• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eş üvey cocuklar

Tamam da sonuc olarak bu adam cocuklu bir adam degil mi? Bunu bile bile evlendin.
Aslinda cocuklariyla hic alakasi olmayan bir adamla evlenmek istemen garip.
Bugun bu cocuklara deger vermeyen,yarin senin cocuguna da deger vermez. Bunlari dusunmek bu kadar zor olmamali.
Cocuklarin gunahi yok!
Genel olarak tüm çocuklar masum ve temizdir onların suçu yok ama şuan bana garezine yapılan şeyler var evde bilerek yapılan ben yolda gördüğüm sokak çocuğuna gözleri dolan biriydim şimdi ikisine hiç acıkıyorum çünkü ne yapacağımı ben bilirim dışardan üvey anne bakisi var ama için bilseniz çocuk delisi olun nefret edersiniz

Bunlar ayrılalı üç yıl olmuş üç yıl boyunca ne eşim çocukların üstüne düşmüş ne çocuklar babasını aramış ben evlenince çocukların baba aşkı babanın evlat aşkı doğdu anliyomusunuz ben eğer ayrılırsam çocuğumu bırakmam ama çocuğumu bırakıp hayat yaşayıp tekrar evlenip çocuğum çocuğum diye tutturursam öle konusun

baba çocuklarının peşinde olacak, adı üstünde baba, çocukların ikisi de ergen, beni aramıyolar diye çocuklarına tavır yaptı o da mı aramadı
bu mu nerdeyse dört dörtlük insan?
bak arkadaşım bir insanın kendi canından kanından geninden olan insanlara faydası yoksa sana hiç olmaz, hani sevinecek gibisin çocuklarla bağı olmasa o bakımdan diyorum, adam olsa 3.evliliğini yapıyor olmazdı

baba çocuklarının peşinde olacak, adı üstünde baba, çocukların ikisi de ergen, beni aramıyolar diye çocuklarına tavır yaptı o da mı aramadı
bu mu nerdeyse dört dörtlük insan?
bak arkadaşım bir insanın kendi canından kanından geninden olan insanlara faydası yoksa sana hiç olmaz, hani sevinecek gibisin çocuklarla bağı olmasa o bakımdan diyorum, adam olsa 3.evliliğini yapıyor olmazdı
Oynak anaları iki yaramaz çocuk yüzünden adam yeni bı hayat kurmucak mi bunu mu diyorsunuz eşim eski eşi ve çocukları tarafından kullanılıyor bunun sonucunu ben çekiyorum ayrılıp gitsem kına yakacaklar benim çocuğum babasız büyücek kalsam sinir hastası olcam çocuklara dünyayı dar edicem o da benim vicdanima ve karakterine sığmaz bilip bilmeden çocukları savunmayı kimi çocuk var melek gibi kimisi böyle sinsi

Oynak anaları iki yaramaz çocuk yüzünden adam yeni bı hayat kurmucak mi bunu mu diyorsunuz eşim eski eşi ve çocukları tarafından kullanılıyor bunun sonucunu ben çekiyorum ayrılıp gitsem kına yakacaklar benim çocuğum babasız büyücek kalsam sinir hastası olcam çocuklara dünyayı dar edicem o da benim vicdanima ve karakterine sığmaz bilip bilmeden çocukları savunmayı kimi çocuk var melek gibi kimisi böyle sinsi

6 aylık evlilikte seninde mi bu adamdan çocuğun oldu anlamadım orayı
ayrıca çocukların anası oynaktı diyelim, 2.eşte mi oynaktı onunla boşanma sebebi ne
çocukların genlerinin yarısı nerdeyse dört dörtlük olan babalarına ait onuda hatırlatayım

6 aylık evlilikte seninde mi bu adamdan çocuğun oldu anlamadım orayı
ayrıca çocukların anası oynaktı diyelim, 2.eşte mi oynaktı onunla boşanma sebebi ne
çocukların genlerinin yarısı nerdeyse dört dörtlük olan babalarına ait onuda hatırlatayım
Hamiletyim bu bir anaları oynak aldatmis msn den bulduğu adamla şimdi iftira dersiniz mahkeme kararı böyle zaten kadın inkar etmiyor ikinci eşi 6 ayda kaçmış bunların elinden eski karısının taciz hakaretlerin çocuklarım deplesen baba aşkı adam ondan ayrılmış ev tutmuş tek çocuklar yine piyasada yok üçüncü kurban benim şimdi niye hemen çocuk yaptın dersiniz korunduğum halde hamile kaldım ve aldırmaya kıyamadım şuan 17 haftalık zaten aldiramam

