Siz niye kendinizi ezdiriyorsunuz??Arkadaşlar 1 senedir ayrıyız 6 aydın da resmî boşandık bi oğlumuz var 3 yaşında . Kreşe gidiyor babası başka şehirde ama 2 3 günde bir çocuk nasıl eğer hastaysa bana saydırıyor niye hasta bize ver bizde kalsın diyor ben çalışıyorum memurum çocuk hasta oldukça az da olsa izin alıp ilgileniyorum ama kreş bu sık hastalanıyor sürekli sen bakamıyorsun veya kreşe bugün niye gitmedi enabizfa hastaneye götürdüğümü görüyor niye hastaneye götürdün ne ilaç verdiler vs Ama normalde çok ilgili bi baba degil ayda bir görür . Sizin iletişiminiz nasıldı aynı durumda planlar . Bir de sevgilisi var ama bana çocukla ilgili baskı yapıyor beddua ediyor nefret ediyorum senden diyor hakaret ediyor ben napacahim konussam da olmuyor moralimi alt üst ediyor
E nabız şifresini değiştirin bakamasınArkadaşlar 1 senedir ayrıyız 6 aydın da resmî boşandık bi oğlumuz var 3 yaşında . Kreşe gidiyor babası başka şehirde ama 2 3 günde bir çocuk nasıl eğer hastaysa bana saydırıyor niye hasta bize ver bizde kalsın diyor ben çalışıyorum memurum çocuk hasta oldukça az da olsa izin alıp ilgileniyorum ama kreş bu sık hastalanıyor sürekli sen bakamıyorsun veya kreşe bugün niye gitmedi enabizfa hastaneye götürdüğümü görüyor niye hastaneye götürdün ne ilaç verdiler vs Ama normalde çok ilgili bi baba degil ayda bir görür . Sizin iletişiminiz nasıldı aynı durumda planlar . Bir de sevgilisi var ama bana çocukla ilgili baskı yapıyor beddua ediyor nefret ediyorum senden diyor hakaret ediyor ben napacahim konussam da olmuyor moralimi alt üst ediyor
Zaten ilgilenmiyorsa tüm bu bilgileri nasil aliyor?İ
İlgilenmesi sadece bu bakıcıya ver diyor ama verdiği nafaka 1300 ben de ev aldım kredisini ödüyor bakıcıya gücüm yetmez bunu söyleyince sen para istiyorsun diyor ama yine bakıcı diye tutturuyor yoksa ver bana annem baksın diyorCevap verme sende
Oğlum iyi. İlaç verdi kreşte salgın var gibi kısa öz msjlarla cvpla diğer eleştirilerine cevap verme
Sanki kendisi pamuklara saracak hadsiz
Açıklama yapmaya çalışma
Kendi enabizindan çocuklarım kısmından bakabiliyorE nabız şifresini değiştirin bakamasın
Ben de en son engelledim bana edepsiz aşağılık kadın diyorsun seninle konuşamam dedimMuhattap olma
İt ürür kervan yürür.
Anladım, yalnız iş taciz boyutuna varmış, hakaret de var. Aramalar hesap sormalar normal değil. Velayet sizde değil mi? Bir avukatla görüşün bence. Bu arada sakın vermeyin çocuğu, neler duyuyoruz.Kendi enabizindan çocuklarım kısmından bakabiliyor
Velayet bende . Sevgilisi de var neyin derdinde anlamıyorum . Vermeyi düşünmüyorum zaten zaten söyledim bir daha mesaj atarsan uzaklaştırma kararı alacağım dedimAnladım, yalnız iş taciz boyutuna varmış, hakaret de var. Aramalar hesap sormalar normal değil. Velayet sizde değil mi? Bir avukatla görüşün bence. Bu arada sakın vermeyin çocuğu, neler duyuyoruz.
Ebeveynler kendi e nabizindan, 18 yaş alti çocuğunun sağlık bilgilerini görebiliyorE nabız şifresini değiştirin bakamasın
Öyleymiş, öğrenmiş oldumEbeveynler kendi e nabizindan, 18 yaş alti çocuğunun sağlık bilgilerini görebiliyor
Siz bosanmissiniz herkes yoluna gitmis.Ona cevap vermek zorunda degilsiniz.Velayetin sizde olmasi babaya hesap vermeniz gerekmesin diye yapılıyor.artık her gün stresten sıkıntıdan basım agriyor bir de mesajına bir dakika geç cevap verdim üst üste arıyor cevap ver çocukmuş niye ateşi var diyor edepsiz kadın vs
Evlilik bitmiş derdi bitmemiş. Bu kadar taviz vermeyin. Birinin sizinle böyle konuşabilmesi için ya saygısız olması gerek ya da taviz veriliyor demek. Iyi bir avukat bulun yaklasamasin yanınıza. Yazdıklarıni da aleyhinde delil olarak saklayın.Arkadaşlar 1 senedir ayrıyız 6 aydın da resmî boşandık bi oğlumuz var 3 yaşında . Kreşe gidiyor babası başka şehirde ama 2 3 günde bir çocuk nasıl eğer hastaysa bana saydırıyor niye hasta bize ver bizde kalsın diyor ben çalışıyorum memurum çocuk hasta oldukça az da olsa izin alıp ilgileniyorum ama kreş bu sık hastalanıyor sürekli sen bakamıyorsun veya kreşe bugün niye gitmedi enabizfa hastaneye götürdüğümü görüyor niye hastaneye götürdün ne ilaç verdiler vs Ama normalde çok ilgili bi baba degil ayda bir görür . Sizin iletişiminiz nasıldı aynı durumda planlar . Bir de sevgilisi var ama bana çocukla ilgili baskı yapıyor beddua ediyor nefret ediyorum senden diyor hakaret ediyor ben napacahim konussam da olmuyor moralimi alt üst ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?