- 17 Ekim 2024
- 493
- 1.191
- 28
Bir erkek için değermi şu yazdıklarınız yaşadıklarınız,konuya yapılacak başka yorum yok zira,hadi diyelimki aileniz gidecek yeriniz sizin sığınacak güvenilir bir yeriniz yoktu çıkış noktası bulamadınız da mecburen şöyle durumlara maruz kaldınız ama böyle birşeyde yokmuş,sırf evlendim diye bir ilişki bu kadar zorlanmaz olmuyorsa olmuyor istemiyorsa istemiyor bu nedir yani dünyadaki tek erkek evlendiğiniz adamlar değil gidene veda etmeyi bilin,her konuda erkeklere beddua etmekten yorulduk ne yapalım var böyle tipler karşınıza çıkınca maruz kalınca da hah bu da ahlaksızmış deyin çekin gidin işte,hala eşim hala kayınvalidem diyorsunuz hala kadın aradı hesap sordum diyorsunuz el ele gördük saçıma aklar düştü vs neden bu dramatize çabası herifin biriyle olmamış da tamam işte daha neye üzülüyorsunuz,kimse yanlış anlamasın ama şunu söylemeden geçemicem,diyorsunuzki eşimden dayak yedim,seni istemiyorum dedi,ailemin evine gittim almaya gelmedi,arkasını dönüp yatıyordu,gelme huzurum yerinde dedi sonrada kadının biri aradı evli adam aranırmı dedim diyorsunuz bana bir gülme geliyorki anlatamam,bu adam sizce evlimiydi?resmi nikah evli olmak için yeterlimi?Merhaba arkadaşlar nerden baslicagimi bilmiyorum okadar yalnızım ki sizden baska konuscak kımsem yok oncelıkle konuya soyle baslamak istiyorum biz esimle birbirimizi severek evlendik ama sudan sebeplerle kavga ederdik surekli kavgalarin coguda ayri eve gececegimize sız vermişti buyuzden birde arada sosyal medyada fake hesap açıp baska kadınlara bakıyordu bende cirkin bi kadin degilim neden böyle bısey yapıyordu onuda anlamadim kayınvalıdemlede cok tartisirdık sürekli oğlumda oğlum derdi baska bisey bilmezdi kayınvalidemle en son kavgamızda babamlara cekıp geldim 4 aylık hamileydim bu arada o sırada esimw neden kavga ettiğimizi anlattım annesiyle oda yanımda kaldi 2 gun sonra onunlada kavga ettik burda para yuzunden cekıp gitti annesinin yanına dahada geri dönmedi hamıleligimi yalnız gecirdim son aylaraıma yaklastim ben aradim artık cocuk var ne olcak böyle uzatmayalim dedim ben istemiyorum dedi anlasamiyoruz dedi normalde ben babamlara her kavgada geldiğimde gelir alirdi beni burdab duramazdı doğumumda geldi oda annesi zorlamis oyle gelmis galiba cocugu beni alıp eve goturdu ama eskisi gibi degildi bana yaklasmadi bile soylemesi ayıp psıkıkolojım bozuk istemiyorum felan dedi surekli telefonla ılgılendi arkasını donup uyudu benle bağlantısı yoktu bı ara banyodayken telefonu caldı açtım kadinin biri knk dıye seslendi esimw ne kankasi ya dedim esimi ıstedi telefona benden sen utanmıyormusun evli adami aramaya dedim ozaman kocaya sahip cık deyıp suratıma kapattı kız esıme hesap sorduğumda bana atmadığı dayak kalmadi 2 gecede eve gelmedi ogun cocuguda alıp geldim baba evine tekrar beni arayıp benim kafam rahat gelme istemiyorum dedi ve sonuc anlasmali bosandik bosandıktan 6 ay sonra daha dün bı kadınla el ele gördük ailemle beraber kızının yuzune dahi bakmadi utanmadan karsımizda oturdu ben kendimi toparlayamıyorum sacımda cıkmayan ak kalmadi stresten ben artık unutmak istiyorum bana yaptıklaarini ama olmuyor konuscak kimsede yok kafayı yicem artık bir insan aniden nasıl canavara donusebşlir böyle bi insan degildi ne oldu birden anlamadim
Calısmiyor bosta zaten evliyken calissa bile 1 ay sonra cıkardi parasını alıp beraber gezmeye giderdik bunun içinde cok kavga ederdkÇalışıyor mu bu adam? Yukarıda bir yorumda daha var, aynı şekilde kuruşu kuruşuna almak zorundasınız. Bir kutu mama kaç para olmuş. O çocuk haftada 1 kutu mama icse beziyle birlikte 5 bin lirayı geçiyor zaten. Ne gerizekalı adammış ya.
