Eski eşe tekrar dönen var mi??????

Mavi dalgalarrr

DOLARINI BOZDUR..VATANINA YARDIM ET KARDEŞIMMM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
1.024
821
38
Selam arkadaslar.
Suan oyle dönum noktasindayim ki; cok kararsizim arkadaslar.
Eski esime donup donmeme konusunda kararsizim hayatimin hatasini yeniden yapmak istemiyorum lutfen bana guzel örnekler guzel yorumlar yapabilir misiniz.
Bosandiktan sonra yeniden barissak mutlu olaabilir miyim?
Boşanali bir sene oldu..
Suanda bazi kisiler devreye girdi.
Ne yapacagimi aklim almiyor basmiyor.
Bir yandan korkum var acaba yeniden bana eski seyleri yapar mo?
Bir yandan pisman olmus mudur.
Yasayan var mi bi durumlari arkadaslar lutfen bana yardim eder misiniz.
Rica ediyorum.
Bir yandan cocugum babasiz kalmasin istiyorum.bir yandan karsima iyi biri cikacaginin garantisini kim verebilir bunu dusunuyorum
Evlendigim insan cocugumu kabul edermi?
O kadr cok insan var ki basta cocuhu kabul edip evlendikten sonra ona p..cc
Deyip istemeyen..
Insanlar hele de erkekler oyke iyi rol yapiyorlar kii..
Bunlari anlamak zor..
Bu konulari dusundukçe aklimi kaciriyorim ben...lutfen bana yardimci olur musunuz...

Eski es iyiyse neden bosandim
Veya kotuyse su an neden evleniyorum diye dusunurdum
Zor bir karar
Belli basli hatalar var bence asla affedilmemesi gereken, aldatma, kumar, uyusturucu, siddetin her turlusu ,sorumsuzluk gibi. Siradan bir sebepten yok yere bosandiysaniz da denemeye degebilir belki

Selam arkadaslar.
Eski esime donup donmeme konusunda kararsizim hayatimin hatasini yeniden yapmak istemiyorum lutfen bana guzel örnekler guzel yorumlar yapabilir misiniz.
Boşanali bir sene oldu..
Rica ediyorum.
Bir yandan cocugum babasiz kalmasin istiyorum.bir yandan karsima iyi biri cikacaginin garantisini kim verebilir bunu dusunuyorum
Deyip istemeyen..
Bunlari anlamak zor..
Bu konulari dusundukçe aklimi kaciriyorim ben...lutfen bana yardimci olur musunuz...
canım nacizane tavsiyem 1şansı hakediyordur eşin.eğer ki pişmansa , eskiden yaptıkarını yapmayacaksa ve de bir bebeğin varsa ki en önemlisi bu denemeye değer derim.

Ya başkasıyla evlenemezsem düşüncesiyle eski kocaya dönmezdim kesinlikle. Benim eşim hatalarından ders alan biridir mesela senin ex koca nasıldır, sen herkesten iyi bilirsin.

Ya başkasıyla evlenemezsem düşüncesiyle eski kocaya dönmezdim kesinlikle. Benim eşim hatalarından ders alan biridir mesela senin ex koca nasıldır, sen herkesten iyi bilirsin.
Benim eski esi biomiyorum ya.
Pisman oldum siz3 cok guzel hayat yasatacam diyor..
Ama ben korkuyorumm..

canım nacizane tavsiyem 1şansı hakediyordur eşin.eğer ki pişmansa , eskiden yaptıkarını yapmayacaksa ve de bir bebeğin varsa ki en önemlisi bu denemeye değer derim.
Gel diyor bir ay dene olmazssa gelirsin dene diyor cocuk icin...
Olmadi gel diyor don diyor..

Oncelikle başkasını bulamam diye dusunup geri donme. Sudan sebepler miydi bosanma sebebiniz? Ufak tefek inatlasmalar cozulebilir ama buyuk sorunlardiysa tekrar denemek cocugunun psikolojisini daha cok bozar.
Bizimkisi ufak sebepler degildii..
Ama bilmiyorum arkadaşlar pisman olmak istemiyorum..
Bugun araya tam 4 kisi geldi konistuk istisare ettik eger yaparsa ayni seyleri geri gel dediler bir dene dediler..
Eski es demiski eger ayni seyleri yaparsam yuzume tükürun demis..
Ben bilmiyorum ama.
Kv ile sorun vardi onlara hic gitme diyor..

