hahahaha vallahi benden yarinda bunu isterse hic sasirmam gel bagir der cok pismanim ama sen bagirBende sandım ki tülaaaaaayyy gerii dönnnnn diye yakarışlarda bulunan bi adam var
Meğerse özür bekleyecek halde pehh
gidip ayaklarina kapansammi ama aileside siraya girer hani bize derler togbe yarabbi ne hallere dustum boyleYanlış alarm ama
Konu sahibi salla gitsin ne güzel kurtulmuşsun birde özür dileyeceksin eski kocan çok komikmiş
Yanlış alarm ama
Konu sahibi salla gitsin ne güzel kurtulmuşsun birde özür dileyeceksin eski kocan çok komikmiş
nerde 3.cuyum bak bunu anlamadim iste3.cüsün
cok uzuluyordum hatta pismanliklar yasadim zaman zaman ama yinede kendimi geri cektim gorustugum kisi inan bu dunyada karsima cikabilecek en anlayisli insan karakter olarak da cok naif biri ama benim uzulmeme asla tahammul etmiyor zor zamanlarimda bana cok destek oldu hala da oluyor benim kafami karistirmak istemiuor ailemi ariyor surekli beni soruyor bana iyi gelebilecek seyler tavsiye ediyor ben bile kndimde olmayan hobileri onun sayesinde farkettim desem yeridir. o bambaska biri ve bugun ogrendim benden 4 yas kucukmus cunku kendimle ugrasmaktan ona hicbirsey sormadim detaylara girmedim oda beni toparlama cabasindaydi ama yasi kafama takmaya basladimOnu üzen şey yalnızlık mı yoksa sensizlik mi acaba? Bence gerçekten pişman olduğunu anlamak için erken sen hala çok seviyorsun önceki konunu da biliyorum bu yüzden çabuk etkileniyorsun, bak şu süreçte daha acımasız olman gerekiyor, daha güçlü durmalısın. Adam hazır pişman olmuş yalvarıyor sen niye hala boynun bükük duruyorsun yahu? Hani arkasina bakmadan gitse anlarım. Daha ilk pişmanlıkta böyle yelkenleri suya indirirsen, barışınca nasılsa affediyor deyip daha büyük darbeler bırakacak sende.
Görüştüğün biri vardı o ne oldu?
Ay saçmalama ne özrü? Adam seninle evli, onlar ailesi de sen nesiydin? Onun asıl ailesi sen olmalıydın artık. Hepsi yuvasını kurmus, onlar esin için yuvalarını yıkar mıydı acaba? Yanlarına bi gitmiş gelmiş değişmiş sanki büyü yapılmış tobe est. Boşanana kadar aklı nerdeymiş seninkinin?gidip ayaklarina kapansammi ama aileside siraya girer hani bize derler togbe yarabbi ne hallere dustum boyle
cok.tesekkur ederim inan bugun kendimi daha iyi hissediyorum Allah herkese guler yuz guzel gunler nasip.etsinEski konunuzu bilmiyorum mevzuları da haliyle bilmiyorum ama yüzünüzün hep gülmesini dilerim Allah yardımcın olsun :)
Amin inşallah :)cok.tesekkur ederim inan bugun kendimi daha iyi hissediyorum Allah herkese guler yuz guzel gunler nasip.etsin
Sakın takılma yaşına adam sorun etmiyorsa sen hiç etme. Burada kızlardan birinin eşi 7 yaş küçüktü çok da mutluydular.cok uzuluyordum hatta pismanliklar yasadim zaman zaman ama yinede kendimi geri cektim gorustugum kisi inan bu dunyada karsima cikabilecek en anlayisli insan karakter olarak da cok naif biri ama benim uzulmeme asla tahammul etmiyor zor zamanlarimda bana cok destek oldu hala da oluyor benim kafami karistirmak istemiuor ailemi ariyor surekli beni soruyor bana iyi gelebilecek seyler tavsiye ediyor ben bile kndimde olmayan hobileri onun sayesinde farkettim desem yeridir. o bambaska biri ve bugun ogrendim benden 4 yas kucukmus cunku kendimle ugrasmaktan ona hicbirsey sormadim detaylara girmedim oda beni toparlama cabasindaydi ama yasi kafama takmaya basladim
alesi suan herseyi ben evi tasiyip gittigmde yapamadim cok sans verdim tum cabalarima ragmen onlarin oldugu sehre tasindik ama baski baski olmuyirdu bosanma oldu ben ona git abinlerde kal dedim ben kendi esyalarimi alip gidene kadar ama o gidemedi cunku ailesi evlerine kendi kardesini dahi yatiya almiyor gitti arkadasinda kaldi ona ragmen hala onlar icin yuvasini evini dagittiAy saçmalama ne özrü? Adam seninle evli, onlar ailesi de sen nesiydin? Onun asıl ailesi sen olmalıydın artık. Hepsi yuvasını kurmus, onlar esin için yuvalarını yıkar mıydı acaba? Yanlarına bi gitmiş gelmiş değişmiş sanki büyü yapılmış tobe est. Boşanana kadar aklı nerdeymiş seninkinin?
Ayrıca sen üzülmedin mi sanki bu süreçte geçen gece ağlamaktan içim çıktı diyordun ben bile tanimazken icim gitti, çok üzüldüm. eski eşin bencillik yapıyor, ailesi için özür dileteceğine, iyi günde kötü günde diye yemin edip, hayallerini yarım bıraktığı kadından, senden özür dilesin.
haklisin canim oda yasi sorun etmiyor zaten yaninda hic belli bile olmuyor ama suan icin bana cok deger verdigini biliyorum tabi hersey kader kismet yarin ne olur ne olmaz belli olmuyor 8 senelik adami dahi simdi tanimaya basladimSakın takılma yaşına adam sorun etmiyorsa sen hiç etme. Burada kızlardan birinin eşi 7 yaş küçüktü çok da mutluydular.
