aslında şöyle cok ciddi sorunlarımız yoktu hatta hiç yoktu o herşeye susardı iletişim kurmazdı bende zamanla anlayış ve saygı bitmişti ilk evlendiğimiz zamanlarda olaylar yaşamıştık.ben unutamadım.son olarakta evden kovdum ölelikle bitti.Neden ayrıldınız
AYNEN bende hatırlıyorum sizi.. ama işte gülnihal en son arkadaşıma böyle birşey demiş evet normalde adım bile atmadı ama ne biliyim sence bir ümit varmıdırKonunuzu hatırlıyorum hakkınızda hayırlı ise tekrar birlesirsiniz inşallah ❤
kesinlikle öle artık kavga etmek istemediğini söylüyorAnladığıma göre eşinizi seviyorsunuz fakat onun herşeye susması yavaş yavaş iletişiminizi bozmuş. Bu şekildede sorunlar çözülmez. Eşinizde aynı durumu yaşamak istemiyordur belki
yok kesinlikle iletişime geçmiyorum artıkeski esiniz iletişime gecmek istemiyor. Psikolog arkadaşınızda iletisime gecme daha olaylar taze demis. Bence haber yollamayın ortak arkadaşlarla. ne kadar uzulsenizde icinizde tutun ters teperse cok daha fazla uzulursunuz.
Aslinda icten ice severek ayrilmis gibi duruyorsunuz.Bu tarz ayrilmalarda erkegin rolunun cok buyuk oldugunu dusunuyorum.Erkegin sorunlari kaldirma ve cozme kapasitesi ne kadar yuksekse bosanma orani o kadar azaliyor.Ama sizin esiniz de artik pes etmeyi tercih etmis.En iyi yapacaginiz sey o yokmus gibi hayatiniza odaklanip devam etmek.kesinlikle öle artık kavga etmek istemediğini söylüyor
yok kesinlikle iletişime geçmiyorum artık
çok haklısınız artık kabullenip hayatıma devam etmem gerekiyor ama olmuyor keşke olabilse aramızda sevgi vardı yok diyemem severek ayrılmak bu olsa gerekAslinda icten ice severek ayrilmis gibi duruyorsunuz.Bu tarz ayrilmalarda erkegin rolunun cok buyuk oldugunu dusunuyorum.Erkegin sorunlari kaldirma ve cozme kapasitesi ne kadar yuksekse bosanma orani o kadar azaliyor.Ama sizin esiniz de artik pes etmeyi tercih etmis.En iyi yapacaginiz sey o yokmus gibi hayatiniza odaklanip devam etmek.
kesinlikle çok haklısınız zaten olma ihtimali olsaydı boşanma olmazdı sanırım eşim bıçak gibi kestirip attıolaylar daha yeni anladığım kadarıyla. kendinize de ona da zaman verin. ilk basta cok canınız yanıyor olabilir ama zamanla sizin de dusunceleriniz degisebilir. kendinize zaman verirken cokta umitlenmeyin sonra umitleriniz suya duser daha fazla uzulursunuz.
Bir de sunu soylerler genelde 'seviyorum ama olmuyo ' :)çok haklısınız artık kabullenip hayatıma devam etmem gerekiyor ama olmuyor keşke olabilse aramızda sevgi vardı yok diyemem severek ayrılmak bu olsa gerek
Bir de sunu soylerler genelde 'seviyorum ama olmuyo ' :)
[/Q
ne bilyim benim için öle evet ama eşim için sevmek yok sanırımBir de sunu soylerler genelde 'seviyorum ama olmuyo ' :)
eski konularınızı bılmıyorum ama belki sizinde özlediğiniz eski hayatınızdır biyerde okumuştum boşanmak hayattakı 2.travmatık olaymıs ılki ölüm diyolar.Yeni hayatınıza alışmanız zaman alir eşinizi kovmuş olmanız onun gururunu kırmıştır bence söylediklernden yaptıklarından yorum cıkarma yerıne kendinize süre tanısanız zaman alışırsınız belki ..belki o sizle iletişim kurmaya çalışır nebılım inşallah mutlu olursunuzarkadaşlar mrb bu konu üzerine bir kaç defa konu açmıştım.tekrar sizden fikir almak istiyorum.15 gün önce eski eşim ile ortak arkadaşımızla telde konuştuk.bende eski eşimi özlediğimi,hatalarımın farkında olduğumu, ama kesinlikle kendisinin konuşmak istemediği ile alakalı konuştuk.arkadaşlarımda eşimin nabzını yoklamak için konuşmuşlar şöyle bir cevap vermiş.. eşim "evet eski düzenimi arıyorum.benimde hatalarım oldu. ama ben artık kavga etmek istemiyorum.bana yazıyor iletişime geçmesini istemiyorum "diye arkadaşım aynı zamanda pskolog bu tarz durumlarda iletişime geçmemem gerektiğini,en az bir sene geçmesi gerektiği,konuların çok taze olduğunu söyledi.ayırca bir başka arkadaşımda benden habersiz eşimi aramış,çok kötü üzgün ölüyo bitiyo diye.eşimde beni aramak yerine komşumuza ben iletişime geçmek istemiyorum sen ara nasıl diye sordurdu aslında bundan dolayıda çok sinirliyimde neyse zaten bir aydır iletişime geçmiyorum.eski eşim bu arada heryerden engellemişti beni..sizce bu söylediklerinde ne yorum yaparsınız.ama lütfen rica ediyorum.böyle bazı kişiler sert gereksiz yorumlar yapıyor ciddi yapmasınlar
NE GÜZEL anlattınız,gerçekten öçle ölümle eş değer bende istiyorum artık unutmayı hayatıma bir yön vermeyi ama zamanla sanırım ..dediğiniz gibi belki o benimle iletişim kurar.eski konularınızı bılmıyorum ama belki sizinde özlediğiniz eski hayatınızdır biyerde okumuştum boşanmak hayattakı 2.travmatık olaymıs ılki ölüm diyolar.Yeni hayatınıza alışmanız zaman alir eşinizi kovmuş olmanız onun gururunu kırmıştır bence söylediklernden yaptıklarından yorum cıkarma yerıne kendinize süre tanısanız zaman alışırsınız belki ..belki o sizle iletişim kurmaya çalışır nebılım inşallah mutlu olursunuz
kesinlikle öle artık kavga etmek istemediğini söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?