Eski eşim beni arayip barismak istedi yalvardi ne yapayim bir akil verin?

Allah razi olsun insallah herkesin avuc acip diledigi tum hayalleri gerceklesir heleki kendinden odun verip karsidaki insanlari uzmemek icin Kalbinde Allah korkusu tasiyan herkesi en buyuk mucizeyle odullendirsin

Öyle deme başkasına aşık olsaydı da çok canın yanardı. Bence şu an onun pişman oluşuyla biraz rahatla özgüvenini toparla. Ben genel yorumlar gibi asla dönme demiyorum. Senin hayatını en iyi sen bilirsin çünkü. Ama aklında dönme ihtimali varsa sakın aceleye getirme. Yani özetle sen şu an hiç donmeyecekmissin gibi yaşamaya devam et. Görüştüğün kişiye odaklan, onun seni iyileştirmesine izin ver, tabi ona da fazla umut vermeden, şu an olduğun gibi şeffaf davranarak. Eski esin gerçekten dediğim gibi sensiz kaldığı zamanda kendisi için neyin daha önemli olduğunu anlayıp, gerçek ailesinin kim olduğunu farkederek özür dilerse o zaman düşun döneyim mi ne yapayım diye, şu an düşünmeye değecek bir şey yok

haklisin ama suan donmek zaten cok sacma olur pismanliginda bir sekli var boylesi biraz tuhaf bir bakima ailesine karsi gelemeyip beni one surmeye calismasi benim haberim yokmus gibi gel demesi iyice batirdi yani ondan saglikli bir evlilik bekleyemem en ufak bir tartismada yine arkamda duramaz aile ne dese kabul eder en dogrusu tadinda birakmak hani gel eski sehrine isine eski yasantina don desem zatem asla gelmez gelse bile yine gitmeyecegi belli degil asla guvenmiyorum

Adam evliliğin iki kişilik olduğunu idrak edememis. Sanki sensiz yapamayan o değil de ailesiymis gibi öncelik aile saçmalığa bak. . Yemişim aileyi ben seni istiyorum dediği gün gerçekten senin için geliyordur. Şu an tamamen boş yapıyor

Bence asla dönme. 1 kere bosanmak bile ne kadar zordu gordun ya ikinci kez boşanmak zorunda kalırsan? Bu bitmis olmamis bu siradaki aday lutfen...

Bence asla dönme. 1 kere bosanmak bile ne kadar zordu gordun ya ikinci kez boşanmak zorunda kalırsan? Bu bitmis olmamis bu siradaki aday lutfen...
cok.zor bu defa hic kaldiramam ve kendimi asla affedemem bile bile nasil.yaptim.derim cok.sans verdim degisirim.dedi ama yapmadi ustelik ben boyleyim degismemi bekleme.diye tepki.gosterdi madem degismeyecektin neden degisirm sans ver diyordun derdim ama bunlari tekrar yasamak istemiyorum onada yasatmak istemiuorm

aynen katiliyorum.

O zaman ha gayret biraz daha aci cekeceksin ama gececek. Sakin bir duygusal bosluga dusup barismayi dusunme bile. O eskiden güzeldi bitti sana yasattigi kotu seyler olmasaydi bugün bu durumda olmazdiniz. Her sey yoluna girecek merak etme. Cook mutlu olacaksin inşallah ama bu eski kocani tamamen hayatindan çıkardığın zaman.

insallah daha guzel haberlerle burda paylasim.yaparim artik onu dusunmek bile.istemiyorum

aileme pişmanım de diyen bir erkek sadece geçmişte yaşanılan bir hata bir tecrübe olmanın dışında biri olamaz.
aklınızı başınıza alın başa sarmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…