Eski eşe tekrar dönen var mi??????

Bende cocuk icin dusunuyorum aslinda.
Her gordugu erkege simariklik yapiyor ilgi istiyor.
Cok zor ..
Cocugu babasina veremem bu sefer vicdan azabindan hasta olurum ..
Oteki turlu hep baba eksikligi..
Nasil dolduracam ..
Baska adamla evl3ndigim zamn o adamin kizima baska gozle bakmadigina nasil emin olacam ..
Öz kizina tecavuz edenlwr varken ..
Evlenmesem neede kalacam nasil gecinecem..
Hepsi sorun...
Bir ay gidip.denesem gorsem geri gelir miyim.
Adam bir sene oldu pesimi birakmadi ..
Cok korkuyorum.ben..
Gelecegi gorebilsemmm...
Ailesinden nefret ediyorum bu arada yuzlerini gormk istemiyorum..
1 senedir nasil geciniyosun?

Allah yardımcın olsun keşke boşanmadan barışsaydınız.hayırlısını dile insanlar çok zor değişiyor ama Zaman belki değiştirmiş pişman olmuştur .Dini hükmü ne olur bunun onu da araştır bence .

Sevgisizlik ilgisizlik çok büyük sebepler boşanmak için.
katlanılası değil.
Eş sevecek, sayacak, ilgilenecek. Bunlar yoksa o evlilik kağıt üstündedir ve mutluluk bitmiş demektir.
Cimrilik, şiddete eğilim de oldukça ürkütücü bir evlilik için.
Bence aynı derede 2 kez yıkanmak olmaz ve insanlar da değişmez.
Bir süre değişir. Rol yapar daha doğrusu.
Elde edince yine aynı tas aynı hamam.
Bence boşluğa düştüğünden tekrar bir yuva özlemi duyuyordur.
Tek yaşamak güç geliyordur.
Başkasını da bulamamıştır.
Bence çok çok iyi düşünmeli.
Çocuk için diye saçma sapan evlilikleri diretenleri anlamam imkansız.
Bana değer vermeyen adamla hayatımı çürütmek istemem. Ama seviyorsunuz siz hala sanırım. Çünkü meyillisiniz barışmaya belli ki.

Sevgisizlik ilgisizlik çok büyük sebepler boşanmak için.
katlanılası değil.
Eş sevecek, sayacak, ilgilenecek. Bunlar yoksa o evlilik kağıt üstündedir ve mutluluk bitmiş demektir.
Cimrilik, şiddete eğilim de oldukça ürkütücü bir evlilik için.
Bence aynı derede 2 kez yıkanmak olmaz ve insanlar da değişmez.
Bir süre değişir. Rol yapar daha doğrusu.
Elde edince yine aynı tas aynı hamam.
Bence boşluğa düştüğünden tekrar bir yuva özlemi duyuyordur.
Tek yaşamak güç geliyordur.
Başkasını da bulamamıştır.
Bence çok çok iyi düşünmeli.
Çocuk için diye saçma sapan evlilikleri diretenleri anlamam imkansız.
Bana değer vermeyen adamla hayatımı çürütmek istemem. Ama seviyorsunuz siz hala sanırım. Çünkü meyillisiniz barışmaya belli ki.
Sevmek degil .
Gittogim zamn eger yaparsa dedigini araba alacak..
Deniz 20 dk hafta sonlari deniz..
Ne bileyim is imkani..
Ya daha bircok imkan..ya kararsizim..

Bir evliliğin temel taşlarını oluşturan zaten sevgi ve saygıdır. Bir insan neden evlenir? Sana şu kadarını söyleyeyim. Sen çocuğun için tekrar bir hak versem mi diye düşünüyorsun ama ileride bu adam aynı tas olursa olaki baka çocuğunuzda olursa inanın bana çocuklarınız babasından nefret eder. Bir çocuk için en değerlisi annedir eğer ki baba anneye sevgi veriyorsa çocuk o derece babayı sever eğer ki sevgi vermiyrsa size çocukta o derece nefret eder babasından. Yani çocuklar içinde önemli. Tamam diyorsunuz ki çocuğum baba sevgisi görsün, ayırmak istemiyorsunuz ama iyice tartın ve biçin. Gerçekten Sevgi-saygı-cimrilik-şiddet zaten evliliğin yıkımını oluşturan en büyük temel taşlar. Bir insan ailesine cimri olmaz bir insan ailesine şiddet uygulamaz. Peygamberimiz bile en büyük sadaka aileye verilen sadakadır buyuruyor. Bir tebessümün ne kadar büyük sevap olduğunu bildiriyor. Ailenin ne kadar önemli bir unsur olduğunu kadına ve çocuklara bir kocanın nasıl davranması gerektiğini bildiriyor.
Yani asıl yapı zaten bunlardan. Eğer ki gerçekten hafif derecede varsa bunlar ve siz büyüterek boşandıysanız hak verin onun haricinde huylu huyundan vazgeçmez. Affetmek gerçekten istiyorsanız ve ailesinin onu etkilediğini düşünüyorsanız eski einizi karşınıza alın bir anlaşma hazırlayın şahitler huzurunda. Dediniz ki 4 kişi geldi bana işte uğraşıyorlar vs. O kişi gelsin birlikte eşinizle bir anlaşma hazırlayın ve her birine o kağıtları ver hepsinin yanında bulunsun şahit olarak. Bu anlaşmaya zıt bir şey yaptığını görürseniz arkanızda referans olarak duranlar sizi koruyacaklar bu şekilde bir hak verin. Bu benim görüşümdür. Yine size kalmış bir şey. Çok iyi düşünün ve kendi hayatınızı da göz önünde bulundurun. Dediğim gibi bir çocuk annesine verilen değer kadar sever babasını...

