• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eş üvey cocuklar

Aybuke10

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
105
28
13
33
Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar yeni üye oldum yardımcı olursanız çok mutlu olurum ben 6 aylık evliyim benim ilk esimim üçüncü evliliği ilkinde iki çocuğu var 17 11 yaşlarında ikincisi çok kısa sürmüş çocuklar ve eski eşi yüzünden ben evlenirken çocuklar annedeydi anne baba öğretmen kadının durumu iyi eşim bana çocuklar annesinde hafta sonları gelirler ama evlenirse alırım demişti bende kabul ettim hafta sonraları hep geliyorlardı kadın bizi her yerden rahatsız etti tanımam etmem bana küfürler eşime küfürler fake hesaplardan bana inanılmaz tacızler güya öğretmen dersiniz neyse ben hamile kaldım sınav için İstanbul'a gittim bı geldim çocuklar evde odaları yapılmış eşim bana sormadi bile kadın al sen bak birazda ben hayat yaşayın demiş yine ses etmedim küçük odamıza sürekli dan diye giriyor gelip yanımıza yatiyor hicbiyere gidemiyoruz bakkala bile bende gelcem diye tuttruryor inanin iki ayda yoruldum büyük tam serseri her yere babası arabayla bıraksın istiyor gece konsere gıdım sabah beste beni baba al diyor şimdi kendi çocuğun olsa boyle yapmazsın dicek olan olabilir kendi çocuğun olsa kızarım bunlara bişey demiyorum eşimle biraz önce kavga ettik hemde ilk defa konu bunlar ha bide eski eşi sürekli esimi arayıp bı bahane konuşmaya çalışıyor lütfen cevapsız bırakmayın benim annem ve babam yok derdimi anlatacağım kimsem yok

Yapilacak birşey yok ne yazık ki bakın burda konuları acın ikinci evlilik üvey annelik ile ilgili geneli aynı @Milana22 yanlış hatırlamıyorsam bu konuda tecrübeli siz baştan kabul etmissiniz zaten şimdi istemem deme hakkiniz yok malesef kolaylıklar diliyorum

Yapilacak birşey yok ne yazık ki bakın burda konuları acın ikinci evlilik üvey annelik ile ilgili geneli aynı @milen22 yanlış hatırlamıyorsam bu konuda tecrübeli siz baştan kabul etmissiniz zaten şimdi istemem deme hakkiniz yok malesef kolaylıklar diliyorum
Bana evlenirse alırım dedi kadın evlenmedi bana sorulmadi

Kimsesizlik diyelim ama eşimi sevdim onla ilgili hiç skntim olmadı en kotu günümde bana yardım etti destek oldu neredeyse dört dörtlük biri diyebilirim ama gel gelelim çocuklar geldiğinden beri aramiz kotu

Bana evlenirse alırım dedi kadın evlenmedi bana sorulmadi
Tamam da pratikte öyle olmuyor ıste kaç yaşındasın bilmiyorum ama adam 2 evlilik yapmış iki çocuk sen hiç evlenmemişin kolay değil malesef bunlar hep yaşanıyor oda yaptılarsa dağıtın diyemezsin çünkü çocukları ve hayatının her anında olucaklar birde hamilesin keşke evliliğini yoluna koysaydın once

Lutfen boşanin. Neden cekiyorsunuz boyle bir hayati. Keske hamile kalmasaydiniz.
Eşimle ayrılmak hiç istemiyorum kendisi dünya iyisi insan yemin ederim ama kullanılıyor ve farkında değil evet hamilelik erken haklısınız bebeğime şimdiden aciyorum

Eşimle ayrılmak hiç istemiyorum kendisi dünya iyisi insan yemin ederim ama kullanılıyor ve farkında değil evet hamilelik erken haklısınız bebeğime şimdiden aciyorum
Peki hic cocuklari istemediginizi soylediniz mi? Bunu soyleyebilirsiniz. Baskasinin koca koca cocuklarina bakmak mecburiyetin yok. Mesleginiz var mi? Bosanirsaniz kendi basinizin caresine bakabilir misiniz cocugunuzla?

Tamam da pratikte öyle olmuyor ıste kaç yaşındasın bilmiyorum ama adam 2 evlilik yapmış iki çocuk sen hiç evlenmemişin kolay değil malesef bunlar hep yaşanıyor oda yaptılarsa dağıtın diyemezsin çünkü çocukları ve hayatının her anında olucaklar birde hamilesin keşke evliliğini yoluna koysaydın once
26 yaşındayım eşimi gerçekten sevdim sevildimde ama kadın bilerek yaptı bunu ayrılalım sorun çıksın diye eşimden oyununa gelme diyor ama ben evlenirken onun oyunlarına gelmemek ya da hakaretlerin çekmek gibi bı sözleşme yapmadım ki bebek evet erken oldu aciyorum bebegime

Her şey bi yana odaları hazırlanırken sana söyelemeliydi çok fena bi emrivaki olmuş.eski eş sizi mutsuz etmeye niyetli belli

Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar yeni üye oldum yardımcı olursanız çok mutlu olurum ben 6 aylık evliyim benim ilk esimim üçüncü evliliği ilkinde iki çocuğu var 17 11 yaşlarında ikincisi çok kısa sürmüş çocuklar ve eski eşi yüzünden ben evlenirken çocuklar annedeydi anne baba öğretmen kadının durumu iyi eşim bana çocuklar annesinde hafta sonları gelirler ama evlenirse alırım demişti bende kabul ettim hafta sonraları hep geliyorlardı kadın bizi her yerden rahatsız etti tanımam etmem bana küfürler eşime küfürler fake hesaplardan bana inanılmaz tacızler güya öğretmen dersiniz neyse ben hamile kaldım sınav için İstanbul'a gittim bı geldim çocuklar evde odaları yapılmış eşim bana sormadi bile kadın al sen bak birazda ben hayat yaşayın demiş yine ses etmedim küçük odamıza sürekli dan diye giriyor gelip yanımıza yatiyor hicbiyere gidemiyoruz bakkala bile bende gelcem diye tuttruryor inanin iki ayda yoruldum büyük tam serseri her yere babası arabayla bıraksın istiyor gece konsere gıdım sabah beste beni baba al diyor şimdi kendi çocuğun olsa boyle yapmazsın dicek olan olabilir kendi çocuğun olsa kızarım bunlara bişey demiyorum eşimle biraz önce kavga ettik hemde ilk defa konu bunlar ha bide eski eşi sürekli esimi arayıp bı bahane konuşmaya çalışıyor lütfen cevapsız bırakmayın benim annem ve babam yok derdimi anlatacağım kimsem yok
amanın içim karardı allah sabır versin

Valla çocuk şimdi annesinde eğer anne evlenirse alırım çocukları diyen adama hayyy senin zihniyetine der terk ederdim zaten. O nasıl mantık... O mantık da bır adamı almak da... Ki çocukların gelme olasılığı da yüksekmis... Baksaniza adam kendisi yabancı biriyle evlendigi halde çocukları getiriyor sorun değil ama anne evlenince ooo..
O adamdaki nasıl zihniyet demiş mıydım???

Belliki kadın siz rahatsız olun diye gönderdi çocukları. Aslında çocuklarla güzel aktiviteler yapıp da kadının göreceği şekilde mutlu aile pozları koysanız,rengini o zaman belli eder herhalde...
Ben çocuklara iyi davranıyorum inanın kötü yapılı bı kadın değilim ama kendi çocuğun olsa gayet kıza bileceğim şeylere ses cikaramiyorum iştahım bile kesildi üzüntüden kendimi kaldırılmış hissediuorum

Valla çocuk şimdi annesinde eğer anne evlenirse alırım çocukları diyen adama hayyy senin zihniyetine der terk ederdim zaten. O nasıl mantık... O mantık da bır adamı almak da... Ki çocukların gelme olasılığı da yüksekmis... Baksaniza adam kendisi yabancı biriyle evlendigi halde çocukları getiriyor sorun değil ama anne evlenince ooo..
O adamdaki nasıl zihniyet demiş mıydım???
Üvey babaya bırakmam diyordu ama zaten kadın evlenmedi v durumu çok iyi zaten evler yakın eşimden maddi her türlü desteği yapıyordu çocuklara bende yapıyorum buluşup geziyoduk eve bı geldim çocuklar bizde herşey hazırlanmış ama bana sorulmadi dahi

26 yaşındayım eşimi gerçekten sevdim sevildimde ama kadın bilerek yaptı bunu ayrılalım sorun çıksın diye eşimden oyununa gelme diyor ama ben evlenirken onun oyunlarına gelmemek ya da hakaretlerin çekmek gibi bı sözleşme yapmadım ki bebek evet erken oldu aciyorum bebegime
Esin kaç yaşında peki haklısın demek isterim ama malesef vak ben burda böyle kaç konu okuduysam çoğu aynı sorunlu bir eski es kabullenmeyen çocuklar ve sonunda dayanamayıp giden yeni es olanda aradaki doğacak bebeğe oluyor genel olarak anlattım şimdi iki yolun var ya boşanacaksın çekemem ven bunları deyip yada sabırla bekleyeceksin o arada yıllar gecicek başka çıkış noktası göremedim ben ayrıca küçük çocuk her yere gelmek istiyorsa bunu esin halledicek sen değil ıste bir iki yere birlikte gidersiniz bir yere kendiniz bu dengeyi esin sağlaması gerek

Esin kaç yaşında peki haklısın demek isterim ama malesef vak ben burda böyle kaç konu okuduysam çoğu aynı sorunlu bir eski es kabullenmeyen çocuklar ve sonunda dayanamayıp giden yeni es olanda aradaki doğacak bebeğe oluyor genel olarak anlattım şimdi iki yolun var ya boşanacaksın çekemem ven bunları deyip yada sabırla bekleyeceksin o arada yıllar gecicek başka çıkış noktası göremedim ben ayrıca küçük çocuk her yere gelmek istiyorsa bunu esin halledicek sen değil ıste bir iki yere birlikte gidersiniz bir yere kendiniz bu dengeyi esin sağlaması gerek
Eşim benden 12 yaş büyük belki yaş farkı etik değil bilmiyorum bizim aramızda sknti olmadı hiç okulumun bitmesine yarım donem var eğer atanirsam dediğinizi yapicam gibi ama ben o kadın gibi çocuğumu asla bırakmam şimdiden aciyorum ona

="Aybuke10, post: 55448288, member: 883478"]Üvey babaya bırakmam diyordu ama zaten kadın evlenmedi v durumu çok iyi zaten evler yakın eşimden maddi her türlü desteği yapıyordu çocuklara bende yapıyorum buluşup geziyoduk eve bı geldim çocuklar bizde herşey hazırlanmış ama bana sorulmadi dahi
uvey anneye bırakılıyor ama babaya bırakılmıyor mu diyorum ben de. Adam resmen cinsiyetçi ayrımcılığın önde Bayrak taşıyani... Öylesinden başta salakça düşünüyorsun diyerek uzak durmak lazım.

Back
X