Eski Eş ve hala sevmek....

zaten bu evlilikten ne köy olur nede kasaba...
kayınvaliden kimki sana vurabiliyor...
sakın üzülme..zaman herşeyin ilacı..

ne büyü....geçin bunları,o zaman hiç kımse suçlu değil,melek,öyleye herkes büy..ile yapıyor,ya geçin,öle bişey olsa,Kitabımızda yazardı,büyü..yapılmış ınsanlar yaptıklarında sorumlu değillerdır,büyü etkisi ile yapmıştır dıye,bizi Yaratan düşünmezmıydı,offf,yıllarca anam kocası büyü yapmışlar gitmiş diye diye büyüdük,büyüdük birde ne görelim,anamın kocası şerefsız teli çalışmayan kötü alışknalıkları olan bır adam,
diyelimki büyü,eee tatlım oadamdan sana hayır gelirmi,senın ınancına göre yoprum yapıyorum,yapan 40 defa daha yapar,sizin aranız düzelince,yapan bunu hırsa savaşa döker,dahda berterını yapar,sanada yapar,sizi delirtir,ee o halde sakın yaklaşma o adama
bir sözümde erkek analarına:yahu kocasınızdan sonra ıkıncı baharmı yaşıyosunuz oğlunuzla,töbe töbe,tokat ne yaa,benım anam öle bişey yapsa(asla yapma,ağzı var dili yok,gelin on kere sorar anne yemek yermısın dıye),ağbim anama vurur,erkeklerde bı sorun var,nedenemı?onları yetiştiren kadınlarda sorun olduğu için...

Evini gecindirecek maddi olanağı olmadigi için ailesine mecbur etmiş hepinizi.kendini gecindiremeyen adamları tutup niye koca yapiyorsunuz kendinize insan saygı duymaz bir süre sonra.baba evinde oturuyum,anne emekli maaşını ver biraz,annemlerde yiyelim yemek.boyle adamdan koca olur mu.once evinin kirasini odeyebilecek mutfağını gecindirebilecek tıynete sahip olsun.hem ailesinden geçinecek hem saygı bekleyecek.boyle adamları koca diye tutmayin allah aşkına. Bakın sağlık sorunu olur tamam ya da caliskandir ama işinden cikarilmistir arıyordur samimiyetle işinin peşinden kosuyordur gerekirse tuğla sırtlaniyordur tamam.ama yok babamın evinde oturuyum herkes bana baksın para versin.adamlar hem bu halde hem bir de evlenip kız getiriyor.o kız nasıl geliyor asıl onu anlamıyorum. Bunları genel olarak yazdım. KV tokat atmış bir de...sen kimi tokatliyorsun bu cesareti nerden buluyorsun.o kolunu kırıp diğer eline vermeliydin.5 kere de kovmus niye kovulup kovulup geldinizki 5 kere döner mi insan kovuldugu yere.iste hep adamın mecbur oluşundan ailesine.cocuk da yok bişey de yok.birakin hiç uğraşmayin.

yıpratmayın kendinizi boşverin saygı duyun kendinize lütfen.eski eşin anasını evden kovmuş bunuda sana teyzesi niye sölüyor anasını kovmak şimdimi gelmiş aklına.bence teyzeye direk bunu demeliydin başta yapacağını mal kocan sonda yapmış tuzak bunlar oyun düşme sakın.ayrıca görüşme yahu kimseyle o aileden aklını karıştırmasınlar.haa gerçekten seviyorsa teyzesi değil eski kocan gelir kapına ben kötüyüm yok anamı kovdum artık görüşmüyorum falan der ikna eder elin kadını değil

Sence hangi erkek su devirde cok saf ve temiz. Saf olma

ne büyüsü ne perisi kardeş iyi misin..Allahın lanetlediği şeylere tövbe tovbe

Büyü diye birsey var kuranda geciyor tamamda. Artik boyle seylerle ilgilenmek cahillik. bol dua edin Allaha siginin bisey olmaz. Su bana buyu yapti efendim bu bana bisey yedirdi bunlar gecti artik inanmayin ve ilgilenmeyin

k validenizi takıntı haline getirip her olayda dillendirmeseniz bunlar olmayacaktı belki de. Umarım kalbinizden geçen ve sizin için hayırlısı olan ne ise gerçekleşir.

