ESKİ EŞİ ÖZLEMEK..

kesinlikle çok doğru yine sizin bir umudunuz var boşanma olmamış keşke benimd öyle olsaydı bıçak gibi kestirip atmaları daha kötü.. valla her koşulda kadın mağdur oluyor erkek keyfine bakıyor bizde böyle üzülüyoruz

Koronodan dolayı erteleniyor boşanma davaları diye açamamış ama bitti demiş arkadaşına öyle söylemiş bir merak edipte nasılsın demez mi insan

Biten bir ilişkinin devamı zor sonuçta nedenler basitte olsa boşanmışsınız eğer gerçekten duygularınız tükenmemiş olsa boşanmazdınız sadece özlüyorsunuz eski düzeninizi alışkanlığınızı arıyorsunuz daha çok taze ayrılmışsınız 5 ay ne ki ? kendinize zaman verin su akar yolunu bulur birşey yapmayın kendinizi suçlamayın olmayınca olmuyor ruh eşiniz değilmiş bu yüzden anlaşamamışsınız ayrılmışsınız ama ayrılma nedeniniz aldatma vesayre olmayınca içinize sinmemiş ukte kalmış anladığım kadarıyla.

Eşinizin bu söylediklerinden sonra iletişime geçmeyin artık. Evliliğiniz çok iyi olsaydı boşanma noktasına gelmezdiniz diye düşünüyorum. Arkadaşlarınız da çok üzgün, barışmak istiyor diye laf taşımasın. Eski eşiniz için daha itici olabilir bu durum. Zaten tekrar bir araya gelinecekse gelinir. Adamı biraz kendi haline bırakın.

Kesinlikle öle dediniz ya bittiki bazı şeyler boşanmışsınız diye ben istemedim işte bana haber vermeden avukatı aradı anlattı durumu ben eşimi seviyorum istemiyorum dedim avukat o zaman çekişmeli olur çok yıpranırsınız dedi.eşimde evet yapma çekişmeli olursa ailelerde çok yıpranır diyince kabul etmek zorunda kaldım yani bu karar aslında tamamen eşimindi.o yüzden içimede sinmediği ve sevgiside olduğu için hala kalbimde

Koronodan dolayı erteleniyor boşanma davaları diye açamamış ama bitti demiş arkadaşına öyle söylemiş bir merak edipte nasılsın demez mi insan
hayır dava açılabilir kalbinizi ferah tutun bence uzak kalıp kafasını toplamakda istiyor olabilir

evet herkes bu şekilde söylüyor ve bende kesinlikle iletişim kurmuyorum seven adamda dediğiniz gibi gelir heralde inş:))

hayır dava açılabilir kalbinizi ferah tutun bence uzak kalıp kafasını toplamakda istiyor olabilir
Öyle söylemiş ama bakalım ne düşüncesi var yaşayıp görüxez üzülüyorum çok üzülüyorum sanırım sevgidense mantığı ağır bastı tekrar barışmak istemiyor

Öyle söylemiş ama bakalım ne düşüncesi var yaşayıp görüxez üzülüyorum çok üzülüyorum sanırım sevgidense mantığı ağır bastı tekrar barışmak istemiyor
siz yinede gönlünüzü ferah tutun hayat süprizlerle dolu daha boşanmamışsınız bir umut var inş hayırlı ise geri gelsin

evet herkes bu şekilde söylüyor ve bende kesinlikle iletişim kurmuyorum seven adamda dediğiniz gibi gelir heralde inş:))
Bir araya gelirseniz bir daha da eşinizi evden kovmayın. Ağır kusurlu bir hareket bu. O ev ikinizin ortak yaşam alanı çünkü .

Bir araya gelirseniz bir daha da eşinizi evden kovmayın. Ağır kusurlu bir hareket bu. O ev ikinizin ortak yaşam alanı çünkü .
VALLA bazen diyolar ya anlatıyoruz anlamıyosun diye gerçekten bir insana anlatmayla değil böle allhın sopasıyla vurmak gerekir ben büyük konuşmaktan her zaman korkarım ama eski eşim değil başka biri bile olsa asla böle bir hata yapmam o anda kendimi atarım onu gene atmam heralde :)))

yok kesinlikle iletişime geçmiyorum artık
Sabırla bekle canım ben ayrılık sürecinde ben ne yaptım ona acaba diye kendime yoğunlaştım sende öyle yap düzeltebileceğin bişey varsa onları düzeltmeye odaklan oda zaman geçtikçe belki adım atar sende bekle sürecinde kendini yenilemiş olursun

evet şuan beklemedeyim ve işin kötüsü hep kendimi suçlamaya başladım oda aşırı vicdan azabına çevirdi bende çünkü onu kovmakla grurun çok incittim.oda bundan kaynaklı yaptığı hataları görmeyebilir.bak senin hikayeni biliorum sen çok akıllıca davranmışsın iletişimi kesmişsin adam 8.ayda bir adım atmış bak buda güzel bir şey

Kız attı da noldu kendine bile ait değil hesap sanki adım atmaya korkuyor gibi kendini saklıyor sen o arkadaşlara de ki ben hatalarımın farkındayım karşılıklı olarak yanlış adımlar attık ama ona söylesin diye söyleme sohbet eder gibi merak etme kulağına gider sonra da sessizce bekle bi süre seviyorsa mutlaka bişey yapar benimki o inatla yazdıysa seven herkes yazar bence

yok yok öle deme face make bi şekilde aklındamısın onun bitmiştir olay zamanla olcak bazı şeyler.. demezmiyim geri dönmek istiyorum hatalarımı anladım falan bir görsen gene kendimi linç ettirdim.mail attım okumu bilmiyorum ama özür dilemiştim. ama benimki aşırı inat senin eşin gibi sanmıyorum.bıçak gibi kesip atıyor vicdansızdırda

Tamam söylüyeceğini söylemişsin şimdi sabırla bekleme zamanı biliyorum çok zor ki bende şu anda bile zorlanıyorum acaba engellemesemiydim diye ama doğruyu yaptım diye düşünüp kendimi telkin ediyorum sende kendini suçlamadan beklemeye çalış

yok sen ii yaptın sonuçta kendi teli değil. beklemek sana ilaç olduysa bakalım bana nasıl ilaç olacak. peki senin eşin bitiren tarafmıydı tamam bitti istemiyorum modlarında inatçı birimiydi

Ayrılma sebebiniz nedir? İki tarafta birbirini severek mı ayrıldı bu daha önemli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…