyo birdeNumarasını sildim
Bana mesaj geldi hemen bi 15 dk sonra numaramı neden sildiğini merak ediyorum diye
Şaka mı bu? Ne cüretle soruyor bunu? Sonuçta boşandınız artık.Numarasını sildim
Engelle de kalp krizi geçirsin. Sakın cevap vermeNumarasını sildim
Ölü taklidi
Takıntılı sanki niye sildin diye soruyo birde
Şaka mı bu? Ne cüretle soruyor bunu? Sonuçta boşandınız artık.
Engelle de kalp krizi geçirsin. Sakın cevap verme
Gevsege bak neden silmismis bosandiniz artık bitti aranizdakiler
Bu adamı hayatından tamamen çıkartmadigin sürece daha çok kafan karışır sınırın zıplarValla yine sinirlerim zıpladı
Adam boş durmusmudur bu sürede listeye bundan soraki süreçte ihanette ekler yoluna devam edersin yas olur kırk ben ne yaptım kendime diye buraua form acarsin bari yazık çocuk yapıp sorumsuz baba diye aglamaBirde çocuğum yok , yeniden başlamak imkansız gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?