İstediği imkanı versin sana dayak atmış biri var karşında. Yarın seni tekrar dövmeyeceğini nereden bileceksin. Şiddete meyilli ise sinir anında yine döver. Bu imkanları çocuğuna versin madem bu kadar iyiyse seninle boşanmış olmasınin çocukla alakası yok.

Gerçekten pişman olduğunu düşünüyor musun peki, çok zor bi karar eğer olmazsa bu sefer çok daha yıpratıcı olur
Jpisman saniyorum.
Bilmiyorum pisman gibi..
Ne bileyim encok cocuk icin ya..
Birde onun yasadigi yeri cok seviyorum..
Her imkan varr

merhaba
ıyı yorumlar ıstemıssın ama sana ıyı yorumlar yardımcı olmayacaktır
hayatın gerceklerı var
bak cımrıymıs bıkac kez sıddet uygulamıs
bosandıysan katlanamayacak duruma gelmıssındır
cocuk ıcın evlen bosan daha zor

benım kaynım bosandıgı kısıyle tekrar evlendı
aynı tas aynı hamamlar ... degısıklık yok
aksıne bak ayrılınca perısan oluyorsun senı bırakırsam gorursun gununu 2. kez bosanırsan ınsanlar ne der dıye daha da tepesıne cıktı cahılce...

Bir insan 7 sinde neyse 70 indede odur. Degisecegini dusunerek degilde ayni seyleri tekrar yasamaya degermi diyerek adim atman lazim. Bir insan evladi varken bir evliligi bitirebilecek duruma gelmis bunu goze alabilmisse demekki soeun varmis zaten geri donmemeli artik. Olmazsa insanlar bu sefer cephe alabilir hem sen hem evladin yipranirsiniz. Oglum babasiz degil babalığını ayriykende yapabilir. Iyi dusun tasin.

Neden evliliğe Endekslediniz kendinizi daha iyi biri çıkarmı falan bu düşünceler için erken değilmi insan boşanacak noktaya kolay gelmez yazık değilmi boşanma süresinde yaşadığınız sıkıntılara

Herkese ben esimden baskasini istemiyorum diyormus evlenmicem diyor..

İyi özellikleri nedir? Hep kötüyü saydın dogal olarak.

Bi de kendine şunu sor varlıklı kizina iyi baba olabilcek başka bi adam çıksa karşına naparsin?

Bence sen eski eşinin aklı sendeyken senin mutlu olmana izin vermez diye dönmeyi düşünüyorsun en cok.

Şimdi şöyle söyleyim; içinizde değişebileceğine dair bir umut var mı gerçekten? Çünkü cimrilik çok değişmez ama hakaret etmemeye dikkat etmeli kesinlikle diye düşünüyorum. Bi de şuan karşıma kimse çıkmaz diye onu gözünüzde büyütmeyin. İyi düşünün aynı şeyleri yapsa bu sefer tekrar boşanmak fln daha zor olcak sizin için. .

Selam arkadaslar.
Suan oyle dönum noktasindayim ki; cok kararsizim arkadaslar.
Eski esime donup donmeme konusunda kararsizim hayatimin hatasini yeniden yapmak istemiyorum lutfen bana guzel örnekler guzel yorumlar yapabilir misiniz.
Bosandiktan sonra yeniden barissak mutlu olaabilir miyim?
Boşanali bir sene oldu..
Suanda bazi kisiler devreye girdi.
Ne yapacagimi aklim almiyor basmiyor.
Bir yandan korkum var acaba yeniden bana eski seyleri yapar mo?
Bir yandan pisman olmus mudur.
Yasayan var mi bi durumlari arkadaslar lutfen bana yardim eder misiniz.
Rica ediyorum.
Bir yandan cocugum babasiz kalmasin istiyorum.bir yandan karsima iyi biri cikacaginin garantisini kim verebilir bunu dusunuyorum
Evlendigim insan cocugumu kabul edermi?
O kadr cok insan var ki basta cocuhu kabul edip evlendikten sonra ona p..cc
Deyip istemeyen..
Insanlar hele de erkekler oyke iyi rol yapiyorlar kii..
Bunlari anlamak zor..
Bu konulari dusundukçe aklimi kaciriyorim ben...lutfen bana yardimci olur musunuz...
Insan yedisinde neyse yetmisindede odur.Size tavsiyem yeni bir sayfa acin Allah büyüktur umudunuzu kesmeyin

Back
X