kesinlikle çok doğru yine sizin bir umudunuz var boşanma olmamış keşke benimd öyle olsaydı bıçak gibi kestirip atmaları daha kötü.. valla her koşulda kadın mağdur oluyor erkek keyfine bakıyor bizde böyle üzülüyoruzanladım yazık oluyor gerçekten ne umutlarla evleniyoruz geldiğimiz noktaya bak ben 6 aydır ayrıyım boşanma da olmadı benden hiç ne haber ne mesaj bile yok demek mi diyorum istemiyor bir nasılsın demek bile zor geliyor güzel günlerin hatırı da yokmuş demek ki
Koronodan dolayı erteleniyor boşanma davaları diye açamamış ama bitti demiş arkadaşına öyle söylemiş bir merak edipte nasılsın demez mi insankesinlikle çok doğru yine sizin bir umudunuz var boşanma olmamış keşke benimd öyle olsaydı bıçak gibi kestirip atmaları daha kötü.. valla her koşulda kadın mağdur oluyor erkek keyfine bakıyor bizde böyle üzülüyoruz
Kesinlikle öle dediniz ya bittiki bazı şeyler boşanmışsınız diye ben istemedim işte bana haber vermeden avukatı aradı anlattı durumu ben eşimi seviyorum istemiyorum dedim avukat o zaman çekişmeli olur çok yıpranırsınız dedi.eşimde evet yapma çekişmeli olursa ailelerde çok yıpranır diyince kabul etmek zorunda kaldım yani bu karar aslında tamamen eşimindi.o yüzden içimede sinmediği ve sevgiside olduğu için hala kalbimdeBiten bir ilişkinin devamı zor sonuçta nedenler basitte olsa boşanmışsınız eğer gerçekten duygularınız tükenmemiş olsa boşanmazdınız sadece özlüyorsunuz eski düzeninizi alışkanlığınızı arıyorsunuz daha çok taze ayrılmışsınız 5 ay ne ki ? kendinize zaman verin su akar yolunu bulur birşey yapmayın kendinizi suçlamayın olmayınca olmuyor ruh eşiniz değilmiş bu yüzden anlaşamamışsınız ayrılmışsınız ama ayrılma nedeniniz aldatma vesayre olmayınca içinize sinmemiş ukte kalmış anladığım kadarıyla.
hayır dava açılabilir kalbinizi ferah tutun bence uzak kalıp kafasını toplamakda istiyor olabilirKoronodan dolayı erteleniyor boşanma davaları diye açamamış ama bitti demiş arkadaşına öyle söylemiş bir merak edipte nasılsın demez mi insan
evet herkes bu şekilde söylüyor ve bende kesinlikle iletişim kurmuyorum seven adamda dediğiniz gibi gelir heralde inş:))Eşinizin bu söylediklerinden sonra iletişime geçmeyin artık. Evliliğiniz çok iyi olsaydı boşanma noktasına gelmezdiniz diye düşünüyorum. Arkadaşlarınız da çok üzgün, barışmak istiyor diye laf taşımasın. Eski eşiniz için daha itici olabilir bu durum. Zaten tekrar bir araya gelinecekse gelinir. Adamı biraz kendi haline bırakın.
Öyle söylemiş ama bakalım ne düşüncesi var yaşayıp görüxez üzülüyorum çok üzülüyorum sanırım sevgidense mantığı ağır bastı tekrar barışmak istemiyorhayır dava açılabilir kalbinizi ferah tutun bence uzak kalıp kafasını toplamakda istiyor olabilir
siz yinede gönlünüzü ferah tutun hayat süprizlerle dolu daha boşanmamışsınız bir umut var inş hayırlı ise geri gelsinÖyle söylemiş ama bakalım ne düşüncesi var yaşayıp görüxez üzülüyorum çok üzülüyorum sanırım sevgidense mantığı ağır bastı tekrar barışmak istemiyor
Bir araya gelirseniz bir daha da eşinizi evden kovmayın. Ağır kusurlu bir hareket bu. O ev ikinizin ortak yaşam alanı çünkü .evet herkes bu şekilde söylüyor ve bende kesinlikle iletişim kurmuyorum seven adamda dediğiniz gibi gelir heralde inş:))
VALLA bazen diyolar ya anlatıyoruz anlamıyosun diye gerçekten bir insana anlatmayla değil böle allhın sopasıyla vurmak gerekir ben büyük konuşmaktan her zaman korkarım ama eski eşim değil başka biri bile olsa asla böle bir hata yapmam o anda kendimi atarım onu gene atmam heralde :)))Bir araya gelirseniz bir daha da eşinizi evden kovmayın. Ağır kusurlu bir hareket bu. O ev ikinizin ortak yaşam alanı çünkü .
