• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski eş

bi erkek eski eşini unutamamış olabilir mi aradan 10 yıl geçmiş olsada
Halam yaklaşık 25 sene önce boşandı. Şimdi 22 yaşımda bir kızı bile var yeni evliliğinden. Eski eşi hiç evlenmedi. Hala tanıdıklara halamı soruyormuş. O zamanlar babaannemlerde telefon yokmuş. Anneannemlerin ev telefonundan görüşürlermiş. Geçen sene anneannemleri aramıştı. Yani 25 sene sonra da olabiliyor

Konuyu görünce şaşırdım daha dün gece tam 5 yıl aradan sonra eski eşim aradı. Unutamamış.
5 yıl oluyorsa 10 yıl da olur. Aranızdaki duruma göre unutulmayabilir.
O unutamadigindan degildir, bosta kaldigi icindir. Cik seviyorsa neden bosanma asamasina getirdiler, cok seviyorsa kurtarmak icin neden ugrasmadilar, 5 yil boyunca neredeydi? Bosta kalmis eskiye sariyor demektir.

Benim babam boşandıktan 10 yıl sonra evlendi.Babannemde kaldığım için annem ara ara babanneme gelirdi babam da bekar oldugu için bazen yemeğini annem koyardı önüne.Ama o 10 senede babamın 50 tane sevgilisi oldu.En belalısını da 10. Yıl buldu evlendi.
3 5 sene neyse de 10 senede çok sular geçmiş olur aradan.Sıcagı sıcağına sadece özler.Digerleri de istisnadır.

Konu sahibi sanirim bosaniyordunuz
Artik esinizle ilgili hicbirseyi kafaya takmayin umursamayin . Onun sizi unutup unutamayacagindan mi bahsettiniz yoksa ilk esinden mi bahsettiniz bilmiyorum ama artik siz unutun bence..

Halam yaklaşık 25 sene önce boşandı. Şimdi 22 yaşımda bir kızı bile var yeni evliliğinden. Eski eşi hiç evlenmedi. Hala tanıdıklara halamı soruyormuş. O zamanlar babaannemlerde telefon yokmuş. Anneannemlerin ev telefonundan görüşürlermiş. Geçen sene anneannemleri aramıştı. Yani 25 sene sonra da olabiliyor
Halan neden bisanmisti ozaman enisten dönmek icin cabalamis mi acaba

Benim babam boşandıktan 10 yıl sonra evlendi.Babannemde kaldığım için annem ara ara babanneme gelirdi babam da bekar oldugu için bazen yemeğini annem koyardı önüne.Ama o 10 senede babamın 50 tane sevgilisi oldu.En belalısını da 10. Yıl buldu evlendi.
3 5 sene neyse de 10 senede çok sular geçmiş olur aradan.Sıcagı sıcağına sadece özler.Digerleri de istisnadır.
Bencede

Back
X