- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.515
- 248
- 38
- Konu Sahibi kelebekleagac
-
Ben gerekli cevapları verdim. Eşimide Anlıyorum. Üç Kuruş yardım etmediler ona,o ben bu Dünya'da ahlarını almadan gideyim derdine bende harcadı.. Çok saf temiz bi insan aslında. Ama annesi..... Düşmanıma vermesin öyle biri..... Iki arada kaldı.ama kalmamalıydı... Bilmiyorum yaaaa.....offff........
ne büyüsü ne perisi kardeş iyi misin..Allahın lanetlediği şeylere tövbe tovbebüyü etkisi yüzünden ayrılıyorlar çogu kişi bunlara şahit oldum tabi...
geçen bayramda eşimin akrabasi geldi bize.. akrabalarindan biri bizim için şimdilik iyiler ilerde birbilerini yiyecekler demişler... büyü yapacagi yön veriliyordu bu. bu çok kişinin de başina gelmişler ben neleri duydum. birisinin evine bişey koymuş karı koca arasini açilsin diye. ne koyduğunu sölemediler. o anda ortaya çikmişlar. daha boşanmadan hocaya gitmişler okutmuş. şimdi araları iyi.. eşim bana hep derdi kimseden alip bişey yeme... haklı... seninki büyü etkisi geldi kim bilir ki kayınvaliden köye gitmiş orda ne yaptırdiysa sana kötülemiş. düşün eşin de çok saf. anne sözüyle seni korumamiş. suç eşinde bence sende degil. geri dönmek istiyorsan yine ayni şeyler yaşiycaksin belli de olmaz.
annesi zaten uyumsuz sorunlu biri. Yalancinin teki. Surekli oglumu bnden alican diye kavga cikaran cins. Ailenin baba rolunu ustlenmis biri. O ne drse o oluyo... tabi isin icine girmeyince anlamiyosun. Nisanliykende anlamadim,kimsede haklarinda kotu bisey demedi. Tokat atma sebebi eve yeni hali nsil getirirmisim orasi onun eviymis...oglu o tokattan sonra sen nasil tokat atarsin o benim esim dedi,onun bana soylenmesi suusacaktin cvp vermeyecektin oldu...halada ayni seyi soyluyor...... namusuma laf soylemeside ona gore tum kadinlar o.......u. kendi sadece namus timsali......ondan onu hic sallamiyorum.bile........ neyse ya icim rahatladi herkese tesekkuerler fikirleri.icin en azindan.farkli dusuncler gormek insani.rahatlatiyor............Annesi size tokat atıyor. Nasıl bu kadar ileri gidebilir? Siz onu bu hale getirecek ne söylemiş olabilirsiniz? Eski eşiniz buna nasıl seyirci kalabilir? Sizin namusunuzdan şüphe ediyor. Aklına bu tür şeyler gelmesi için siz ne yapıyorsunuz? Ya da ortada hiçbir şey yoksa o bunları neden düşünüyor? Tüm bu sıkıntılar varken sevgiden bahsetmektense daha mantıklı düşünmek gerekli bence.
Haklisiniz sanirim...... cok dogru bir.laf ne.ailesi degisecek ne de kendi......... tesekkurlerKopan bir ipe ikinci düğümü atmak iyi değil, sen bence artık yoluna bak, ne eşin değişir ne ailesi, her zamanda yüzüne vururlar eski mevzuları. Mutlu olmak i,çin önüne engeller koyma, yeni bir sayfa aç bence...
valla ben korkuyorum kavga ediyorsak tartışıyorsak her hangi araya sogukluk giriyorsa bunun biriler büyü yapmış bize diye düşünürüm. eşimin anlattıklari çok etkilenmişim büyüsünü.. hiç büyü aklıma bile gelmezdi evlenmeden.. hiç aklım yokken birden düşünveiryorsun. bu çok korkunç yaa Allah firsat vermesin.ne büyüsü ne perisi kardeş iyi misin..Allahın lanetlediği şeylere tövbe tovbe
ha kendi karakterlerinize gram suç atmıyorsunuz yani siz süt dışardan büyü iyimişvalla ben korkuyorum kavga ediyorsak tartışıyorsak her hangi araya sogukluk giriyorsa bunun biriler büyü yapmış bize diye düşünürüm. eşimin anlattıklari çok etkilenmişim büyüsünü.. hiç büyü aklıma bile gelmezdi evlenmeden.. hiç aklım yokken birden düşünveiryorsun. bu çok korkunç yaa Allah firsat vermesin.
Aradi sordu bu surede tabi.kiskanclik tavan....hatasini anlattim sevgisine inanmadigimi soyledim...biraz karisik yani...ben bu durumda olsam 2 defa gider konuşurdum bakalım nasıl davranacak ne diyecek diye tabi şöyle seni arıyormu soruyor mu 6 ay içinde aramıyorsa bırak arıyorsa eger konuşulurdu herkes hata yapabilir hatayı düzeltmek için şansda verilebilir baktın şansı kullanmıyorsa bitmiştir. inş. herşey gönlünce ve hayırlısıyla olur
Kadina gerekli cvp Verildi herturlu zaten.oyle pislikki bn onu dovmusum evden atmisim bana iftira atti.... oglu o anda zaten nasil vuruursun diyip beni evden cikardi 1ay eve girmedik sonrasinda da zaten onun cozumsuzlugu ve kadinin surekli karini tercih ettin gibi msjlarindan tehtidlerinden sonra bosandikKaynanadan yenen tokat karşısında susup kalmak saygıdan değil bence. Benim kaynanam bana tokat atacak tekme tokat dalarım, dünya kaç bucakmış görür. Oğlunu da boşarım alsın turşusunu kursun.
Benim kayınvalidelere hiçbir şeyden yoksa sevdiğim insanı dünyaya getirdiği için saygım vardır. Ama gelinine satın alınmış mal gibi davranan biri ister KV ister komşu, ister genç ister yaşlı olsun haddi bildirilmeli. Hayatta da vicdan azabı çekmem. Ne demek tokat atmak ya sen kimsin? Basiretsiz kocana da helal olsun. Hala nasıl erkek olarak görebiliyorsun o insanı inanamıyorum sana. Senin aklın alıyor mu barışırsanız bu insanlarla asla görüşmeme gibi bir lüksün olacağını? Azıcık gurur, akıl fikir.
Kadina gerekli cvp Verildi herturlu zaten.oyle pislikki bn onu dovmusum evden atmisim bana iftira atti.... oglu o anda zaten nasil vuruursun diyip beni evden cikardi 1ay eve girmedik sonrasinda da zaten onun cozumsuzlugu ve kadinin surekli karini tercih ettin gibi msjlarindan tehtidlerinden sonra bosandik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?