Çok teşekkür ederim. Sizinde gönlünüzden geçenler bir an önce gerçekleşsin dilerimsiz yinede gönlünüzü ferah tutun hayat süprizlerle dolu daha boşanmamışsınız bir umut var inş hayırlı ise geri gelsin
BENDE TEŞEKKÜR EDERİM İNŞ İSTEDİĞİMİZ OLUR:))Çok teşekkür ederim. Sizinde gönlünüzden geçenler bir an önce gerçekleşsin dilerim🕊
Sabırla bekle canım ben ayrılık sürecinde ben ne yaptım ona acaba diye kendime yoğunlaştım sende öyle yap düzeltebileceğin bişey varsa onları düzeltmeye odaklan oda zaman geçtikçe belki adım atar sende bekle sürecinde kendini yenilemiş olursunyok kesinlikle iletişime geçmiyorum artık
evet şuan beklemedeyim ve işin kötüsü hep kendimi suçlamaya başladım oda aşırı vicdan azabına çevirdi bende çünkü onu kovmakla grurun çok incittim.oda bundan kaynaklı yaptığı hataları görmeyebilir.bak senin hikayeni biliorum sen çok akıllıca davranmışsın iletişimi kesmişsin adam 8.ayda bir adım atmış bak buda güzel bir şeySabırla bekle canım ben ayrılık sürecinde ben ne yaptım ona acaba diye kendime yoğunlaştım sende öyle yap düzeltebileceğin bişey varsa onları düzeltmeye odaklan oda zaman geçtikçe belki adım atar sende bekle sürecinde kendini yenilemiş olursun
Kız attı da noldu kendine bile ait değil hesap sanki adım atmaya korkuyor gibi kendini saklıyor sen o arkadaşlara de ki ben hatalarımın farkındayım karşılıklı olarak yanlış adımlar attık ama ona söylesin diye söyleme sohbet eder gibi merak etme kulağına gider sonra da sessizce bekle bi süre seviyorsa mutlaka bişey yapar benimki o inatla yazdıysa seven herkes yazar benceevet şuan beklemedeyim ve işin kötüsü hep kendimi suçlamaya başladım oda aşırı vicdan azabına çevirdi bende çünkü onu kovmakla grurun çok incittim.oda bundan kaynaklı yaptığı hataları görmeyebilir.bak senin hikayeni biliorum sen çok akıllıca davranmışsın iletişimi kesmişsin adam 8.ayda bir adım atmış bak buda güzel bir şey
yok yok öle deme face make bi şekilde aklındamısın onun bitmiştir olay zamanla olcak bazı şeyler.. demezmiyim geri dönmek istiyorum hatalarımı anladım falan bir görsen gene kendimi linç ettirdim.mail attım okumu bilmiyorum ama özür dilemiştim. ama benimki aşırı inat senin eşin gibi sanmıyorum.bıçak gibi kesip atıyor vicdansızdırdaKız attı da noldu kendine bile ait değil hesap sanki adım atmaya korkuyor gibi kendini saklıyor sen o arkadaşlara de ki ben hatalarımın farkındayım karşılıklı olarak yanlış adımlar attık ama ona söylesin diye söyleme sohbet eder gibi merak etme kulağına gider sonra da sessizce bekle bi süre seviyorsa mutlaka bişey yapar benimki o inatla yazdıysa seven herkes yazar bence
Tamam söylüyeceğini söylemişsin şimdi sabırla bekleme zamanı biliyorum çok zor ki bende şu anda bile zorlanıyorum acaba engellemesemiydim diye ama doğruyu yaptım diye düşünüp kendimi telkin ediyorum sende kendini suçlamadan beklemeye çalışyok yok öle deme face make bi şekilde aklındamısın onun bitmiştir olay zamanla olcak bazı şeyler.. demezmiyim geri dönmek istiyorum hatalarımı anladım falan bir görsen gene kendimi linç ettirdim.mail attım okumu bilmiyorum ama özür dilemiştim. ama benimki aşırı inat senin eşin gibi sanmıyorum.bıçak gibi kesip atıyor vicdansızdırda
yok sen ii yaptın sonuçta kendi teli değil. beklemek sana ilaç olduysa bakalım bana nasıl ilaç olacak. peki senin eşin bitiren tarafmıydı tamam bitti istemiyorum modlarında inatçı birimiydiTamam söylüyeceğini söylemişsin şimdi sabırla bekleme zamanı biliyorum çok zor ki bende şu anda bile zorlanıyorum acaba engellemesemiydim diye ama doğruyu yaptım diye düşünüp kendimi telkin ediyorum sende kendini suçlamadan beklemeye çalış
Ayrılma sebebiniz nedir? İki tarafta birbirini severek mı ayrıldı bu daha önemli?arkadaşlar mrb bu konu üzerine bir kaç defa konu açmıştım.tekrar sizden fikir almak istiyorum.15 gün önce eski eşim ile ortak arkadaşımızla telde konuştuk.bende eski eşimi özlediğimi,hatalarımın farkında olduğumu, ama kesinlikle kendisinin konuşmak istemediği ile alakalı konuştuk.arkadaşlarımda eşimin nabzını yoklamak için konuşmuşlar şöyle bir cevap vermiş.. eşim "evet eski düzenimi arıyorum.benimde hatalarım oldu. ama ben artık kavga etmek istemiyorum.bana yazıyor iletişime geçmesini istemiyorum "diye arkadaşım aynı zamanda pskolog bu tarz durumlarda iletişime geçmemem gerektiğini,en az bir sene geçmesi gerektiği,konuların çok taze olduğunu söyledi.ayırca bir başka arkadaşımda benden habersiz eşimi aramış,çok kötü üzgün ölüyo bitiyo diye.eşimde beni aramak yerine komşumuza ben iletişime geçmek istemiyorum sen ara nasıl diye sordurdu aslında bundan dolayıda çok sinirliyimde neyse zaten bir aydır iletişime geçmiyorum.eski eşim bu arada heryerden engellemişti beni..sizce bu söylediklerinde ne yorum yaparsınız.ama lütfen rica ediyorum.böyle bazı kişiler sert gereksiz yorumlar yapıyor ciddi yapmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?