• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski eş

bence o boşta kalmış
Öyle olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Çok uzun zaman geçirdik biz onunla. Konuşmasak bile ne demek istediğimizi anlardık öyle söyliyeyim. Yani öyle karakterde bir adam değildi. Tabi 5 sene içinde değiştiyse bilemem :)

olabilir
benim bir erkek arkadasım var
suanda evli ve cocugu var
ama hala eskisini unutamadığını söyler

Ya resmen eşimle yaşadığımız sorunlar ...
Giyiminize kuşamınıza sizinde karışıyor muydu
Yaş ilerledikçe anlıyoruz aslında hepimiz farklı hayatlar yaşadığımızı sanarken ne çok ortak hayatlar çıkıyor.
Bazen öyle yorumlar okuyorum ki diyorum bu benim hayatım :)
Kıyafete gelince aşırı derecede karışırdı hemde. Sonra ben bir isyan çıkardım nişanlıydık o zaman. O da biraz insana döndü kıyafet konusunda :)
Ama o tamamen yetiştirilmesinden kaynaklıydı. Mesela ben dar pantolon giydiğimde kayınvalidem kızım baban görmesin böyle derdi. Muhtemelen oğluna da giydirme diyordu o da o yüzden üzerime geliyordu.

yeni boşandımda eşimin 2. evliliğiydim acaba dedim onu unutamamış olabilir mi. ama o kadar uzun süre bi seviyi erkeklerde düşünemiyorum hele benimki gibi katı birinde
Bu yazdığınızı yeni gördüm. Unutmasaydı 2. evliliği yapamazdı diye düşünüyorum. Yani bunu düşünüp sıkmayın canınızı.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

aslında bi sebep yok eski eşinin annesini suçlarlardı hep. eski eşi bişey konuşamazmış mektupla anşlatırmış derdini ilk duyduğumda çok saçma gelmişti. neden mektup yazıyo sana anlatmıyoda demiştim meğer adamla konuşulmuyomuş ki çok fevri. hamileyken bu mektuplardan biri yüzünden çocuğu aldırıyolarmış o derece yani.

Bir çok ufak tefek problemimiz vardı aslında , aşırı kıskanç olması falan ama evlendiğinde kendi ailesi olduğunun bilincine varamadı. Bundan dolayı tartışmalar başladı.
Ama en önemli etken ufak çaplı bir şiddet oldu. Ne kendime saygısızlık ettirdim bu güne kadar ne başkasına öyle davrandım. Bu kırmızı çizgiydi benim için ve o aştı. O gün evden çıktım. Adli tatil bitiminde davayı açtım.
Tesekur ederim anlattiginiz icin. bende esimle 15 yasinda tanistim ve suan 28 yasindayim 3 senedir evliyiz neredeyse. Bizimde para yuzunden bitecek gibi duruyor. Esim bana cok saygisiz kufurler felan. Piskolijisi bozuk yazik dedim kendi kendime ama artik biktim gercekten. Bosanmaya dogru gidiyoruz bizde bence bakalim hayirlisi:(

Konu baya bi dagilmis. Ben de sizin arkadasinizi merak ettim :KK70:Neden evlenmis o zaman canim evlenmeseymis. Kadinin gunahina girmis.
ben de aynı şekilde düşünüyorum
iyi bir insan olduğu için evlenmiş öyle diyor kendisi

bi erkek eski eşini unutamamış olabilir mi aradan 10 yıl geçmiş olsada
Bence olabilir elbette nasıl ya da neden unutsun ki.. Elbette bu dediğim duygusal anlamda değil , yaşanmışlıklar kolay unutulacak şeyler değil , hafızamızı da silemediğimize göre eski bir şarkı , bir sokak pek çok anıyı getirir insanın gözünün önüne... Ama bu sizi sevmediği anlamına gelmez , eski eş boyut değiştirmiştir artık... Ama tabi ki size sevgisi , saygısı , davranışları çok önemli bu konuda...

Tesekur ederim anlattiginiz icin. bende esimle 15 yasinda tanistim ve suan 28 yasindayim 3 senedir evliyiz neredeyse. Bizimde para yuzunden bitecek gibi duruyor. Esim bana cok saygisiz kufurler felan. Piskolijisi bozuk yazik dedim kendi kendime ama artik biktim gercekten. Bosanmaya dogru gidiyoruz bizde bence bakalim hayirlisi:KK43:
Bizde de vardı maddiyat. Yani çalışmamı istemiyordu sonra çalış tamam diyordu iş buluyordum beğenmiyordu falan. Baya dengesizdi.
Neler yaşadınız bilemiyorum tabi ama şuan 30 yaşındayım. Ve iyi ki böyle bir karar alıp boşanmışım diyorum. Özendirmek için söylemiyorum yanlış yönlendirmek istemem. Yani içinde bulunduğunuz süreç ciddi anlamda toparlanamayacak duruma geldiyse kendinizi kimse için yıpratmayın derim.
Zor bir süreç bu boşanma ama her şey geçiyor, her şey unutulup atlatılıyor. Yeter ki siz güçlü olun.
Tüm kalbimle söylüyorum hakkınızda hayırlısı olsun.

Türk toplumunda insanlar çok duygusal düşünüyor ama bir türlü dengeyi kuramıyor am şuda bir gerçekki duygusal düşünmeyen insanlar acıma duygusuna sahip değildir. Sadece kendini düşünür dışarda milyonlarca insan ölse umurunda olmaz. Şükür ki toplumumuz bu konuda gayet iyi ama ailelerin ebeveynlerin eşlerin işine karışması onları doldurması gibi nedenler aileyi paramparça ediyor.Keşke herşey dilendiği gibi olsa ama olmuyor.Benim eşimin ailesi hiç karışmazdı ama hovarda bir adamlada evliliği yürütmek kolay değil ki. Mutluyduk ta ki gece kulüplerinde üniversiteli kız avına gittiğini duyana kadar. Beni arasa 10 değil yüzyıl geçse onunle yine beraber olmazdım.Bilgisayar mühendisiydi.

Ayip gunah. O evlenmeseydi belki kadin simdi kendisini seven baska biriyle evli olacakti. Kadinin sevilme hakkini elinden almis. Bir de utanmadan eşe dosta eskisini unutamadim diyor. :olamaz:
aynen öyle ben de çok sinir oluyorum
belki de eşine rol yapıyordur bilemiyoruz ki:(

Tesekur ederim anlattiginiz icin. bende esimle 15 yasinda tanistim ve suan 28 yasindayim 3 senedir evliyiz neredeyse. Bizimde para yuzunden bitecek gibi duruyor. Esim bana cok saygisiz kufurler felan. Piskolijisi bozuk yazik dedim kendi kendime ama artik biktim gercekten. Bosanmaya dogru gidiyoruz bizde bence bakalim hayirlisi:KK43:
Bir insanın psikolojsi maddi konular yüzünden ne kadar bozuk olursa olsun eşine küfür edebiliyorsa yarın da şiddet uygulayabilir. Şahsi kanaatim çocuk yoksa yol yakınken kurtarın kendinizi...

Bir insanın psikolojsi maddi konular yüzünden ne kadar bozuk olursa olsun eşine küfür edebiliyorsa yarın da şiddet uygulayabilir. Şahsi kanaatim çocuk yoksa yol yakınken kurtarın kendinizi...
Off evet haklisiniz. Cok zormus ya boyle isler:( Ben hic boyle problemler gormedim cevremde. Bazen neden benim basima geldi diyorum:( Neguzel mutlu olmak varken bir insan neden huzursuzluk cikartir surekli anlamiyorum gercekten

Back
X