Selam arkadaslar.
Boşanali bir sene oldu..
Rica ediyorum.
Deyip istemeyen..
Bunlari anlamak zor..
Arkadaşımı eşi aldatmıştı.bankada beraber çalışıyorlarmış kadınla.arkadaşım hem kocasını hem kadını bankada rezil edip boşamıştı.çocuklar babaya hasretten hastalandı,hayata küstüler,babaya gidince anneye hasretten hasta düştüler.
arkadaşım çocukları mum gibi eriyince eşine tekrar şans vereli 10 yıl oldu nerdeyse. Adamın bi hatası olmadı bildiğimiz kadarıyla .arkadaşımın içindeki yangınları bilemem ama görünüşte mutlulular.
Diğer örnek de : çocuklarıma yardımcı aldım okullar açılana kadar kız 15 yaşında tanıdığımız zaten.babası çalışmadığı için annesiyle boşanmışlar.babası gitmiş başka kadınla evlenmiş.18 yaşında bi ablası daha var.kadın bu kızları eve almamış.yüz vermemiş görüştürmemiş,babası da kadını boşamış çocukları için.şimdi tekrar barışmış annesiyle babası , kız nasıl mutlu .
Velhasıl , tekrardan barışmalar sadece çocuklar için oluyor ve mutlu olanlar da var gördüğümkadarıyla

Benim annemle babam boşanıp tekrar evlendiler gayet mutlular
Ama babm yada annem affedilmez bir hata yapmamıştı üçüncü şahıslardan kaynaklanan sorunlardı
Sizin boşanma sebebiniz ne

Arkadaşımı eşi aldatmıştı.bankada beraber çalışıyorlarmış kadınla.arkadaşım hem kocasını hem kadını bankada rezil edip boşamıştı.çocuklar babaya hasretten hastalandı,hayata küstüler,babaya gidince anneye hasretten hasta düştüler.
arkadaşım çocukları mum gibi eriyince eşine tekrar şans vereli 10 yıl oldu nerdeyse. Adamın bi hatası olmadı bildiğimiz kadarıyla .arkadaşımın içindeki yangınları bilemem ama görünüşte mutlulular.
Diğer örnek de : çocuklarıma yardımcı aldım okullar açılana kadar kız 15 yaşında tanıdığımız zaten.babası çalışmadığı için annesiyle boşanmışlar.babası gitmiş başka kadınla evlenmiş.18 yaşında bi ablası daha var.kadın bu kızları eve almamış.yüz vermemiş görüştürmemiş,babası da kadını boşamış çocukları için.şimdi tekrar barışmış annesiyle babası , kız nasıl mutlu .
Velhasıl , tekrardan barışmalar sadece çocuklar için oluyor ve mutlu olanlar da var gördüğümkadarıyla
Bende cocuk icin dusunuyorum aslinda.
Her gordugu erkege simariklik yapiyor ilgi istiyor.
Cok zor ..
Cocugu babasina veremem bu sefer vicdan azabindan hasta olurum ..
Oteki turlu hep baba eksikligi..
Nasil dolduracam ..
Baska adamla evl3ndigim zamn o adamin kizima baska gozle bakmadigina nasil emin olacam ..
Öz kizina tecavuz edenlwr varken ..
Evlenmesem neede kalacam nasil gecinecem..
Hepsi sorun...
Bir ay gidip.denesem gorsem geri gelir miyim.
Adam bir sene oldu pesimi birakmadi ..
Cok korkuyorum.ben..
Gelecegi gorebilsemmm...
Ailesinden nefret ediyorum bu arada yuzlerini gormk istemiyorum..

Benim annemle babam boşanıp tekrar evlendiler gayet mutlular
Ama babm yada annem affedilmez bir hata yapmamıştı üçüncü şahıslardan kaynaklanan sorunlardı
Sizin boşanma sebebiniz ne
Benimkisi sevgisiz ilgizislik cimrilik..

Benimkisi sevgisiz ilgizislik cimrilik..
Gerçekten pişman olduğunu düşünüyorsan çocukların huzurlu mutlu bir evde büyüyecekler diyebiliyorsan bi şans ver dedim
Ama başta herşeyi konuş ayrıntılı bir şekilde

Back
X