Eski eşim beni arayip barismak istedi yalvardi ne yapayim bir akil verin?

Evde sen varsın gibi geliyor falan deyince yalan değil benim de bi hafiften içim acıdı, gözlerim yaşaracak gibi oluyordu kiiii.... gel pişmanım de diyince bittim
hayat sizin hayatınız, barışmak istiyorsanız barışın, içinizde hala birşeyler varsa, onsuz yaşamak zor geliyorsa biz ne diyebiliriz ki.. ama yeniden evlenmenizi tavsiye etmem, ha bir de ailesine gidip pişmanım demenizi...

bayramda ailesinin yanına gidip benim yerim burası geliyorsan gel, gelmiyorsan boşan diyen adam değl mi bu

bu adam düzelmez

ben de eski eşimle 7 ay ayrı kaldım
mahkemeden döndük
evler bile boşaltmıstık ayırmıstık ,ailesel sebeplerden

sonra çok yalvardı bana , çok acıdım haline değişecek sandım .
o boşalttıgım eve aptal gibi geri döndüm
e ne oldu birkaç ay eski kocam çok ıyıydı ama snr özüne döndü

ve boşandık

Herşey bitmiş gitmis. Pişman olsaydı bu halde olmazdınız. Inanmayin bence

Ne biçim erkek bu kendisi gelip ailene pişmanım eşimle barışmak istiyorum demesi gerekiyor. Bundan bide etkilenip ne yapacağınızı mı şaşırıyorsunuz? Bu cümleyi duyduğum an bende zaten acı filan da kalmazdı.

hahahha hem boşamışsın hem ailemle konuş ikna et mi diyor yani hala ailesi sizden önce geliyor ailesine karışmayın artık ben karımı seviyorum bizi rahat bırakın diyebilseydi zaten boşanmazdınız.

siz hala ne yapıcam diye bize mi soruyorsunuz?? telefonu suratına kapatmadan önce git ailenle aynı yatakta yat bence çünkü hala 3 yaşındasın diyemiyorsunuz.

yapmayın kendinize bunu 2. kere hata aptallıktır

Ailemle gel konuş pişmanım de ne demek yahuuu!! Sana pişmanım demeni telkin eden adamın karakterinden adamlığından şüphe bile etmem direk karaktersiz derim yani!! Zar zor toparlayıp başarbildiğin boşanma sürecini hiç etme sakın! İkinci kez aldanıp dönersen bir daha bu gücü kendinde bulamayabilirsin.Zaten adam şimdiden ofside! Şaka gibi yemin ederim.Onun sana dön demesi normal,ama senin ona dönmen hiç normal olmaz.Kendini o onlarca sorunla baş etmek zorunda kalacağın ortama kesinlikle sokma bir daha.O erkekten ne köy olur ne kasaba.Acındırma sözlerine de aldanma.Evde sensiz nefes alamamak tamamen onun sorunu,sana ne ki,isterse gebersin. Bir daha sana sensiz nefes alamıyorum derse,adresine oksijen tüpü gönderebilirim dersin.

Oksijen tüpü bu iyiydi

Gel seni bir öpeyim cnm

Bu nasıl bir kafa?
Pişman olan kendisi ama ailesinden özür dileyecek olan sizsiniz
Yani sizi boşanmadan önceki aynı şartlarda yaşamaya davet ediyor, herhalde halinizden memnun olsaydınız boşanmazdınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…