Eski eş

derdimvarrr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2019
152
60
98
24
Arkadaşlar biliyorum adı üstünde geçti o artık, yani eski eşim. Ama onu başkasıyla görmek veya düşünmek ne olursa olsun yani çıldırtıyor yanlış kelime olur ama nasıl deyim bi korku veya düşününce saniyesiyle bi sıcaklık basıyor kalbim bin atıyor. Bu durum nasıl yaşayan var mı? Yani şimdi davamız falan açılacak ama gittikçe soğdukça aklıma gelmez mi yoksa her zaman iyi kötü bunu yaşayacam mı ki?

Insan bosanacagi koso hakkinda ne hali varsa görsün diye düşünür boşanmak istediğine eminmisin

Insan bosanacagi koso hakkinda ne hali varsa görsün diye düşünür boşanmak istediğine eminmisin
Benimkisi çok değişik oldu il 2 falan açtığım konudan belli olur. Merak ettim ama tabi ne hali varsa görsün. Ben öyle birisiyim ki kafam da herzaman iyi olan şeyler geçiyor sürekli. Boşanmak istediğimi emin im çünkü hiç yürümez onun gibi insanla. Benim abim eşimin kardeşiyle evliydi, sırf onlar anlaşamadı diye intikam olarak beni kovdular sadece onlar anlaşırsa geri alıcaklarmış beni. Onlarda ayrılıcak, ayrılmasada yani onlar hep kavga ettiklerinde bunlar beni kovacakmış kafaya koymuşlar

Madem seviyordun niye gitmesine izin verdin
Sevmiyorum önce ki konulardan da belli olur bizim iş berdel usulu gibi oldu ama severek mecbur değil, abim kardeşiyle anlaşamayınca ben kocamla anlaştığım halde bana git dediler benim eşim olacak insanda kardeşi için yuvasını bozacak kafa var

Evet insanin gücüne gidebiliyor bu durum, tabiki daha önce hangi sorunlar yaşadığınız ve hangi neden den dolayı ayrıldığınıza da bağlı. Şahsen ben eski eşimi bir kadınla görsem ister istemez kıskanırım, düşüncesi bile korkunç.

Sevmiyorum önce ki konulardan da belli olur bizim iş berdel usulu gibi oldu ama severek mecbur değil, abim kardeşiyle anlaşamayınca ben kocamla anlaştığım halde bana git dediler benim eşim olacak insanda kardeşi için yuvasını bozacak kafa var
İlginç, hala kaldı mı böyle adetler?
Sevmiyorum ama kıskanıyorum çıldırıyorum da senden duydum vallahi

Seviyosan neden ayrıldın. Konubu hatırlıyorum ailen ne sacma sebeple sizi ayırmıştı. Esinde dinlemişti onları

Benimkisi çok değişik oldu il 2 falan açtığım konudan belli olur. Merak ettim ama tabi ne hali varsa görsün. Ben öyle birisiyim ki kafam da herzaman iyi olan şeyler geçiyor sürekli. Boşanmak istediğimi emin im çünkü hiç yürümez onun gibi insanla. Benim abim eşimin kardeşiyle evliydi, sırf onlar anlaşamadı diye intikam olarak beni kovdular sadece onlar anlaşırsa geri alıcaklarmış beni. Onlarda ayrılıcak, ayrılmasada yani onlar hep kavga ettiklerinde bunlar beni kovacakmış kafaya koymuşlar
Eşinde is yok ailesi her türlü şeyi yapsin diye teklif eder is esinde bitiyordu insallah çocuğun yoktur arkana bile bakma bosan

Madem seviyordun niye gitmesine izin verdin
Hersey o kadar kolay olsa. Yalvarmadımı sanıyorsun otel de kalırım dedim beni evde istemiyorsan kardeşinle birlikte (kardeşi abimin eşi, ayrılıyorlar) olmadı dışarda kalırım yalvardım yakardım ama kovdu git dedi şer intikam diye gönderiler

Eşin seni istiyor olsa bir gece kimseye duyurmadan alır seni çıkar gider başka ilde bir hayat kurar.. kv ile beraber oturuyorsan eğer. ayrıysanız da zaten huzurunu kaçıramaz kocan ve sen izin vermezsen.

kızkardeşi geliyor diye seni çıkaran kocadan hayır gelmez.. karaktersizmiş. annesinin lafıyla yuvasını yıkıyor. onlarda zaten akıl yok.. önüne bak.. öylesi dışarıda dolu. kaçırılmayacak bir şey göremedim ben. Gönlünde hiç yer etmemişsin ki seni göndererek sizin aileyi hizaya getireceklerini sanıyorlar.

Back
X