Sudan sebeplere bak hele....ayri eve gececegimize sız vermişti buyuzden birde arada sosyal medyada fake hesap açıp baska kadınlara bakıyordu
Evet cok haklısıniz bısey diyemiyorum keske bastan beri geri donmeseydimBir erkek için değermi şu yazdıklarınız yaşadıklarınız,konuya yapılacak başka yorum yok zira,hadi diyelimki aileniz gidecek yeriniz sizin sığınacak güvenilir bir yeriniz yoktu çıkış noktası bulamadınız da mecburen şöyle durumlara maruz kaldınız ama böyle birşeyde yokmuş,sırf evlendim diye bir ilişki bu kadar zorlanmaz olmuyorsa olmuyor istemiyorsa istemiyor bu nedir yani dünyadaki tek erkek evlendiğiniz adamlar değil gidene veda etmeyi bilin,her konuda erkeklere beddua etmekten yorulduk ne yapalım var böyle tipler karşınıza çıkınca maruz kalınca da hah bu da ahlaksızmış deyin çekin gidin işte,hala eşim hala kayınvalidem diyorsunuz hala kadın aradı hesap sordum diyorsunuz el ele gördük saçıma aklar düştü vs neden bu dramatize çabası herifin biriyle olmamış da tamam işte daha neye üzülüyorsunuz,kimse yanlış anlamasın ama şunu söylemeden geçemicem,diyorsunuzki eşimden dayak yedim,seni istemiyorum dedi,ailemin evine gittim almaya gelmedi,arkasını dönüp yatıyordu,gelme huzurum yerinde dedi sonrada kadının biri aradı evli adam aranırmı dedim diyorsunuz bana bir gülme geliyorki anlatamam,bu adam sizce evlimiydi?resmi nikah evli olmak için yeterlimi?
İşi gücü bile olmayan adamla koştur koştur evlenip sonra ben neden bunları yaşadım diyorsunuz ya bayılıyorum. Bir de adam değişti kısmı şahane. Evlilik çocuk deyince gözünüz kör oluyor resmen.Calısmiyor bosta zaten evliyken calissa bile 1 ay sonra cıkardi parasını alıp beraber gezmeye giderdik bunun içinde cok kavga ederdk
vardır vardır çikin kadında vardır çirkin erkekte vardır insanlığı kendisinden çirkin insanda vardır,düşünceli kibar bir bakış açısı bu gerçekleri değiştirmez ama güzel olmadığı halde yada yakışıklı olmadığı halde bile isteye seçtikleri insanları sonrasında aşağılayıp manipüle edip zorbalıyorlar yoksa güzeli iyiyi kusursuzu herkes sever önemli olan bunlar olmadanda bir insanı sevmek,kimse çirkin olduğu için aldatılmaz sevilmediği için aldatılır,yani bu aldatılan değil aldatan kişinin çirkinliği kusuru.Çirkin kadın aldatılır mı!!!Çirkin kadın da yoktur.Düşüncesi çirkin kalbi kötü insan vardır.
