- 23 Ağustos 2012
- 51.917
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.858
- 898
Ay ben hala kararsızım..
hangisi doğru olan seçemiyorum![]()
Biraz daha bakın. Gerçekten akıllanmış mı, yoksa aynı tas aynı hamam mı....acele etmeyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben hala kararsızım..
hangisi doğru olan seçemiyorum![]()
Eski yaşanan sıkıntıların tekrar yaşanmayacağının garantisi var mı?Eğer bir erkek pişmanım deyip kadının kapısına geliyorsa,evliyken sahip olduğu konforunu arıyordur mutlaka.Hemen tekrar evlenmek zorunda değilsiniz.Tekrar şans vermek istiyorsanız.Yatılı kalmamak şartıyla eve gelmesine çocuklarla ve sizinle vakit geçirmesine izin verebilirsiniz.Beraber bir evlilik terapisi alıp,ona göre eğer halen ikinizde istiyorsanız tekrar evlenebilirsiniz.
Bosanma oncesi gururundan ölen adamin şimdi gururu nereye gitti?Evet tek celsede bitti. Aslında mahkeme öncesi de pişman olduğunu birkaç kişiye söylemiş ama ben ondan bekledim. Boşanma aşamasında çok konuştum ama gururdan ölecekti o derece vazgeçmedi.
Gorusunuze saygim var ancak bu duygular kismi adliyeye gitmeden once olacakti. Eli titremeden bosanma dilekcesine imza atti. Cikip durusmada bosanmak istiyorum dedi. O da yetmedi 15 gunluk temyizde kafasina dank etmedi geri adim atmadi ,e bu saatten sonra herkes kendi yoluna. Evi ayirmak degil bu. Konu sahibi ile yasal her bagini kopariyor. Soyadini degistiriyor konu sahibi. Kartlar vb soyadi degisince degisiyor. Bankadaki paranizin size ait oldugunu,siz oldugunuzu belgelendirmek zorundasiniz...Daha niceleri. Bunlari konu sahibi yasadi. Gozu korkup guvenli limana donmek istiyor olabilir. Ama liman guvenli degil. Olumu gosterip sitmaya razi etmedi onu,direk oldurdu. Degmez.bence bir sans verin,
barisin diye demiyorum da,
seviyorum diyorsunuz,
konusun,
bosanma zamaninda yapmadiginizi simdi yapin, gerekirse bir evlilik danismanindan yardim alin.
16 yil uzun bir zaman,
iliskiler yipranabilir,
bence buyuk bir mevzunuz da olmadi ise ikinci sansi verebilirsiniz. niye vermeyisiniz ki?
Yasayan sizsiniz bizden daha iyi bilirsiniz ama sunu dusunun neyi ozledi. Sizimi, kurulu duzeninimi yani suan duzeni sizinkine yakinsa degildir ama baya baya duzeni bozulduysa ozlem onadir yada bir yerde ben calisip oduyordum dediniz. Acaba odeyemeyince ve calismayinca sizin yerinize parayami dondu. Bunlari en iyi siz bilirsiniz. Adamin biri eski esine donmek icin kurdugu cumle suydu yaş gecti ilerde kotu olursam bakacak biri lazim. Eski karim merhametlidir kapida koymaz beni demisti.Boşanmayı kendisi istedi. Bunalıma girmiş. Ama aile terapisti falan kabul de etmedi. Hayatında kimse yok olacağını da sanmıyorum. Ben aynı düzende devam ediyorum tabi ki 16 yıllık bir geçmiş küçük yaşta evlendim. İki çocuk zor ama bir şekilde hayat devam ediyor.
Kırgınım... çok zorluklar yaşadık ben hep yanında oldum. Kavgalarımız da oldu elbette ama ben küs kalamadım o uzattı. Savaşırım dedim kabul etmedi. Şimdi savaşmayı kabul eden kendisi. 10 gündür değiştiğini göstermeye ilgili olmaya çalışıyor. Müsade ettiğim kadar tabi. Kafam karıştı sadece. Evet kumar içki yok ama tek sebep bunlar olamaz. Bende hatalıydım. Kavga sırasında uzattım belki sıktım bunalttım ama ben de zor bir dönemden geçiyordum. Biraz fiziksel hastalıkları var. Onlar da onu biraz bunalıma soktu sanırım. Ama yaşadığım o kötü günlerin telafisi olur mu unutabilir miyim bilmiyorum.
Bence olur benim ablamda maddi sıkıntılardan ve eş ailesi faktöründen ayrıldı 4 sene ayrı kaldılar hemde sonuç olarak 3 senedir barıştılar ve bi çocuk daha yaptılar çok mutlular eğer şiddet aldatma tarzı birşey yaşanmadıysa bazı ayrılıklar tecrübe oluyo ve zamanla kendilerini düzeltmelerine sebeb oluyo notmerhaba,
Sizden fikir almak istedim kafam çok karışık. Kasım 2018 de eşimle 16 yıllık evliliğimi anlaşmalı olarak bitirdik. İki çocuğum var. Boşanma nedenimiz maddi sıkıntılardan çıkan tartışma gerginlik.. Eşim boşanmak istediğini söyledi ve geri adım da atamadı. Şimdi barışmak istediğini çok pişman olduğunu hatalarının farkında olduğunu vs söylüyor. Ben onu seviyorum ama bir taraftan da korkuyorum yeniden aynı şeyleri yaşamaktan. Çocuklar etkilenmesin diye zor zamanları içimde yaşadım çok da kırgınım. Sizce ne yapmalıyım? Cidden kafam karışık ...