Eski eşim beni arayip barismak istedi yalvardi ne yapayim bir akil verin?

4.cüsün

Bosanilmis ve bitmis. Isteseydi o asamaya getirmezdi. Bosanmadan bu durumu cozerdi. Hala da cozmuyor. Gel sen ozur dile pismanim de demis baksaniza. Kendisinin ozur diledigi yok. Kuyrugunu sIkIstir gel diyor. Oysa boyle olmamaliydi. Yuvayi kurtaralim artik aileleri bosverelim falan gibi seylerle gelmeliydi. Bosverin ya. Eskilerle olmuyor. Inanin. Iyi olsa idi eskide kalmazdi zaten.

Allahima bin sukur vallahi iyiki beni aradi bunu soyledi bende hala bosanmanin sokunda kendimi hirpaliyordum uzuluyordum 8 sene emek verdim diyordum
Bir ömür boyu emek vermeye karşılık giden 8 yıl nedir ki..iyi yapmışsın kurtulmussun o da evde tek basina kendi malliğına yansin

Bir kere olmadıysa bi daha olmaz boşuna zaman kaybı tekrar ayni şeyleri yasamak istiyorsan bir sans daha ver

Saçmalıyor eski eşin, bide gelip yalvarayım ailene olurmu diyeydin.Bence hiç muhattap olma. Pişmansa seni kaybetmek istemiyorsa onun gelip senden ailenden özür dilemesi gerekmezmi? Sinir oldum vallahi, gel aileme pişmanım de ne demek yaaa :|

++++

guneydogulu canim tam sehir ismi vermek istemiyorum ama guneydogu bolgesinden

Hala ailem diyor. Hala ailemin olduğu şehre gel diyor. Yapacağınız şey şu. Ailenin olmadığı bir şehirde tekrar başlayalım yoksa asla olmaz demek. Bakalım ne yapacak?

Hala ailem diyor. Hala ailemin olduğu şehre gel diyor. Yapacağınız şey şu. Ailenin olmadığı bir şehirde tekrar başlayalım yoksa asla olmaz demek. Bakalım ne yapacak?
bosanmadan once aynisi soyledim kabul etmedi zaten suanda da kabul etmez onun derdi sen yanimda olda ailem ne derse sende onlara ayak uydur yani kendisi cocuk gibi akil alip hayatini yasamayi secti sende boyle yasa diyor

Böyle birinden kurtulduğunuz için sevinmeniz gerekirken tekrar barışma gibi bir düşüncenizin olması şaşırtıcı. Adam sizin için bir şey yapmıyor ki her şeyi sizden bekliyor.

Böyle birinden kurtulduğunuz için sevinmeniz gerekirken tekrar barışma gibi bir düşüncenizin olması şaşırtıcı. Adam sizin için bir şey yapmıyor ki her şeyi sizden bekliyor.

guneydogulu canim tam sehir ismi vermek istemiyorum ama guneydogu bolgesinden
Ben şehir ismini biliyorum canım.Sen kendi durumunu,duygularını,eşini herkesten iyi bilirsin eşine döneceğin varsa da asla onun dediği gibi yapma beni seviyorsan sevgini ispatlayacaksın herkese kendin gösterip kırılan gururumu onaracaksın başka türlü asla olmaz dersin.

Eski evliliğimde buna benzer bir durum olmuştu. Nişan atmıştım o dönem, köpek ben çok üzülüyorum ailem de çok üzülüyor ama seni haksız görüyorlar, ileride mutlu olmamız içim bir kerelik geri adım at, ailemden özür dile demişti(sanki bir kerelikmiş gibi deli etmişlerdi beni) ben de salak gibi nişan atmış olmayayım etraf duymasın diye yanlarına gitmiştim, özür dilememiştim ama yanlarına gitmemi öyle algılamışlardı. Tabii ki hiç bir şeye çare olmadı o gün nişan atmaktan korkmasaydım sonradan boşanmış olmayacaktım. O pislik aile o olaydan sonra her şeyi kendi kafalarına göre yapmaya başladılar.

Şakın geri adım atma... anandan emziğin sütü burnundan getirecekler. Erkek dediğin, pişmanım diyen gelir kadınına sahip çıkar ailesine tek laf söyletmez.
Şimdiki eşim ailesine tek laf söyletmez bana... erkek dediğin böyle olmalı. Daha iyisi çıkacak karşına. Şöyle düşün, daha güzel bir hayatın olabilecekken başkasıyla ömrünü tüketmeye değer mi? Şu an çok üzüntülüsün o sebeple böyle düşünüyorsun ama İnan değmez o adama... neden boşandığınızı sana neler hissettirdiğini o aileden özür dikersen o anki yüzlerinde oluşacak pislik gülümsemeyi düşün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…