Ama "Bu adamı ne yapayım artık bilmiyorum" yazmış. Bu bir kadın değil mi? Profil resmi de kadın resmi koymuş?
Konuya gelirsek, istediği sadece siz olsaydınız, sadece size olan sevgisiyle ve pişmanlığıyla gelmiş olsaydı koşulsuz şartsız sadece dönmenizi isterdi. Ama size diyor ki "gel ailemle konuş çok pişmanım de gönüllerini yap" böyle diyor. Kim pişman pardon? Siz pişman değilsiniz ki daha kime minnet edeceksiniz. O hala ailesinin gözündeki imajını düzeltmenin peşinde. Onlarında gözüne girmek zorundasının peşinde. Hasretinden o kadar yanıyorsa aile maile bir kenara koyar yeter ki gel der değil mi..
Ne konuda :)4.cüsün
Bütün sayfaları okumak istemiyorumm :) bebişi yatırdım çok yorgunum :|bütün sayfaları okumursun, anlayacaksın
Bir ömür boyu emek vermeye karşılık giden 8 yıl nedir ki..iyi yapmışsın kurtulmussun o da evde tek basina kendi malliğına yansinAllahima bin sukur vallahi iyiki beni aradi bunu soyledi bende hala bosanmanin sokunda kendimi hirpaliyordum uzuluyordum 8 sene emek verdim diyordum
katılıyorum sanaSaçmalıyor eski eşin, bide gelip yalvarayım ailene olurmu diyeydin.Bence hiç muhattap olma. Pişmansa seni kaybetmek istemiyorsa onun gelip senden ailenden özür dilemesi gerekmezmi? Sinir oldum vallahi, gel aileme pişmanım de ne demek yaaa :|
Saçmalıyor eski eşin, bide gelip yalvarayım ailene olurmu diyeydin.Bence hiç muhattap olma. Pişmansa seni kaybetmek istemiyorsa onun gelip senden ailenden özür dilemesi gerekmezmi? Sinir oldum vallahi, gel aileme pişmanım de ne demek yaaa :|
guneydogulu canim tam sehir ismi vermek istemiyorum ama guneydogu bolgesindenAllah aşkına bir mahsuru yoksa eşinizin nereli olduğunu söyler misiniz?Memleketine göre insan ayırmam ama genelde belli bir yöre var çocuklarının üzerinde ölümüne hakimiyet kuran oralı mı merak ettim.
bosanmadan once aynisi soyledim kabul etmedi zaten suanda da kabul etmez onun derdi sen yanimda olda ailem ne derse sende onlara ayak uydur yani kendisi cocuk gibi akil alip hayatini yasamayi secti sende boyle yasa diyorHala ailem diyor. Hala ailemin olduğu şehre gel diyor. Yapacağınız şey şu. Ailenin olmadığı bir şehirde tekrar başlayalım yoksa asla olmaz demek. Bakalım ne yapacak?
Ben şehir ismini biliyorum canım.Sen kendi durumunu,duygularını,eşini herkesten iyi bilirsin eşine döneceğin varsa da asla onun dediği gibi yapma beni seviyorsan sevgini ispatlayacaksın herkese kendin gösterip kırılan gururumu onaracaksın başka türlü asla olmaz dersin.guneydogulu canim tam sehir ismi vermek istemiyorum ama guneydogu bolgesinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?