Böyle bir insan baba olmayı hak etmiyor çoguguna babalıkta yapmaz bu şahsiyet. Ondan kurtulduğun için sadaka ver. Bir psikolojik destek almalısın bu adam için kendini üzmeMerhaba arkadaşlar nerden baslicagimi bilmiyorum okadar yalnızım ki sizden baska konuscak kımsem yok oncelıkle konuya soyle baslamak istiyorum biz esimle birbirimizi severek evlendik ama sudan sebeplerle kavga ederdik surekli kavgalarin coguda ayri eve gececegimize sız vermişti buyuzden birde arada sosyal medyada fake hesap açıp baska kadınlara bakıyordu bende cirkin bi kadin degilim neden böyle bısey yapıyordu onuda anlamadim kayınvalıdemlede cok tartisirdık sürekli oğlumda oğlum derdi baska bisey bilmezdi kayınvalidemle en son kavgamızda babamlara cekıp geldim 4 aylık hamileydim bu arada o sırada esimw neden kavga ettiğimizi anlattım annesiyle oda yanımda kaldi 2 gun sonra onunlada kavga ettik burda para yuzunden cekıp gitti annesinin yanına dahada geri dönmedi hamıleligimi yalnız gecirdim son aylaraıma yaklastim ben aradim artık cocuk var ne olcak böyle uzatmayalim dedim ben istemiyorum dedi anlasamiyoruz dedi normalde ben babamlara her kavgada geldiğimde gelir alirdi beni burdab duramazdı doğumumda geldi oda annesi zorlamis oyle gelmis galiba cocugu beni alıp eve goturdu ama eskisi gibi degildi bana yaklasmadi bile soylemesi ayıp psıkıkolojım bozuk istemiyorum felan dedi surekli telefonla ılgılendi arkasını donup uyudu benle bağlantısı yoktu bı ara banyodayken telefonu caldı açtım kadinin biri knk dıye seslendi esimw ne kankasi ya dedim esimi ıstedi telefona benden sen utanmıyormusun evli adami aramaya dedim ozaman kocaya sahip cık deyıp suratıma kapattı kız esıme hesap sorduğumda bana atmadığı dayak kalmadi 2 gecede eve gelmedi ogun cocuguda alıp geldim baba evine tekrar beni arayıp benim kafam rahat gelme istemiyorum dedi ve sonuc anlasmali bosandik bosandıktan 6 ay sonra daha dün bı kadınla el ele gördük ailemle beraber kızının yuzune dahi bakmadi utanmadan karsımizda oturdu ben kendimi toparlayamıyorum sacımda cıkmayan ak kalmadi stresten ben artık unutmak istiyorum bana yaptıklaarini ama olmuyor konuscak kimsede yok kafayı yicem artık bir insan aniden nasıl canavara donusebşlir böyle bi insan degildi ne oldu birden anlamadim
Bir erkek için değermi şu yazdıklarınız yaşadıklarınız,konuya yapılacak başka yorum yok zira,hadi diyelimki aileniz gidecek yeriniz sizin sığınacak güvenilir bir yeriniz yoktu çıkış noktası bulamadınız da mecburen şöyle durumlara maruz kaldınız ama böyle birşeyde yokmuş,sırf evlendim diye bir ilişki bu kadar zorlanmaz olmuyorsa olmuyor istemiyorsa istemiyor bu nedir yani dünyadaki tek erkek evlendiğiniz adamlar değil gidene veda etmeyi bilin,her konuda erkeklere beddua etmekten yorulduk ne yapalım var böyle tipler karşınıza çıkınca maruz kalınca da hah bu da ahlaksızmış deyin çekin gidin işte,hala eşim hala kayınvalidem diyorsunuz hala kadın aradı hesap sordum diyorsunuz el ele gördük saçıma aklar düştü vs neden bu dramatize çabası herifin biriyle olmamış da tamam işte daha neye üzülüyorsunuz,kimse yanlış anlamasın ama şunu söylemeden geçemicem,diyorsunuzki eşimden dayak yedim,seni istemiyorum dedi,ailemin evine gittim almaya gelmedi,arkasını dönüp yatıyordu,gelme huzurum yerinde dedi sonrada kadının biri aradı evli adam aranırmı dedim diyorsunuz bana bir gülme geliyorki anlatamam,bu adam sizce evlimiydi?resmi nikah evli olmak için yeterlimi?
