• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski es

Hbn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
190
86
28
32
Eski eşimle boşanalı 5 ay oldu . Bir oğlum var . Mecburen iletişim halindeyiz ancak hala çocukla ilgili konuştuğumuzda geçmişle ilgili sitem ediyor . Sen söyle yaptın böyle yaptın boşanma davası açtın vs diye neden bunu merak ediyorum . Sevgilisi de varmış diye duymuştum . Çocukla ilgili de 2 günde bir mesaj atıyor sürekli

Eski eşimle boşanalı 5 ay oldu . Bir oğlum var . Mecburen iletişim halindeyiz ancak hala çocukla ilgili konuştuğumuzda geçmişle ilgili sitem ediyor . Sen söyle yaptın böyle yaptın boşanma davası açtın vs diye neden bunu merak ediyorum . Sevgilisi de varmış diye duymuştum . Çocukla ilgili de 2 günde bir mesaj atıyor sürekli
Adamla iletişimi olan sizsiniz ona sorsanıza?!

Engelleyin gecin. Gorus gunu cocukla gorussun kendi yuzunuzu bile gostermeyin. Bosanmanin nimeti gorusmemek zaten nimetlerinden faydalanmaya baslayin artık gec bile kalmissiniz

Aaaa nerden bildin tam da öyle 😄😄😄 müneccim olmalısınız
Hiç komik değil ama güldüm işte. Boşandıysanız haklı nedenleriniz vardır. O nedenleri hatırlayın. O nedenleri yaratan bir adamın sizi unutmamasının bir artısı olmadığını farkedin.

Çocuk bahane iletişime geçmek şahane. Sizinle iletişimde kalmak istiyor. İş boşanmaya kadar geldiyse demek ki problem büyüktü. Çocuğunuz biraz büyük olsa engelle geç derdim ama küçük olunca mecburen iletişimde kalmak zorundasınız. Mesafeli konuşun ve yatıyorum, hastayım vs gibi bahaneler ileri sürün bence.

İnsan çocuğunu iki günde bir sormaz mı göremiyorsa?
Nasıl olduğunu merak etmez mi haftada bir mi sorsaydı bana çok mantıksız geldi.
Erkek diye ne işi olur çocukla eski eşe yazıyor diye mi düşünmeliyiz illa bilemedim ki.
Mesela memlekete gitsek iki haftalığına baba her gün sormaz mı ee çocuğum nasıl diye.
İşte çocukla ayrılmanın kesen tarafı da bu.
Geçmişle ilgili sitem etmesine bir şey diyemeyeceğim çünkü adamakıllı bir açıklama yok.

hala çocukla ilgili konuştuğumuzda geçmişle ilgili sitem ediyor . Sen söyle yaptın böyle yaptın boşanma davası açtın vs diye neden bunu merak ediyorum .
Ne fark eder ?
Zaten doğru düzgün bir koca profili olsaydi ; bosamazdin.
Sevgilisi de var diyorsun.
Neden bu merak ?
Bence pişman oldun adamı bosadigina,sevgilisi de olunca kıskandın ve senin olanı tekrar geri almak istiyorsun...Sanki adamın yeniden bir düzen kurup,hayatını yapılandırması rahatsız etmiş seni.Hâlâ seni sevdiğine kendini sartlandirmaya çalışıyorsun.
Ancak iş işten geçmiş.
Belki de adamı arayıp sürekli sitem eden de sensin🤔
Ayrıca çocuğunu sürekli arayıp sorması da gayet makul bence.

Sizin problem olarak görüpte ilişkiyi bitirme kararı aldığınız mevzular eşinize göre sorun değildi demekki ve bunu kendine dert etmiş ama iş işten geçmiş artık. Çocukla ilgili mevzular harici iletişim kurmayın, geçmişi açarsa mevzu bu değil kapatın konuyu, eğerki çocuğunuz büyükse yani ortaokul yaşında falansa muhakkak telefonu vardır eski eşe sizi değil direk onu arayıp iletişime geçmesini söyleyin. Sadece çocuğun okul-sağlık- görüş günü vb durumlarında siz muhattap olun eski eşle. Zamanla taşlar yerine oturacaktır.

ya bırakın Allah aşkına
eski konularınıza baktım da sizi travesti ile aldatmış şiddet göstermiş birinden kurtulmuşsunuz
o hala size dönmeye çalışsa bile midemi bulandırıyorsun vs diyip en minimum şekilde görüşmeniz lazım
oda çocuk olduğu için

Bu erkeklerin de bazen işi zor, çocuğu arayıp sormasa kötü baba oluyor, arayıp sorsa bana yürüyor oluyor.

Basanali 5 ay olmus. Gecmisin hesaplasmasini yapiyor. Bunlar normal. Bizde de oldu boyle seyler.

İç hesaplaşmasını bitirememiş

“ geçmiş geçmişte kaldı , sen şu an sadece çocuğumun babasısın. Her ne yaşandıysa yaşandı ve biz boşandık. Geçmişi konuşmak anlamsız “ deyin.

Back
X