Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar yeni üye oldum yardımcı olursanız çok mutlu olurum ben 6 aylık evliyim benim ilk esimim üçüncü evliliği ilkinde iki çocuğu var 17 11 yaşlarında ikincisi çok kısa sürmüş çocuklar ve eski eşi yüzünden ben evlenirken çocuklar annedeydi anne baba öğretmen kadının durumu iyi eşim bana çocuklar annesinde hafta sonları gelirler ama evlenirse alırım demişti bende kabul ettim hafta sonraları hep geliyorlardı kadın bizi her yerden rahatsız etti tanımam etmem bana küfürler eşime küfürler fake hesaplardan bana inanılmaz tacızler güya öğretmen dersiniz neyse ben hamile kaldım sınav için İstanbul'a gittim bı geldim çocuklar evde odaları yapılmış eşim bana sormadi bile kadın al sen bak birazda ben hayat yaşayın demiş yine ses etmedim küçük odamıza sürekli dan diye giriyor gelip yanımıza yatiyor hicbiyere gidemiyoruz bakkala bile bende gelcem diye tuttruryor inanin iki ayda yoruldum büyük tam serseri her yere babası arabayla bıraksın istiyor gece konsere gıdım sabah beste beni baba al diyor şimdi kendi çocuğun olsa boyle yapmazsın dicek olan olabilir kendi çocuğun olsa kızarım bunlara bişey demiyorum eşimle biraz önce kavga ettik hemde ilk defa konu bunlar ha bide eski eşi sürekli esimi arayıp bı bahane konuşmaya çalışıyor lütfen cevapsız bırakmayın benim annem ve babam yok derdimi anlatacağım kimsem yok