yaklaşık 2 aydır biriyle görüşüyorum.Bugun bana eski eşinden faceden mesaj geldiğini söyledi.Güya hasta olan tanıdıklarının nasıl olduğunu sormuş bahane bence sonra hal hatır sorulmuş vs.Birincisi 10 ay önce bitmiş bir evlilikten sonra kız buna neden mesaj yazma gereği duydu.Daha da önemlisi o mesaja konu ne olursa olsun neden cevap verildi.Sizce ben mi abartıyorum.Hiç söylemese bilemezdim ama yine de beni rahatsız etti.Üstelik aynı semtte oturuyorlar demek ki karşılaşsalar konuşacaklar
yaklaşık 2 aydır biriyle görüşüyorum.Bugun bana eski eşinden faceden mesaj geldiğini söyledi.Güya hasta olan tanıdıklarının nasıl olduğunu sormuş bahane bence sonra hal hatır sorulmuş vs.Birincisi 10 ay önce bitmiş bir evlilikten sonra kız buna neden mesaj yazma gereği duydu.Daha da önemlisi o mesaja konu ne olursa olsun neden cevap verildi.Sizce ben mi abartıyorum.Hiç söylemese bilemezdim ama yine de beni rahatsız etti.Üstelik aynı semtte oturuyorlar demek ki karşılaşsalar konuşacaklar
ortada bir çocuk yoksa eğer,,,msj çok abes olmuş.
Çocukları var mı ?
Mesaji nihayetinde hatun gondermis, adama kizmayin...hatun kisiye sinir olun o baska.
Size soylemeseydi daha mi mutlu olacaktiniz? Durust olmus mesajin icerigine kadar size anlatmis. Eger erkek arkadasinizin cok uzerine giderseniz bu gibi bir olay oldugunda bir daha size anlatmayacaktir. Sebep;tadimiz kacmasin diye soylemedim hayatim.
Herkes bosandiginda kanli bicakli dusman olacak diye bir kaide yok. Sokakta karsilassalar elbet selamlasacaklar. Allahin selami bu nihayetinde. Daha once bosanmis ve basindan kotu bir evlilik gecmis bir adamla berabersiniz. Seviyorsaniz ekstra anlayisli olun. Cunku bosanmis insanlar yeniden ciddi bir iliski yasamak konusunda zaten hep diken ustunde, cekingen ve korkak olurlar; her an birakip gidecekmis gibi.
Bu sefer icin aa oyle mi diyip ilgili gozukup dinleyin. Bir daha olursa da "hayatim eski esin iliskimizi biliyor mu? Ben mesajlarindan ister istemez rahatsiz oluyorum. Bu mesaj olayina el atmani istiyorum" diyin o zaten mesaji alir.
kadın gıcık etme çabasında olabilir.
ama!...
tek taraflı bir hata değil, neden eşin facesının ayarları yapılmıyor??
ıstemese gelmez o msjlar.kapalı olursa eğer kadın nasıl gönderır sence??
ona söylediğim de bu zaten neden sana ulaşmasına izin veriyorsun cevap kem küm kızdan bir yeşil ışık geldiği aşikar ortada
ama anlayamadığım sizce bunu bana neden söyledi çenesini tutamadığı için mi beni çok da sallamadığı için mi kıskandırmak desem ilişkimiz çok yeni buna neden gerek duysun bu arada 10 ay önce bitmiş bir evlilik
Bence eski eş her zaman bir tehdittir. Sen dikkat et, kendini hemen kaptırma henüz iki ay olmuş tanışalı temkinli davran, tabi paranoyakça da değil, adamı çok sıkıştırmadan gelişmeleri takip et. Eğer çok büyük tepki gösterirsen sana söylemeden iletişim kurmaya devam edebilir.
seni deniyor diyemeceğim, erkeklerın aklı yetmez böyle işlere.
sanırım daha yenı olduğunuz için, şimdilik ben hürüm modunda.ben bunu anladım.
ona göre böyle şeyler problem değil, çünkü evli değilsiniz.
Acaba aynı şeyi ben yapsam ne düşünür sonuçta ben de hürüm onunla tekrar birlikte olmak istese bunu yapmak zor değilmiş kızın evi işi herşeyi aynı neden beni arasın sorsunmuşş miş miş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?