Eski es

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

eyll5555

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2025
16
4
1
27
Merhaba arkadaşlar nerden baslicagimi bilmiyorum okadar yalnızım ki sizden baska konuscak kımsem yok oncelıkle konuya soyle baslamak istiyorum biz esimle birbirimizi severek evlendik ama sudan sebeplerle kavga ederdik surekli kavgalarin coguda ayri eve gececegimize sız vermişti buyuzden birde arada sosyal medyada fake hesap açıp baska kadınlara bakıyordu bende cirkin bi kadin degilim neden böyle bısey yapıyordu onuda anlamadim kayınvalıdemlede cok tartisirdık sürekli oğlumda oğlum derdi baska bisey bilmezdi kayınvalidemle en son kavgamızda babamlara cekıp geldim 4 aylık hamileydim bu arada o sırada esimw neden kavga ettiğimizi anlattım annesiyle oda yanımda kaldi 2 gun sonra onunlada kavga ettik burda para yuzunden cekıp gitti annesinin yanına dahada geri dönmedi hamıleligimi yalnız gecirdim son aylaraıma yaklastim ben aradim artık cocuk var ne olcak böyle uzatmayalim dedim ben istemiyorum dedi anlasamiyoruz dedi normalde ben babamlara her kavgada geldiğimde gelir alirdi beni burdab duramazdı doğumumda geldi oda annesi zorlamis oyle gelmis galiba cocugu beni alıp eve goturdu ama eskisi gibi degildi bana yaklasmadi bile soylemesi ayıp psıkıkolojım bozuk istemiyorum felan dedi surekli telefonla ılgılendi arkasını donup uyudu benle bağlantısı yoktu bı ara banyodayken telefonu caldı açtım kadinin biri knk dıye seslendi esimw ne kankasi ya dedim esimi ıstedi telefona benden sen utanmıyormusun evli adami aramaya dedim ozaman kocaya sahip cık deyıp suratıma kapattı kız esıme hesap sorduğumda bana atmadığı dayak kalmadi 2 gecede eve gelmedi ogun cocuguda alıp geldim baba evine tekrar beni arayıp benim kafam rahat gelme istemiyorum dedi ve sonuc anlasmali bosandik bosandıktan 6 ay sonra daha dün bı kadınla el ele gördük ailemle beraber kızının yuzune dahi bakmadi utanmadan karsımizda oturdu ben kendimi toparlayamıyorum sacımda cıkmayan ak kalmadi stresten ben artık unutmak istiyorum bana yaptıklaarini ama olmuyor konuscak kimsede yok kafayı yicem artık

Balık baştan kokmuş aslında. Hamileyken bile umursamayan, bir şeye ihtiyacınız var diye sormayan adamın yanına doğumdan sonra baba olur diye gitmişsiniz.
Olan olmus. Bu saatten sonra sizin de çocuğunuz ile yolunuza bakmanız gerekiyor. Sizin için gerçekten çok üzüldüm. Umarım sizin ve çocuğunuz için her şey hayırlı olur.
Adam bosandiktan sonra çocuğu görüyor mu hiç?

Adam kafasında bitirmiş seni
Sen iyi olmalısın başka seçeneğin yok
Kızın var sen varsın onun sana ihtiyacı var
Ağlama demiyorum acınıda yaşa ki daha rahat unutabilesin
Güçlü olmak acıları görmezden gelmek değildir
Acılara rağmen devam edebilmektir
Ve çocuğun tüm maddi ihtiyaçlarından biyolojik babasıda sorumludur
Aman gurur diye bir zırvalığa kanma
İhtiyaçları neyse karşılasın çocuğun
İyi olacaksın eminim

Hayir gormek istemiyor ayda bir bazen babaligi tutuyordu arıyordu bısıler alıp geliyordu uzun zamandır gelmiyor aaramıyo dun el ele baska kadınlaydi kızının yuzune bile bakmadi kadınla karsımızda oturdular biz kalktık gittık

Bu ay param yok deyıp eksik atti o kadını kafeye götürmek icin kızımın parasından kesti resmen

Çocuğun maddi olarak ihtiyaçlarını karşılamak zorunda. Protokolde yazmıyor mu bu? Gerekirse maaş haczi konulsun. Çocuk için nafaka almıyor musunuz?
O adam kafada bitirmis bazı şeyleri. Hayır gelmez artık. Sizin kendinizi toparlanmanın gerek.