Ban geliyorum demez
Ayip degil mi elalemin insanina oynak demek hakaret etmek?
Aldatmis der gecersiniz,o sekilde de algilayabilir kamuoyu sizi
Sırf beni suçlucaksiniz diye esini internetten bulduğu adamla aldatmış daha evliyken otel odalarında basılmış kadını savunuyosunuz pesss doğrusu lütfen benim açtığım konuya artık yorum yapmayin

Sırf beni suçlucaksiniz diye esini internetten bulduğu adamla aldatmış daha evliyken otel odalarında basılmış kadını savunuyosunuz pesss doğrusu lütfen benim açtığım konuya artık yorum yapmayin
Herkesin davranisi ahlaki kendine. Lakin hakaret etmek cok ayip ve yakisiksiz. Kimseye dusmez bunu yapmak. Biraz gonlunuz yuce olsun,boyle konusmak size sadece zarar verir.

Herkesin davranisi ahlaki kendine. Lakin hakaret etmek cok ayip ve yakisiksiz. Kimseye dusmez bunu yapmak. Biraz gonlunuz yuce olsun,boyle konusmak size sadece zarar verir.
Kendisinin bana attığı mesajlarda ki hakaretlerin atayım size ahlak ve terbiye dersini gidin ona verin yorum da yapmayın bir daha

O nasıl bir anne ki evlatlarını yollamış evden pes sırf ara bozmak icin cocugundan vazgecmek..
size gelince kabul etmeyin konusun annede de kalsınlar surekli sizde olmaz..

Burda cevap hakkı olmayan bir insan için oynak yazacak kadar edepsizsiniz ya

Yani o 2 kadın da edepsiz, oynak eminim sizin adam mazlum!!!

Dikiş tutturamayıp 2 kez evlenen adamın 3. karısı olmayı hakediyorsunuz

Aklı başında erkekler sizin gibi tiplerle evlenmiyor zaten 2 rezil birbirinizi bulmuşsunuz

Burda cevap hakkı olmayan bir insan için oynak yazacak kadar edepsizsiniz ya

Yani o 2 kadın da edepsiz, oynak eminim sizin adam mazlum!!!

Dikiş tutturamayıp 2 kez evlenen adamın 3. karısı olmayı hakediyorsunuz

Aklı başında erkekler sizin gibi tiplerle evlenmiyor zaten 2 rezil birbirinizi bulmuşsunuz
Ağzını topla hadsiz ikinci karısına neden oynak demiyorum peki otur bunu düşün yazma bişey bir daha sende aldatmışsin belli ki bu kadar üstüne alindin

O nasıl bir anne ki evlatlarını yollamış evden pes sırf ara bozmak icin cocugundan vazgecmek..
size gelince kabul etmeyin konusun annede de kalsınlar surekli sizde olmaz..
Benimde aklıma bunu almıyor ben çocuğumu böle bişey için asla kullanmam kurban olsunlar benim çocuğuma derim

İyide cocuk annede her zaman kalacak diye birsey yokki. Annesi ölmüşte olabilirdi, o zaman bu cocuklar yine sizde kalacakti. Evlenmeden once bunlari analiz edip, karar vermeliydiniz. Kadin cocuklari ceyizinden getirmedi ki.
17 yasindaki cocuk babasindan kendisini almasini isteyebilir. Ben 25 yasindayim yeri geliyor 70 yasindaki dedem beni aliyor, ne var bunda

2 cocuklu birfe 2 evliligindede başarısız olan bir adamı ne akla hizmet eş diye sectiniz ki peki..en baştan duşünseydiniz keşke.evlenirken cocuklari biliyordunuz simdi niye rahataiz oluyorsunuz ki.
Sizin istediginiz gibi sekillenenez onlar.
Birde yazik ya anneleri gelmiş size birakmis hayat yaşayacagim diye.
Ben kizim olmadan nefes alamam..

Tamam canım hayırlısı olsun artık. Peki sen emin misin ilk karısının eşini aldattigina? Esin sallıyor olmasin? Genelde erkekler uydurur boyle aldatilma hikayeleri falan.
Mahkeme kararı öyle zaten kadın inkar etmiyor boşanma şekli sadakatsizlik

Back
X