Eski eşe tekrar dönen var mi??????

boşanma karraı kolay alınan bir karar değil.öncesinde de mutlaka eşinize şans vermiş düzelmesi için çabalamışsınızdır..
demek ki olmamış..evliyken düzelmeyen adam neden boşandıktan sonra düzelmiş olsun ki??
üstelik şiddet de varmış..asla dönmezdim...

Arkadaşımda eşiyle aynen bu sebeblerden boşandı.
Sonra barıştı. Çocukları için.
Adam daha da beter bir hal almıştı. Dahada pisliğin tekiydi.

Denemeye değmez.Zamanına psikolojine değmez bence.
En önemlisi o cocuga dahada yazık etmeyin

Bir kere hata yaptiysaniz
tekrara düsmeyin lütfen eger hata olmasaydi ayrilikta olmazdı....

Şiddet olmasa hadi bir derece de şiddet eğilimi varsa ha deyince düzelmez :(
Ya şiddetin dozu artarsa. Bir kere kurtulmuşsun şimdi geri döndü diye şiddeti arttırsa ne olacak?
Şiddet beni en korkutan şeydir. İşin içinde şiddet varsa iki kere değil on kere düşün.
Şimdi sadece sana sinirlenince el kaldırır ileride çocuğunuz ergenlikte sinirlendirse onu da dövmeyeceğinin garantisi var mı?
Bir kadına el kaldıran erkekten ben her şeyi beklerim. Hele hele sevdiği kadına vurabilecek bir adama asla güvenmem. Şimdi kandırmak için öyle der elbette ama şiddet eğilimi birden kesilmez imkanı yok.
Kendi düzeninizi kurduysanız tekrar bozmayın bence. Zaten düzgün bir koca olsa boşanmazdınız...

Herkes bir sansi hak eder.
Bir yildiz sizssizligi gordu,onu terk edebilecwginizi gordu belki gercekten degisir.
Cocugunuz icin bir sans verin.

İnanamadım konuya. Şiddet gördüğünüzü bile bile aranizi yapmaya çalışanlara pes diyorum. Bir de adam cimri demissiniz. Cimrilik hastalık gibidir öyle tamam yapmayacağım deyince geçen bir şey değil maalesef. Cimriyse cimridir.

Ben eski esime donmustum zamaninda.. eeee nolduuu bin beterini yaptilar bana.. sonunda yine bosandim.. iyikide bosanmisim.. hayatima yep yeni tertemiz bi sayfa actim.. mikroplardan kurtuldum..

İçinde kalmasın diyorsanız içinize sinene kadar gözlemleyin hemen tekrar evlenmenize gerek yok ama yalnız kalırım korkusuyla aynı hatayı tekrar yapmanıza gerek yok. Onsuz olamayacağınızı, dünyanın en iyi insanı gelsede onun gibi olamayacağını düşünüyorsanız bir adım atın.

Bosandik hakaret vardi ..
Cimrilik bir kac kere siddet..
Kocasizliktan gebersen donme 🙄 babasiz buyumesin filan bunlar bahane, belliki kocanda ozlediklerin var. Hakaret heleki siddet? Bosanmak filan birsuru kagit kurek burokratik seyler. Evlencen tekrar bosancan🙄 derler ya 1 kitsp 2 kez okunmaz ya da exten next olmaz diye.. buyuk konusmayayim.. ama donersen pisman olursun eninde sonunda.

Of ya ben de merak ettim 3.5 sene geçmiş üzerinden napmis acaba diye hortlatmayin yaa

Selam arkadaslar.
Suan oyle dönum noktasindayim ki; cok kararsizim arkadaslar.
Eski esime donup donmeme konusunda kararsizim hayatimin hatasini yeniden yapmak istemiyorum lutfen bana guzel örnekler guzel yorumlar yapabilir misiniz.
Bosandiktan sonra yeniden barissak mutlu olaabilir miyim?
Boşanali bir sene oldu..
Suanda bazi kisiler devreye girdi.
Ne yapacagimi aklim almiyor basmiyor.
Bir yandan korkum var acaba yeniden bana eski seyleri yapar mo?
Bir yandan pisman olmus mudur.
Yasayan var mi bi durumlari arkadaslar lutfen bana yardim eder misiniz.
Rica ediyorum.
Bir yandan cocugum babasiz kalmasin istiyorum.bir yandan karsima iyi biri cikacaginin garantisini kim verebilir bunu dusunuyorum
Evlendigim insan cocugumu kabul edermi?
O kadr cok insan var ki basta cocuhu kabul edip evlendikten sonra ona p..cc
Deyip istemeyen..
Insanlar hele de erkekler oyke iyi rol yapiyorlar kii..
Bunlari anlamak zor..
Bu konulari dusundukçe aklimi kaciriyorim ben...lutfen bana yardimci olur musunuz...
Zor bır karar bu kararsızlığa düştüğüne göre evliliğin kötü geçmiş unutulmayacak şeyler yaşamışsın. Birkere deli misin geriye dönüyorsun bacım erkekler değişmez denenmişi denemeyeceksın. Bundan sonrakı hayatım kötü geçecek diye kaseti başa sarıp olan şansını da kaybetme bak ben kurtulamıyorum. Gelecekte ne Oluru kafana takma o gun gelirse o gun dusunursun ne yapacağını. Bence affedilmeyecek sebeplerle boşanmışsan tekrar hata yapma.

Zor bır karar bu kararsızlığa düştüğüne göre evliliğin kötü geçmiş unutulmayacak şeyler yaşamışsın. Birkere deli misin geriye dönüyorsun bacım erkekler değişmez denenmişi denemeyeceksın. Bundan sonrakı hayatım kötü geçecek diye kaseti başa sarıp olan şansını da kaybetme bak ben kurtulamıyorum. Gelecekte ne Oluru kafana takma o gun gelirse o gun dusunursun ne yapacağını. Bence affedilmeyecek sebeplerle boşanmışsan tekrar hata yapma.
Konu 3.5 sene öncesinin konusu ne olmuşsa olmuştur artık

Bende cocuk icin dusunuyorum aslinda.
Her gordugu erkege simariklik yapiyor ilgi istiyor.
Cok zor ..
Cocugu babasina veremem bu sefer vicdan azabindan hasta olurum ..
Oteki turlu hep baba eksikligi..
Nasil dolduracam ..
Baska adamla evl3ndigim zamn o adamin kizima baska gozle bakmadigina nasil emin olacam ..
Öz kizina tecavuz edenlwr varken ..
Evlenmesem neede kalacam nasil gecinecem..
Hepsi sorun...
Bir ay gidip.denesem gorsem geri gelir miyim.
Adam bir sene oldu pesimi birakmadi ..
Cok korkuyorum.ben..
Gelecegi gorebilsemmm...
Ailesinden nefret ediyorum bu arada yuzlerini gormk istemiyorum..
tavsiye ettigin gibi dolarini bozdurup gecin😉

offf bende yeni konu sandim niye hortladi yine eski konular ya

Back
X