En baştan hatalar silsilesi.

Kayınvalide ile oturmaya razı olacak kadar evlilik delisi olmak…

Elli kere kavga edip baba evine döndüğün adamdan çocuk yapmak…

Adam boşanmak istiyorum dediği halde zorla tekrar kayınvalide evine dönmek…

Şiddet görene kadar (asla haklı bir tarafı yok ancak gidişat belli) adamı tırmalamak…

Sonra bu adam nasıl değişti? Değişmemiş ki bacı kalfa, hep öyleymiş. Sen zorla evlenmişsin, çocuk yapmışsın, yalvar yakar evli kalmışsın. Şimdi ağlamanın bir anlamı yok.

Bu ay param yok deyıp eksik atti o kadını kafeye götürmek icin kızımın parasından kesti resmen
Bir anayide çocuğunun nafakasını bile ödemeyen adamın ona yar olacağını sanıyor
Hiç taviz verme çocuğun ihtiyaçlarını kuruşu kuruşuna al
Bak duygu bekleme bu seni çok yorar acıtır
Bu adamdan duygusal zeka babalık gibi kavramlardan haberi yok
Onu hata olarak kabul et bu hatadan en karlı şekilde çıkmaya bak
En büyük kazancın kızın bunuda söyleyeyim
İyi olacaksın merak etme

Evet bu ay gec atti ve eksik atti cocuk anne sütü almiyor nede olsa ben alıp bakarim dıyo simdide cocuk umrunfa bile degil para ıcın bakarim dıyo 9 bin nafaka alıyorum 5 bin yeter dıyor cocuga ben yetırırm dıyor

Evet bu ay gec atti ve eksik atti cocuk anne sütü almiyor nede olsa ben alıp bakarim dıyo simdide cocuk umrunfa bile degil para ıcın bakarim dıyo 9 bin nafaka alıyorum 5 bin yeter dıyor cocuga ben yetırırm dıyor
Çalışıyor mu bu adam? Yukarıda bir yorumda daha var, aynı şekilde kuruşu kuruşuna almak zorundasınız. Bir kutu mama kaç para olmuş. O çocuk haftada 1 kutu mama icse beziyle birlikte 5 bin lirayı geçiyor zaten. Ne gerizekalı adammış ya.

Çirkin kadın aldatılır mı!!!Çirkin kadın da yoktur.Düşüncesi çirkin kalbi kötü insan vardır.

Burda surat yapılıyor gibi hıssettim rahat edemedim cocuk babasiz buyumesin istedim suan alsa gezdirse kızını mesela ona bıle razıydım ama aramıyo bile ıste
Nerde yapılıyor surat?

Burda surat yapılıyor gibi hıssettim rahat edemedim cocuk babasiz buyumesin istedim suan alsa gezdirse kızını mesela ona bıle razıydım ama aramıyo bile ıste
Sonuç çocuk babasız büyüyor ....Bu babasız büyümesin lafı züğürt tesellisi adam zaten hiç yokmuş.Ev kurmaktan aciz adam şeyinin derdine düşmüş sizi kandırıp getirip anasının başına atmış ,iki sevişmiş ama yetmemiş daha fazlasını istemiş ne aşk varmış aranızda ne sevgi ,siz inatla bunu görmemeyi seçmiş bir de masum bir yavruyu Dünya ya getirip onu bahane etmişsiniz.Şu arabesk halleri bırakın bir silkelenin saçınızı boyayın kendinize bakın,toparlayın işe girin o bebeğe siz bakacak okutacak onun için savaş vereceksiniz çünkü bile bile yaptınız onu .Artık ayağa kalkın......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…