Kafanı karıştırma şu an sana ne iyi geliyorsa ona yönel, bak görüyorsun herkes bencil. Gerçekten seven insan sadece kendini değil iki kişilik düşünür. Bu Görüştüğün kişiyle de ömrünün sonuna kadar olacaksın diye bir şey yok, öyle bir baskı kurma kendi üstünde.
Bence biraz daha bekleyin neden bosandiginizi akliniza getirin aliskanlik var oyuzden boyle davranio inanmayinArkadaslar daha yeni bosandim az cok yazdiklarimi duygularimi bileniniz vardir Aile baskisi kendi hatalari yetmez gibi surekli kendi orf adetlerini one surup beni cileden cikardilar sonunda bosanma davasi acip bitirdim Allah var cok uzuldum kolay degil kac senemi verdim tum dunyam yikildi aglamalarim bir turlu gecmek bilmedi ama bir hafta oldu daha yine Allaha sigindim bu zor gunleri atlatayim diye hatta zaman zaman ona uzuldum ama kendi hatalari coktu simdi kalkip beni aradi yalvardi sensiz evde nefes alamiyorum sen varmissin gibi heyecanla geliyorum belki bana supriz yapmis gelmissin diye o umutla eve geliyorum dedi cok uzuldum ve beni ikna etmeye calisiyor geri don gelip ailemle konus pismanim de diyor aklimi oynatacagim yemin ederim bu adami ne yapayim bilmiuorm artik.
aliskanlik var tabi zaten sevsede suan icin kendi basina kalkip yanima.dahi gelmeye cesaret etmez ama abisi git derse kosa kosa gelir boyle bir adamida ben istemem zatenBence biraz daha bekleyin neden bosandiginizi akliniza getirin aliskanlik var oyuzden boyle davranio inanmayin
alesi suan herseyi ben evi tasiyip gittigmde yapamadim cok sans verdim tum cabalarima ragmen onlarin oldugu sehre tasindik ama baski baski olmuyirdu bosanma oldu ben ona git abinlerde kal dedim ben kendi esyalarimi alip gidene kadar ama o gidemedi cunku ailesi evlerine kendi kardesini dahi yatiya almiyor gitti arkadasinda kaldi ona ragmen hala onlar icin yuvasini evini dagitti
haklisin canim oda yasi sorun etmiyor zaten yaninda hic belli bile olmuyor ama suan icin bana cok deger verdigini biliyorum tabi hersey kader kismet yarin ne olur ne olmaz belli olmuyor 8 senelik adami dahi simdi tanimaya basladim
40 yaşında olduğunu söylemesen en fazla 25 diye düşünürdüm. Kazık kadar adam hala izin alıyor pes!aliskanlik var tabi zaten sevsede suan icin kendi basina kalkip yanima.dahi gelmeye cesaret etmez ama abisi git derse kosa kosa gelir boyle bir adamida ben istemem zaten
Aklını kullanıp boşanmışsın, bu adam değişmeyeceğini zaten gel konuş diyerek göstermiş. Çok yazık. Umarım bundan sonra hayatın istediğin doğrultuda sürer ve seni gerçekten sevip değer verecek biri ile hayatını birleştirirsin. Temennim budur.bosanma sebebi yine ailesiydi 8 sene once tanistik yine yalvar yakar pesime takildi evlendik ailesi ona cok karisiyor baski yapiyor diye yillardir gorusmjyordu dugundede kimsesi gelmedi herseyi ailemle yaptik okadar zaman sonra ailesi ne yaptiysa bu cekti onlarin yanina gitti aile delisi oldu bide anne babasi olsa yuregim yanmaz abileri evli barkli bunun biraz isi gucu rast gidince kafasina girdiler herseyini elinden aldilar bildigin onlara tapiyor ne derlerse hayir diyemiyor ortak paramizi cekip onlara veriyor arabasini satip parasini onlara veriyor adam tam bir kukla gibi davrandi ben mudahale edincede abileri istemedi bosanmaya surukledi bizi durum boyle
nerde 3.cuyum bak bunu anlamadim iste
beni dusunseydi boyle davranmazdiki cok uzuldum bazen keske birine asik olup gitseydi beni ozaman baska biri icin gormezden geldi derdim ama benden once bile ailesiyle sorunlar yasayip evinden kovulan adam bana aileme sigindi tum isini gucunu ailem sayesinde yapti inanin altindaki arabaya kadar herseyi sagladilar cunku cok iyi rol yapiyordu ben bunlari son zamanlarda cok daha iyi anladim ailem hep zaten ailesinden dislanmis biz onu evladimiz gibi gorelim dediler ama o suan yapmaslardi zorlami yaptirdim diyecek.kadar karaktersizlesmistiBak işte o da ailesini böyle böyle daha iyi tanımaya başlayacak, seni kimle için yüzüstü bıraktığını görecek. Bir gün gerçekten senden ailesi konusunda hatalı olduğunu anlayıp özür dilerse, o zaman bi dur düşün. Ama sana gelip onlardan özür dile diyen biri için canını sıktığına değmez. Haline acıdım diyorsun o senin halini görmüyor bile, kendi derdinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?