Psıkıyatrıye gitmiştim zaten onu o kadınla el ele görmeden once kafami dağıtmak ıcın dısqri cıkmıstim kızımla takı onlari gorenw kadar bundan sonra onume bakacam kayınvalıdem kımse yok hayatında ben bilmiyorum senden baskasini gelin almam dıyodu o kızla whatsapa resim koymus oğlu bemdem sakladi yalan saklamasina gerek yoktu mesela onlada cocuk ıcın gorusuyordum zaten artık kızımla kendıme yeni sayfa acicam bunu anladim en azındanBöyle bir insan baba olmayı hak etmiyor çoguguna babalıkta yapmaz bu şahsiyet. Ondan kurtulduğun için sadaka ver. Bir psikolojik destek almalısın bu adam için kendini üzme
Senden başkasını almam lafına inanma hepsi birbirinden beterler onlarda ettigini bulacaktır merak etme yeni sayfa aç hayatından mecburi çocuk için görüşme haricinde uzak dur. Kendini toparla sen değerlisinPsıkıyatrıye gitmiştim zaten onu o kadınla el ele görmeden once kafami dağıtmak ıcın dısqri cıkmıstim kızımla takı onlari gorenw kadar bundan sonra onume bakacam kayınvalıdem kımse yok hayatında ben bilmiyorum senden baskasini gelin almam dıyodu o kızla whatsapa resim koymus oğlu bemdem sakladi yalan saklamasina gerek yoktu mesela onlada cocuk ıcın gorusuyordum zaten artık kızımla kendıme yeni sayfa acicam bunu anladim en azından
Bana yalan soyledi artık inanmiyorum bu saatten sonra cok tesekkür ederim yorumunuz ıcınSenden başkasını almam lafına inanma hepsi birbirinden beterler onlarda ettigini bulacaktır merak etme yeni sayfa aç hayatından mecburi çocuk için görüşme haricinde uzak dur. Kendini toparla sen değerlisin
Tek istediğim yasattıgını yasamalariSenden başkasını almam lafına inanma hepsi birbirinden beterler onlarda ettigini bulacaktır merak etme yeni sayfa aç hayatından mecburi çocuk için görüşme haricinde uzak dur. Kendini toparla sen değerlisin
Bu adamdan çocuk yaparak hatanın en büyüğünü siz yapmışsınız, Allah aşkına çocuk bakacak potansiyeli var mı bu adamın?Calısmiyor bosta zaten evliyken calissa bile 1 ay sonra cıkardi parasını alıp beraber gezmeye giderdik bunun içinde cok kavga ederdk
Ozamanlat aramız cok güzeldi oda istıyordu olayların bu duruma geleceğini bilsem asla dusunmezdim cocuk felanBu adamdan çocuk yaparak hatanın en büyüğünü siz yapmışsınız, Allah aşkına çocuk bakacak potansiyeli var mı bu adamın?
birde arada sosyal medyada fake hesap açıp baska kadınlara bakıyordu
2 gun sonra onunlada kavga ettik burda para yuzunden cekıp gitti annesinin yanına dahada geri dönmedi hamıleligimi yalnız gecirdim
ben aradim artık cocuk var ne olcak böyle uzatmayalim dedim
sen utanmıyormusun evli adami aramaya dedim ozaman kocaya sahip cık deyıp suratıma kapattı kız
bana atmadığı dayak kalmadi 2 gecede eve gelmedi
Çalışıyor muydu o zamanlar? Kendinize ait bir eviniz de yokmuş hamile kalırken değil mi?Ozamanlat aramız cok güzeldi oda istıyordu olayların bu duruma geleceğini bilsem asla dusunmezdim cocuk felan
Allah aşkına kendinizi kandırmayın artık. Kayınvalidenin evinde yaşarken, çalışmayan, bir baltaya sap olamamış, bırakın baba olmayı eş olma vasıflarından bile kilometrelerce uzak adamdan çocuk yapmışsınız. Bu konuda tek suçlu adam değil. Hatta adam sizi kandırmamış, yalan söylememiş, bu açıdan bakınca onun yüzdesi daha bile düşük diyebiliriz. Bile bile kendini ateşe atan, bu ateşe bir de çocuk katan sizsiniz.Ozamanlat aramız cok güzeldi oda istıyordu olayların bu duruma geleceğini bilsem asla dusunmezdim cocuk felan
Ozamanlar calısıyordu kayınvalıdemlerdw kalıyoduk ev onlarindi ama calıssada bir aylık maasini alıp cıkıyordu ısten sonra tekrar ıse bakıyoduÇalışıyor muydu o zamanlar? Kendinize ait bir eviniz de yokmuş hamile kalırken değil mi?
İstikrarlı bir şekilde çalışan bir adam değildi yani. Bu adamın neyine güvenip çocuk yaptınız mesela? Ev yok, doğru düzgün çalışma yok. Hayatı böyle düşünmeden yaşamanın sonucu şuan hissettikleriniz.Ozamanlar calısıyordu kayınvalıdemlerdw kalıyoduk ev onlarindi ama calıssada bir aylık maasini alıp cıkıyordu ısten sonra tekrar ıse bakıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?