annesi zaten uyumsuz sorunlu biri. Yalancinin teki. Surekli oglumu bnden alican diye kavga cikaran cins. Ailenin baba rolunu ustlenmis biri. O ne drse o oluyo... tabi isin icine girmeyince anlamiyosun. Nisanliykende anlamadim,kimsede haklarinda kotu bisey demedi. Tokat atma sebebi eve yeni hali nsil getirirmisim orasi onun eviymis...oglu o tokattan sonra sen nasil tokat atarsin o benim esim dedi,onun bana soylenmesi suusacaktin cvp vermeyecektin oldu...halada ayni seyi soyluyor...... namusuma laf soylemeside ona gore tum kadinlar o.......u. kendi sadece namus timsali......ondan onu hic sallamiyorum.bile........ neyse ya icim rahatladi herkese tesekkuerler fikirleri.icin en azindan.farkli dusuncler gormek insani.rahatlatiyor............

Son düzenleme:
Kopan bir ipe ikinci düğümü atmak iyi değil, sen bence artık yoluna bak, ne eşin değişir ne ailesi, her zamanda yüzüne vururlar eski mevzuları. Mutlu olmak i,çin önüne engeller koyma, yeni bir sayfa aç bence...

Haklisiniz sanirim...... cok dogru bir.laf ne.ailesi degisecek ne de kendi......... tesekkurler

ne büyüsü ne perisi kardeş iyi misin..Allahın lanetlediği şeylere tövbe tovbe
valla ben korkuyorum kavga ediyorsak tartışıyorsak her hangi araya sogukluk giriyorsa bunun biriler büyü yapmış bize diye düşünürüm. eşimin anlattıklari çok etkilenmişim büyüsünü.. hiç büyü aklıma bile gelmezdi evlenmeden.. hiç aklım yokken birden düşünveiryorsun. bu çok korkunç yaa Allah firsat vermesin.

ha kendi karakterlerinize gram suç atmıyorsunuz yani siz süt dışardan büyü iyimiş

ben bu durumda olsam 2 defa gider konuşurdum bakalım nasıl davranacak ne diyecek diye tabi şöyle seni arıyormu soruyor mu 6 ay içinde aramıyorsa bırak arıyorsa eger konuşulurdu herkes hata yapabilir hatayı düzeltmek için şansda verilebilir baktın şansı kullanmıyorsa bitmiştir. inş. herşey gönlünce ve hayırlısıyla olur

Kaynanadan yenen tokat karşısında susup kalmak saygıdan değil bence. Benim kaynanam bana tokat atacak tekme tokat dalarım, dünya kaç bucakmış görür. Oğlunu da boşarım alsın turşusunu kursun.

Benim kayınvalidelere hiçbir şeyden yoksa sevdiğim insanı dünyaya getirdiği için saygım vardır. Ama gelinine satın alınmış mal gibi davranan biri ister KV ister komşu, ister genç ister yaşlı olsun haddi bildirilmeli. Hayatta da vicdan azabı çekmem. Ne demek tokat atmak ya sen kimsin? Basiretsiz kocana da helal olsun. Hala nasıl erkek olarak görebiliyorsun o insanı inanamıyorum sana. Senin aklın alıyor mu barışırsanız bu insanlarla asla görüşmeme gibi bir lüksün olacağını? Azıcık gurur, akıl fikir.

Aradi sordu bu surede tabi.kiskanclik tavan....hatasini anlattim sevgisine inanmadigimi soyledim...biraz karisik yani...

Kadina gerekli cvp Verildi herturlu zaten.oyle pislikki bn onu dovmusum evden atmisim bana iftira atti.... oglu o anda zaten nasil vuruursun diyip beni evden cikardi 1ay eve girmedik sonrasinda da zaten onun cozumsuzlugu ve kadinin surekli karini tercih ettin gibi msjlarindan tehtidlerinden sonra bosandik

Allah belasını versin bunların. Benim anneciğim de çok çekti böyle bir yaratıktan, babaanne demeye dilim varmaz. Bu kadın ne sana, ne oğluna ne de ileride olursa evlatlarına rahat vermez. Gel sen kendine yeni bir yol çiz, bu işin sonunda mutlu olan bir tek o şeytan olur.

Hayır yani ne olmuş eşyanın yeri değiştiyse. Ya da dese ki kızım değiştirmişsin ama ben o haline alıştım. Eski haline getirebilir misin? Gelin düşmanı da değil bunlar evlat düşmanı. Çok sinirlendim kusura bakmayın. Umarım hayırlısı olur sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…