- 9 Nisan 2021
- 2.944
- 7.382
- 108
- Konu Sahibi Nazlican333
Kızınız resmen ortalığı karıştırmış. Eski kocadan ziyade çocuğa bir tedavi planlayın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir avukata başvurun mutlaka bu forumda yorum yazanlar içinde avukat vardır yardımcı olsunlar lütfen yorum yaparlar. Bildiğimiz travma olmuştur kızınız için, bu insanlar nasıl hırslarına yenik düşüp hiç kendi çocuklarını düşünmüyor anlamıyorum bu nasıl baba. Benim de çocuğum var babası öyle birşey yapsaki asla yapmaz zaten yaptırmam, dünyayı dar ederim ona. Evlenmek için seçtiğimiz adamları iyi seçmemiz lazım iyice tanıyıp öyle evlenmeliyiz. yazık olmuş size de kızınıza da.11 yaşındaki kizim beni babasına kötüleyip şikayet ettiği için eski eşimde beni polise sikayet etmiş.Kizima şiddet uyguluyormusum.Kizimin can güvenliği tehlikedeymiş.Gece 12 de polisler beni karakola götürmek içiçigeldiler.Kiziminda gelmesi gerektigi için onu da yanıma alarak polislerle gittim.Once çocukta darp var mı diye hastaneye gittik rapor temiz çıktı.Sonra karakola gittik.Orda sabah 5 e kadar ifade için bekledik.Kizim babasının şikayetlerini yalanladı.Bu ifadeleri babamın zoruyla verdim dedi.Sonuc ne olur acaba böyle bir durum yaşayan var mi
Hukukçu değilim iftira için kocaya dava açılamıyor mu? Bu kadar kolay mı iftira atmak nası bi adam bu? Bir kere iftira atan yine atar kızınıza yansıtmadan bu adamı durdurmanız lazım.
Bu konuda benim yapabileceğim bisey yok malesef.Babasi onu hiç düşünmüyor.Cocuk iki tarafa da iyi görünmek için beni babasına babasını bana kötülemeyi tercih ediyor.Ben hiç bir şekilde şikayet yoluna gitmedim.Kizimin büyüdükçe değişeceğini düşündüğüm için.Ama babası benden intikam almak için böyle davranıyor.Bu arada kızımın sırf babasıyla görüşmesi için yaşadığım yerde kimse olmamasına rağmen burda kaldım
Kızımın bir dediğini iki ermedim.Sonra kızımda pişman oldu ben nerden bileyim böyle olacağını dedi.
Ay aklıma hiç gelmedi ama çoook mantıklı. Yollasın babasına bakalım kaç gün bakacak.Beni linçleyecekler ama bir arkadaşım vardı kızı hemen hemen aynı yaşlarda buna benzer bir olay yaşandı babaya gidiyor annenin izin vermediği şeylere baba izin veriyor sonuçta ayda tek hafta sonu öyle anlaşmışlar kız anneye her dönüşte daha aşı kızın eşyalarını toplamiş hadi kızım madem ben seni rahat ettiremiyorum hadi babanın evine ikisi de annenin kıymetini anlasın biri babasına biri kızına doysun iki ay sonra o melek baba kendisi bıraktı annenin evine kolay zannediyorlar tek başına evlat buyutmeyi hiç acımam nedir bu yaaa boşanma evlat hatrina çek boşan yine evlat hatrına hadi babasını görsün tamam da annede bir kadın bir insan insan evladı aaaa
Cocugum büyüdü rahat edecem dersin. Adamlarin kini bitmez. benimki daha kucuk bakalim başımıza neler getirecek ex koca .surekli cocugu senden alacam 3 yasina gelsin velayet davasi acacam vs vs diyor ama davamizi cocuga ve bana şiddetten actik rahat yüzü yok bize bu adamlardanSizin durumunuzu bizzat ben yaşadım.benim oglumda 13 yasindaydi babasında olduğu zamanda adam olamadık eski koca hastaneye goturup darp raporu almıştı.aldi çünkü eli kolu uzun başhekimleri tanıyan sağlık sektoru calisaniydi.sikayetci olunca benide karakola aldılar ifade verdim kamu davasına dönüştü sonra hagb verildi.dava kapandı.korkmayin.
Siz niye orada kaliyorsunuz onu anlamadim. Ben eski esimden 3 saat uzakliktaki baska bir sehirde kadro bulup işe girip duzen kurdum. O hakimin belirledigi gunler gelip goruyor oglumu. O oglumla gorussun diye ben neden kalmak istemedigim bir sehirde kaliyim ki?Bu konuda benim yapabileceğim bisey yok malesef.Babasi onu hiç düşünmüyor.Cocuk iki tarafa da iyi görünmek için beni babasına babasını bana kötülemeyi tercih ediyor.Ben hiç bir şekilde şikayet yoluna gitmedim.Kizimin büyüdükçe değişeceğini düşündüğüm için.Ama babası benden intikam almak için böyle davranıyor.Bu arada kızımın sırf babasıyla görüşmesi için yaşadığım yerde kimse olmamasına rağmen burda kaldım
Kızımın bir dediğini iki ermedim.Sonra kızımda pişman oldu ben nerden bileyim böyle olacağını dedi.
Siz ayrildiginizda kiziniz kac yasindaydi?Herkese yorumlarından ötürü çok teşekkür ederim.Ben herşeyden önce bir anneyim.Ayni zamanda rehber öğretmenim.Cocugumu sırf babası ile görüşsün diye hiç kimsemin olmadığı bir yerde tek başıma büyütmeye çalışıyorum.Her zaman doğru davranıyor muyum hayır tabi ki.Bazen yanlış konuşabiliyorum davranabiliyorum.Ben de insanın çünkü.Bosanma ile birlikte çocukta olmamış şeyleri olmuş gibi anlatma davranışı ortaya çıktı.Ben buna defalarca şahit oldum.Ve kızımı uyardım onunla konuştuk bunun sonuçlarını anlattım.Pedagog a da götürdüm.Baba desteği olmadığı için çok da yardımcı olmadılar.Kizimi hep destekledim hiç yanından ayrılmadım kurallarımı da çizdim tabi ki.Her babaya gidip geldiğinde hep başa sardık.Cunku orda kural yok sorumluluk yok hiçbişey şey yok.Eger orada mutluysa orada kalmasını da söyledim.Ne kızım gitti ne de babası aldı.Cok çaresizim ben de inanın.