Adamla iletişimi olan sizsiniz ona sorsanıza?!Eski eşimle boşanalı 5 ay oldu . Bir oğlum var . Mecburen iletişim halindeyiz ancak hala çocukla ilgili konuştuğumuzda geçmişle ilgili sitem ediyor . Sen söyle yaptın böyle yaptın boşanma davası açtın vs diye neden bunu merak ediyorum . Sevgilisi de varmış diye duymuştum . Çocukla ilgili de 2 günde bir mesaj atıyor sürekli
Aaaa nerden bildin tam da öyleSevgilisi var ama sizi hala seviyor, ilgisi bitmemiş dememizi beklediğiniz için açılmış bir konu mu bu?
Engelleyin gecin. Gorus gunu cocukla gorussun kendi yuzunuzu bile gostermeyin. Bosanmanin nimeti gorusmemek zaten nimetlerinden faydalanmaya baslayin artık gec bile kalmissinizEski eşimle boşanalı 5 ay oldu . Bir oğlum var . Mecburen iletişim halindeyiz ancak hala çocukla ilgili konuştuğumuzda geçmişle ilgili sitem ediyor . Sen söyle yaptın böyle yaptın boşanma davası açtın vs diye neden bunu merak ediyorum . Sevgilisi de varmış diye duymuştum . Çocukla ilgili de 2 günde bir mesaj atıyor sürekli
Hiç komik değil ama güldüm işte. Boşandıysanız haklı nedenleriniz vardır. O nedenleri hatırlayın. O nedenleri yaratan bir adamın sizi unutmamasının bir artısı olmadığını farkedin.Aaaa nerden bildin tam da öylemüneccim olmalısınız
Bence sevgilisi yok , kıskansın diye uydurmuş olabilirSevgilisi var ama sizi hala seviyor, ilgisi bitmemiş dememizi beklediğiniz için açılmış bir konu mu bu?
Ne fark eder ?hala çocukla ilgili konuştuğumuzda geçmişle ilgili sitem ediyor . Sen söyle yaptın böyle yaptın boşanma davası açtın vs diye neden bunu merak ediyorum .
Sizin problem olarak görüpte ilişkiyi bitirme kararı aldığınız mevzular eşinize göre sorun değildi demekki ve bunu kendine dert etmiş ama iş işten geçmiş artık. Çocukla ilgili mevzular harici iletişim kurmayın, geçmişi açarsa mevzu bu değil kapatın konuyu, eğerki çocuğunuz büyükse yani ortaokul yaşında falansa muhakkak telefonu vardır eski eşe sizi değil direk onu arayıp iletişime geçmesini söyleyin. Sadece çocuğun okul-sağlık- görüş günü vb durumlarında siz muhattap olun eski eşle. Zamanla taşlar yerine oturacaktır.Eski eşimle boşanalı 5 ay oldu . Bir oğlum var . Mecburen iletişim halindeyiz ancak hala çocukla ilgili konuştuğumuzda geçmişle ilgili sitem ediyor . Sen söyle yaptın böyle yaptın boşanma davası açtın vs diye neden bunu merak ediyorum . Sevgilisi de varmış diye duymuştum . Çocukla ilgili de 2 günde bir mesaj atıyor sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?