ESKİ EŞ

advan74

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2020
317
128
23
Arkadaşlarım mrb;öncelikle açtığım konuları bilenler bilir ama yinede kısa bir özet geçeyim:1 sene önce eşimden boşandım şiddetli geçimsizlik diyelim sürekli kavga bağırmalar derken biranda o kızgınlıkla boşandık.fakat ben unutamadım şimdi burda herkes yok kendine uğraş bul yok terapiye git,lütfen böle yorumlar yapmaz iseniz sevinirim.bir sene sonra eşimle bir şekilde görüşmeye başladık ama hep dışarda kahveler içtik yürüyüşler yaptık böyle görüşmelerdi.kendisi hep senin gibi birini bulamam gibi cümleler söyledi sadece özledim diyordu bana seni çok özlüyorum ama tekrar sevgili olalım yada evlilik gibi bir düşüncem yok diyordu çok netti.bende kendisine defalarca evliliğin hemen olmayacağı ama en azından sevgili olabilrizi tarzında konuştum.oda bana "ben çok netim istemiyorum ne evlilik ne sevgililik ben senle değil kimseyle istemiyorum dedi ama bu süre zarfında her aradığımda aradı her yazdığımda yazdı.artık bende kendim için karar aldım böyle ikilimde yaşanmaz diyerek kendisine dedim beni heryerden engelle engelleki gün gelsin sana ulaşamayım çünkü her özlediğimde yazıyordum , beni engellemek istemedi önce bayağa diretti bende artık böle bir yaşam istemediğimi eğer benim ile birliktelik düşünmüyorsa arkadaş olarak bile kalmak istemediğimi söledim net karamı bildirdim zorla engellettirdim kendimi.ama arkadaşlarım gel görünki kendimi böle kötü hissediyorum nasıl sevgisi bitcek bilmiyorum evet herşey zaman ama bilmiyorum bu adamın sonradan fikri değişirmi sizce

Değişmez adam net söylemiş zaten en büyük hatayı konuşarak yapmışsıniz zaman geçirmek bence sadece amacı

peki siz yüzyüzemi sevgili olmak istediğinizi söylediniz yoksa mesajda mı

zaman geçirmekse neden eski eşi bunu anlamıyorum eğer ileriye dönük bir düşüncesi yoksa nie gelirki
O gelmemis ki hep siz gitmissiniz kısacası siz vazgecememissiniz onunda bir yerleri havalanmis

O gelmemis ki hep siz gitmissiniz kısacası siz vazgecememissiniz onunda bir yerleri havalanmis
Ama bu adam çok farklı boşandıktan sonrada hep gittim asla görmek istemiyorım die heryerden engelledi görmek istemedi ama tam bi sene sonra seni çok özlüorum diyerek konulştu

Ama bu adam çok farklı boşandıktan sonrada hep gittim asla görmek istemiyorım die heryerden engelledi görmek istemedi ama tam bi sene sonra seni çok özlüorum diyerek konulştu
Kimseyi bulamamıştır ondan gelmiştir

Yanlış anlamayın da bu şekilde görüşmeye devam ederseniz asla unutamazsınız ki...
Sizin bıçak gibi görüşmeyi kesip hayatınıza yön vermeniz gerek.
Hele ki adamdan hiç bir olumlu adım yokken ancak siz üzülürsünüz.
Yarın o "senle değil hiç kimseyle düşünmüyorum" diyen adam hooop biriyle evlenir bir de onun depresyonu ile uğraşırsınız.
Benden söylemesi.

Eski eşle tekrar sevgili olma dusuncesi ne yapacaksın arada buluşup çay kahve sonra herkes evine mi?

Adamda her şey ciddi anlamda bitmiş. Siz zorlarsınız araya biri girer son kez denenir ama üzülen yine siz olursunuz çünkü karşınızda sizi sizin kadar sevmeyen kafasında bitirmiş ama insan olarak değer veren biri var sadece.

zaman geçirmekse neden eski eşi bunu anlamıyorum eğer ileriye dönük bir düşüncesi yoksa nie gelirki
Çünkü yeni biri risk demek, yeni biri ekstra uğraş demek, yeni biri çaba demek. Sen bir lafına böyle yükselirken, bu yeni birine yetmeyecek, yeni biri iki yaldızlı söze kanmayacak. O eski seni umarak geldi, ağzına kadar yemeğini getirecek, onu hiç yormayacak. Anasının evinde rahat yatamadı, anasının evinde canı istediğinde sevişebileceği bir hizmetçisi yok. Yeni biri senin yaptıklarını yapar mı? Eski eşinin kanı ağır, yeni biri ile başını ağrıtmaz, en iyi yol bildiği yol.

Beni engelle ne demek yaaaa, resmen adama yalvarircasina gitme diyorsunuz, yeni bir sayfa açın lütfen...

Değişmez canım iyi yapmıssın engelletmekle.. bi kere giden yine gider

Beni engelle ne demek yaaaa, resmen adama yalvarircasina gitme diyorsunuz, yeni bir sayfa açın lütfen...
ben çünkü sürekli yazıyordum kendimi enleyemiyordum bu aklıma geldi ama şuan yine duramıyorum onunla konuşmak istiyorum çok özlüyorum unutmak denen illeti ben yapamadım çoğu boşanan arkadaşım unuttu yoluna devam etti ama ben yapamıyorum malesef bunları söylediğim zaman terapi diolar oda fayda değilki özlem çok farklı ne yapıcam bilmiyprum

Boşa kürek saklamayı bırak lütfen önüne yoluna geleceğine bak .kendini daha küçük düşürme artik

Bunu kendi içinizde bitirmeniz gerekli , tedavisi sizde , inşallah unutur yolunuza bakarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…