hahhaha oda guzelmis ama erkek olsaydim kesin hatunuma gozum gibi bakardim hic boyle davranmazdimbibi 3.cü
seni erkek sandığımı sananlar arasında
Allah razi olsun insallah herkesin avuc acip diledigi tum hayalleri gerceklesir heleki kendinden odun verip karsidaki insanlari uzmemek icin Kalbinde Allah korkusu tasiyan herkesi en buyuk mucizeyle odullendirsinAklını kullanıp boşanmışsın, bu adam değişmeyeceğini zaten gel konuş diyerek göstermiş. Çok yazık. Umarım bundan sonra hayatın istediğin doğrultuda sürer ve seni gerçekten sevip değer verecek biri ile hayatını birleştirirsin. Temennim budur.
40 yasinda ve ben onun ikinci esiydim ilk evliligide ailesi yuzinden bitmis ben nasil kanip evlendim hala onuda bilmiyorm40 yaşında olduğunu söylemesen en fazla 25 diye düşünürdüm. Kazık kadar adam hala izin alıyor pes!
elime cicek cikolata alip istemeye gideyim daha anlam kazanirim malum bosandik erkek istemeye gidecezDenenmişi denemezdim ben olsam...
Gel ailemle konuş!!!
Öyle deme başkasına aşık olsaydı da çok canın yanardı. Bence şu an onun pişman oluşuyla biraz rahatla özgüvenini toparla. Ben genel yorumlar gibi asla dönme demiyorum. Senin hayatını en iyi sen bilirsin çünkü. Ama aklında dönme ihtimali varsa sakın aceleye getirme. Yani özetle sen şu an hiç donmeyecekmissin gibi yaşamaya devam et. Görüştüğün kişiye odaklan, onun seni iyileştirmesine izin ver, tabi ona da fazla umut vermeden, şu an olduğun gibi şeffaf davranarak. Eski esin gerçekten dediğim gibi sensiz kaldığı zamanda kendisi için neyin daha önemli olduğunu anlayıp, gerçek ailesinin kim olduğunu farkederek özür dilerse o zaman düşun döneyim mi ne yapayım diye, şu an düşünmeye değecek bir şey yokbeni dusunseydi boyle davranmazdiki cok uzuldum bazen keske birine asik olup gitseydi beni ozaman baska biri icin gormezden geldi derdim ama benden once bile ailesiyle sorunlar yasayip evinden kovulan adam bana aileme sigindi tum isini gucunu ailem sayesinde yapti inanin altindaki arabaya kadar herseyi sagladilar cunku cok iyi rol yapiyordu ben bunlari son zamanlarda cok daha iyi anladim ailem hep zaten ailesinden dislanmis biz onu evladimiz gibi gorelim dediler ama o suan yapmaslardi zorlami yaptirdim diyecek.kadar karaktersizlesmisti
haklisin ama suan donmek zaten cok sacma olur pismanliginda bir sekli var boylesi biraz tuhaf bir bakima ailesine karsi gelemeyip beni one surmeye calismasi benim haberim yokmus gibi gel demesi iyice batirdi yani ondan saglikli bir evlilik bekleyemem en ufak bir tartismada yine arkamda duramaz aile ne dese kabul eder en dogrusu tadinda birakmak hani gel eski sehrine isine eski yasantina don desem zatem asla gelmez gelse bile yine gitmeyecegi belli degil asla guvenmiyorumÖyle deme başkasına aşık olsaydı da çok canın yanardı. Bence şu an onun pişman oluşuyla biraz rahatla özgüvenini toparla. Ben genel yorumlar gibi asla dönme demiyorum. Senin hayatını en iyi sen bilirsin çünkü. Ama aklında dönme ihtimali varsa sakın aceleye getirme. Yani özetle sen şu an hiç dinmeyecekmissin gibi yaşamaya devam et. Görüştüğün kişiye odaklan, onun seni iyileştirmesine izin ver, tabi ona da fazla umut vermeden, şu an olduğun gibi şeffaf davranarak. Eski esin gerçekten dediğim gibi sensiz kaldığı zamanda kendisi için neyin daha önemli olduğunu anlayıp, gerçek farkederek özür dilerse o zaman düşun döneyim mi ne yapayım diye, şu an düşünmeye değecek bir şey yok
Adam evliliğin iki kişilik olduğunu idrak edememis. Sanki sensiz yapamayan o değil de ailesiymis gibi öncelik aile saçmalığa bak. . Yemişim aileyi ben seni istiyorum dediği gün gerçekten senin için geliyordur. Şu an tamamen boş yapıyorhaklisin ama suan donmek zaten cok sacma olur pismanliginda bir sekli var boylesi biraz tuhaf bir bakima ailesine karsi gelemeyip beni one surmeye calismasi benim haberim yokmus gibi gel demesi iyice batirdi yani ondan saglikli bir evlilik bekleyemem en ufak bir tartismada yine arkamda duramaz aile ne dese kabul eder en dogrusu tadinda birakmak hani gel eski sehrine isine eski yasantina don desem zatem asla gelmez gelse bile yine gitmeyecegi belli degil asla guvenmiyorum
cok.zor bu defa hic kaldiramam ve kendimi asla affedemem bile bile nasil.yaptim.derim cok.sans verdim degisirim.dedi ama yapmadi ustelik ben boyleyim degismemi bekleme.diye tepki.gosterdi madem degismeyecektin neden degisirm sans ver diyordun derdim ama bunlari tekrar yasamak istemiyorum onada yasatmak istemiuormBence asla dönme. 1 kere bosanmak bile ne kadar zordu gordun ya ikinci kez boşanmak zorunda kalırsan? Bu bitmis olmamis bu siradaki aday lutfen...
aynen katiliyorum.Adam evliliğin iki kişilik olduğunu idrak edememis. Sanki sensiz yapamayan o değil de ailesiymis gibi öncelik aile saçmalığa bak. . Yemişim aileyi ben seni istiyorum dediği gün gerçekten senin için geliyordur. Şu an tamamen boş yapıyor
insallah daha guzel haberlerle burda paylasim.yaparim artik onu dusunmek bile.istemiyorumO zaman ha gayret biraz daha aci cekeceksin ama gececek. Sakin bir duygusal bosluga dusup barismayi dusunme bile. O eskiden güzeldi bitti sana yasattigi kotu seyler olmasaydi bugün bu durumda olmazdiniz. Her sey yoluna girecek merak etme. Cook mutlu olacaksin inşallah ama bu eski kocani tamamen hayatindan çıkardığın zaman.
a kadar belki bir umudum vardı sizin için,ama bu cümleden sonra asla gitme... dünyada bir tek o yok..don gelip ailemle konus pismanim de diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?