eski eşe dönmek mantıklımı :(

ekinez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2013
102
0
46
İstanbul
arkadaşlar merhaba eşimdem tam 1 yıldır ayrıyım aramızdaki cinsel yaşam vs . bittiğinden eşim ayrılmak istedi bende tamam dedim sonra nafaka vs. isteyince vazgecti simdi ise cok sevdiğini ve dönmemi istiyor mahkeme kararı ile boşanamadık boşanmak istemiyor ne yapmalıyım ?? 4.5 yasında kızım var

nafaka yuzunden vazgectiyse hic denmeye degmez.
sorunlarinizi nasil cozeceksiniz? cozmek icin nasil adimlar attiniz? bunlar onemli konular, bunlari iyice dusunup esinin cozumlerine gore kararini ver derim.

Nafaka ödememek adına sizinle tekrar evlenmek istiyor.
Hadi evlendiniz cinsel hayatınız renklenecekmi sanıyorsunuz,tekrar sevişmek gibi düşüncesi inanın yoktur eşinizin..
Biraz açık göz olun lütfen..

Hayatta herkes bir şansı hak eder diye düşünüyorum helede ortada bir cocuk varken bence bir şans daha verin kaybetcek birseyin yok

Adam nafaka vermemek için boşanmaktan caymış hem de kendi boşanmak isterken nedense bana onur kırıcı geldi sana yuva değil onun derdi parası

eşinin ne
düşündüğü ,ne istediği önemli değil ..

önemli olan senin kalben ,ruhen
çocuğum için demeden , tekrar yapabilirim . inanabilirim,güvenirim ,,,, vs hislerle düşüncelerle

ne istediğin

Sizi ayrılma noktasına getiren sorunlar önemli bu noktada. Eğer aşılamayacak, geri dönüşü olmayacak problemler varsa tekrar barışmanın bi anlamı yok. Kaldı ki 1 senedir ayrıymışsınız, problemlerinizi bu süre zarfında çözememişsiniz gibi görünüyor. Eşinizin nafaka talebinizden sonra barışmak için adım atması da manidar bana pek samimi gelmedi açıkçası.

Asilamayacak sorunlar ayrılık getirir.
Eğer sudan sebeplerden ise çocuk için denemeye değer.

Nafaka için mi yoksa gerçekten seviyor mu bunu iyi tart...

Karar en iyi sen verirsin

Eşinin düşüncesi.. Ulan şimdi her ay para vericem ama bulaşığımı, temizliğimi kendim yapıcam. Bari ayrılmıyim seviyorum falan diyim de geri dönsün, dursun köşede.. Evimin işini yapar hiç olmazsa..
Bana böyle geldi kusura bakma..

Eşin ayrılmak istiyor ayriliyorsunuz
Barışmak istiyor barisalim mi diyorsunuz
Pardon ama siz bu ilişkide kukla mısınız?

Kurdugunuz cümlelerden anladıgım eşiniz nafaka vermek istemiyor, o yüzden ayrılmak istemiyor?
Cinsel problem önemli değil mi evliliklerde ayrıca..barışsanız mutlu olacak mısınız?

siz ne istiyorsunuz ?
adam boşanalım diyor tamam diyorsunuz barışalım diyor aklınız karışıyor ..
nafaka vermek istemediği için sizinle evliliğine devam etmek isteyen adamın kafası fena çalışıyor bence dikkatli olun..

Sorunlar 1 yıldır çözülmemişse, ayrılmak isteyen eşinizse düşünmeden boşanın. 1 şans daha vermeniz sonu biraz daha geciktirmek olur

Donme derim.. kendine yep yeni bi sayfa ac.. ama donmeee cnm.. adamin planlari var belliki, nafakayi odememek icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…