Merhaba bayanlar!
Çok sıkıldığım bir konu var; eski eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz ancak iş yerinde pek karşılaşmayız, pek alakamız yoktur. Evliyken de burdaydık, boşandık ve ben işime devam diyorum. Boşanırken işi de bırakmayı düşündüm ama içeride tazminatım oldugu için ve işimden çok memnun oldugum için bırakmadım. Sorun şu ki; şu ana kadar eski eşim beni rahatsız etmezdi alakamız yoktu ama şimdi beni maillerle taciz ediyor. "Eski günleri özledim" gibi mailler vs..
Bu beni rahatsız ediyor, çünkü bir erkek arkadaşım var ve bizi daha önce gördü. Hayatımda birinin olduğunu bilmesine rağmen; "eskiden şuraya giderdik, şunu yapardık, kimse benim gibi senin kıymetini bilmez, kendini bu kördüğümden kurtar" gibi mailler yazıyor. Böyle mailler yazınca tersledim. Ama bu yeterli olmayacak çünkü kendisini tanıyorum. "İş dışında sakın mail yazma, benim özelim seni ilgilendirmez sen iyi niyetli olsan hayatımda birinin olduğunu bile bile bana mail yazmazsın beni resmen taciz ediyorsun" dedim. Yazma dediğim halde inadına yazıyor, "ben iyi niyetli bişey paylaşıyorum hemen tersliyorsun" diyip beni provake etmeye çalışyıor. Ve bu durumda kendimi kötü hissediyorum. Erkek arkadaşıma anlatmalı mıyım, sizce ne yapmalıyım?