kendini erkek sansaydi zaten bastan beri ailesine abisine evliligi hakkinda laf vermezdi evde olup biteni tum sulalesine gidip anlatiyordu ailedeki tum erkekler karilarinin dedikodusunu yapiyor vallahi diger ailedeki gelinler kendini eziyor hergun bir dertle baba evine donup coluk cocuk var diye geri geliyorlar
eminim onu cok iyi taniyorm ama asla yaptiklarindan vazgecmez ailesinin kolesi zaten sadece bensizlik zor geliyor ailesinin korkusundan kendi gelemiuor beni cagiriyorGeri dön, gelip ailemle konuş, pişmanım de...
Sen eski eşinin gerçekten pişman olduğundan emin misin?
eski konuyu okuyunca aslinda bu adamin boyle davranmasi gayet normal dersinizeski konunuzu bilmiyorum ama şu ilk mesajınızdan bile belli adam ailesinin ağzının içine bakıyor onlardan çekindiği için karşılarına dikilip ben karımı seviyorum barışmak istiyorum bile diyemiyor, istiyorki siz gidin teklif sizden geldi gibi göstersin. daha kendi hayatı için kendi kararlarını vermekten aciz.
hazır kurtulmuşken hiç bulaşmayın. bir gün biriyle mutlu olma şansınızı tepmeyin bu adam için..
bana sadece cok ozlemis gibi geldi degismemis ve insanlar kolay degismez.hayat senin tabi ama bence yol yakinken arkana bile bakma kac.bizim orf ve adetlerimizde yok geri donmek dersinben pisman olsam ben gel beni al bile.demem gider konusurdum ama cok farkli davraniyor.
Aslinda seytan diyorki git o beni cagirdi gel ailemle konus demis derdiniz nedir yuzunuzmu yok da araci gibi eski kocayi on ayak.ettiniz demek istiyorumbana sadece cok ozlemis gibi geldi degismemis ve insanlar kolay degismez.hayat senin tabi ama bence yol yakinken arkana bile bakma kac.bizim orf ve adetlerimizde yok geri donmek dersin
bir an kendimi erkek sandimErkek degilki uye :)
keske erkek olsaydimda gidip agzini burnunu dovseydin bir guzel icim rahat ederdi..Ben anlamadim, erkek miymis? Devrelerim yanmis galiba.
Korkma kadinsin ben seni savunurum :)bir an kendimi erkek sandim
Allahima bin sukur vallahi iyiki beni aradi bunu soyledi bende hala bosanmanin sokunda kendimi hirpaliyordum uzuluyordum 8 sene emek verdim diyordumAy birak allasen... Sonra yine bir olay olsa jiyancan geldi diyecekler.
Sen gidip ailesinle konusacakmissin pes!
Kendi hayatinin sorumlulugunu alamiyor karar veremiyor..daha olmamis bu.
Bosandigina sevin bence.
Dusunmeye kafa yormaya gerek yok o zaman.kendisi ailesinin papagani olmus vaziyette onlar ne dese onu yapar is ev aile herseyi onlarin lafiyla donuyor.
Böyle şey mi olur? Neden boşandınız bilemiyorum ama evlilik yaşında bir adam hala ailesinden korkuyorsa, bu yüzden evliliği bozulduysa ve hala işleri düzeltmek için gelip senin özür dilemeni bekliyorsa o adamdan hayır gelmez. Ailesi turşusunu kursun.eminim onu cok iyi taniyorm ama asla yaptiklarindan vazgecmez ailesinin kolesi zaten sadece bensizlik zor geliyor ailesinin korkusundan kendi gelemiuor beni cagiriyor
yasi 40 ama 4 yasindaki cocuk gibi davraniyor halinede uzuldum biraz ama olmuyorDusunmeye kafa yormaya gerek yok o zaman.
Adam hala ayni noktada durmus size gel diyor şaka gibi.
Ailemden icazet al demek istiyor herhalde hatali olan sensin demek istiyor ayni zamanda.
Ailesi rehin mi almis ya ne ilginc bir durum aglamasi yalvarmasi.
Ille de buraya gel aileme pismanligini sun diyor
bosanma sebebi yine ailesiydi 8 sene once tanistik yine yalvar yakar pesime takildi evlendik ailesi ona cok karisiyor baski yapiyor diye yillardir gorusmjyordu dugundede kimsesi gelmedi herseyi ailemle yaptik okadar zaman sonra ailesi ne yaptiysa bu cekti onlarin yanina gitti aile delisi oldu bide anne babasi olsa yuregim yanmaz abileri evli barkli bunun biraz isi gucu rast gidince kafasina girdiler herseyini elinden aldilar bildigin onlara tapiyor ne derlerse hayir diyemiyor ortak paramizi cekip onlara veriyor arabasini satip parasini onlara veriyor adam tam bir kukla gibi davrandi ben mudahale edincede abileri istemedi bosanmaya surukledi bizi durum boyleBöyle şey mi olur? Neden boşandınız bilemiyorum ama evlilik yaşında bir adam hala ailesinden korkuyorsa, bu yüzden evliliği bozulduysa ve hala işleri düzeltmek için gelip senin özür dilemeni bekliyorsa o adamdan hayır gelmez. Ailesi turşusunu kursun.
aynen ailesi ne yapti bilmiyorm adam pervane gibi ailemde ailem demeye basladi halada oyleKorkma kadinsin ben seni savunurum :)
Konuna gelince birsey sormaliyim 8 sene evli kaldin bir anda esin memleketine gitti ve degistimi.
Bu durum daha da ilginclesti simdi.yasi 40 ama 4 yasindaki cocuk gibi davraniyor halinede uzuldum biraz ama olmuyor
Yanlış alarm amaerkek üye yasak ( hep bunu ilk yazan olmak istemişimdir)
gel ailemle konuş pişmanım de dediğine göre rolleri değişmişsiniz..
haklisin vallahi cok dua ettim Allahim cok zor geciyor evim barkim emegim birden dagildi gitti keske boyle olmasaydi diyordum bir yol goster diye cok dua ettim oda ustune bunlari da soyledikten sonra icimde hicbirsey kalmadi ne kadar dogru karar verdigimi anladim iyi dileklerin icinde ayrica twsekkur ederimBirde laf tasiyor mus
Adam olmadigi her halinden belli. Sümsükluk akiyormus heryerinden.
Ona bi paket kina yolla altin gunlerine katilsin kina yaksin kadinlarla.
Aha buda kinasi de
En guzel hislerini, icindeki sevgini daha olgun biriyle yasiyacaksin hic uzulme aksine sevin.
Boyle erkekler ne denge kurabilir ne baska birsey...daha da ortaligi karistirir. Hic acima canim. Artik senden cikmis. Kendisi adam olsun. Onu buyutecek adam edecek sen degilsin. Kendine hazir adam olmus birini bulursun kafan rahat olur boyle basit seylerle ugrasmazsin ustelik. Hem artik bu tarz erkekleri uzaktan tanir yaklastirmazsin kendine. Tecrube olmus. Ozgursun simdi. Sil gozyaslarini kendine ne iyi gelecekse onu yap. Mutlu ol kendini sev say. Zaman akiyor. Eskisi bitti simdi yeni beyaz sayfalar onunde. İstedigin gibi doldur en guzel sekilde hayatini sekillendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?