ESKİ EŞİ ÖZLEMEK..

Eski konularınızı biliyorum. Sizi istemiyor. Sizden alacakları bitmiş. Lütfen artık kendinizi küçük düşürmeyin, adamın totosunu da kaldırmayın, oturun efendi gibi acınızı çekin.

EVET çok haklısınız bazı konularda hiç yapmamam gereken şeyleri yaptım şimdi oturup düşündüğümde nasıl yaptım bunları diyorum.ama oda o kadar ilgiszdiki her konuda evin btün sorumluluğu bendeydi.onun eş ağırlığını bende hissedemedim ve ağır sözleride eklenince değişik sinir bozuklulukları çıktı.ben öncesinde böyle biri değildim.o yüzden 2.defa tekrar olması için istemiştim ama olmadı.boşanma öncesi ve sonrası çok peşinden koştum bir şans ver istersen uzakta kal neler neler ama kesinlikle bitti dedi ve gitti

Ben bu duruma eskiyi özlemek eskiyi aramak iç çekmek merkür retrosu diyorum normal şartlarda bana beni bi daha aramasın diyen birni de asla aramam ne kadar özlesem de
kesinlikle doğru ne kadar konuşsan o kadar küçük düşüyosun gözünde

Eski konularınızı biliyorum. Sizi istemiyor. Sizden alacakları bitmiş. Lütfen artık kendinizi küçük düşürmeyin, adamın totosunu da kaldırmayın, oturun efendi gibi acınızı çekin.
katipyarrısı valla bombasın:))zaten en son konuşmuştuk seninle bu durumu kesinlikle iletişim kurmuyorum. alacakları bitti derken ne olarak sevgi güven olarak mı diosun

katipyarrısı valla bombasın:))zaten en son konuşmuştuk seninle bu durumu kesinlikle iletişim kurmuyorum. alacakları bitti derken ne olarak sevgi güven olarak mı diosun
Her türlü.

Benim şahsi fikrim boşanılmış olsa bile ili tarafta hatalarından ders çıkarabildiyse bunun telafisi mümkün neden tekrar bir şans verilmesin ki dediğim gibi iki tarafında yanlışlarının farkında olması lazım .Bence zamana Bırakın eğer sizinle yeni bir sayfa açmak istiyorsa iletişime geçer ya da bunu çevresine yansıtır diye düşünüyorum hatalarda biz insanlar için keşke bu noktaya gelmeseydi ama bu da bir sınav Rabbim eğer sizin için hayırlıysa yollarınızı birleştirsin tekrar hala seviyorsunuz bu çok belli sizi çok iyi anlıyorum severken ayrılmak çok zor

çok seviyorum gerçekten aynı hatarlrın olmayacağınada garanti ederdim.peki bu kadar kesgin bitiren bir kişilik yeniden benimle sayfa açarmı dersiniz böyle örnekler varmıdr sizce

çok seviyorum gerçekten aynı hatarlrın olmayacağınada garanti ederdim.peki bu kadar kesgin bitiren bir kişilik yeniden benimle sayfa açarmı dersiniz böyle örnekler varmıdr sizce
gelir ya da gelmez diiyipte ümitlendiren doğru olmaz kalbinizin sesini dinleyin o hiç bir zaman yanıltmaz yolunuza bakın hayat devam ediyor eğer ne istediğini bilen bir adamsa zaten gelir tekrar bulur sizi önemli olan ne istediği

kesinlikle çok haklsııznı ve sevgisi ağar basarsa gelir.aslında bir nevi ii oldu ayrılmak ne kadar sevdiğini görebiliyorsun .çok klişe ama " Seni gerçekten seven, bir yolunu bulur ve sana kalır. Kendinden bile gider; ama sana hep gelir. " tabi kader çarkıda izin vermesi gerekiyor sanırım umarım kader çarkımız birliktedir

O kader çarkı sende dönücek işte eğer yeniden denemek istediğini dile getirirse sende bir şans verirsin.Acaba kaç yıllık evlilikti bitti ve kaç zamandır ayrısınız

istemediğini söylemiş bence de bir süre uzaklaşın. sizinle alakalı bir haber alamasın hiçbir şekilde.
elbette birgün dikkatini çekecek

Sizi kırmak istemem ama durum ortada
Haberde yollamış istemiyorum diye e sizde daha fazla kendinizi yipratmayin bu konuda..
Arkadaşınızın dediği gibi üstünden biraz geçsin..

O kader çarkı sende dönücek işte eğer yeniden denemek istediğini dile getirirse sende bir şans verirsin.Acaba kaç yıllık evlilikti bitti ve kaç zamandır ayrısınız
bir yıl sevgili iki yılda evli kaldık.bide dediniz ya kabiniz yol gösterir diye böyle hala sevgisi olduğunu hissettiğim için aslında bitremiyorum .birde çok vicdansızdır bu tarz konularda yolunda öl sana bir bardak su vermeyecek cinslerden o yüzden gelmek istese bile zaman sanırım

Haberde yollamış istemiyorum diye e sizde daha fazla kendinizi yipratmayin bu konuda..
5 aydır ayrıyız

evet bıçak gibi kestirip attı beni bende iletişim kurmuyorum umarım bigün sevdiğini hatırlar

5 aydır ayrıyız
anladım yazık oluyor gerçekten ne umutlarla evleniyoruz geldiğimiz noktaya bak ben 6 aydır ayrıyım boşanma da olmadı benden hiç ne haber ne mesaj bile yok demek mi diyorum istemiyor bir nasılsın demek bile zor geliyor güzel günlerin hatırı da yokmuş demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…