arkadaşlar mrb bu konu üzerine bir kaç defa konu açmıştım.tekrar sizden fikir almak istiyorum.15 gün önce eski eşim ile ortak arkadaşımızla telde konuştuk.bende eski eşimi özlediğimi,hatalarımın farkında olduğumu, ama kesinlikle kendisinin konuşmak istemediği ile alakalı konuştuk.arkadaşlarımda eşimin nabzını yoklamak için konuşmuşlar şöyle bir cevap vermiş.. eşim "evet eski düzenimi arıyorum.benimde hatalarım oldu. ama ben artık kavga etmek istemiyorum.bana yazıyor iletişime geçmesini istemiyorum "diye arkadaşım aynı zamanda pskolog bu tarz durumlarda iletişime geçmemem gerektiğini,en az bir sene geçmesi gerektiği,konuların çok taze olduğunu söyledi.ayırca bir başka arkadaşımda benden habersiz eşimi aramış,çok kötü üzgün ölüyo bitiyo diye.eşimde beni aramak yerine komşumuza ben iletişime geçmek istemiyorum sen ara nasıl diye sordurdu aslında bundan dolayıda çok sinirliyimde neyse zaten bir aydır iletişime geçmiyorum.eski eşim bu arada heryerden engellemişti beni..sizce bu söylediklerinde ne yorum yaparsınız.ama lütfen rica ediyorum.böyle bazı kişiler sert gereksiz yorumlar yapıyor ciddi yapmasınlar