Eski esim beni polise sikayet etti.

Bu konuda, olayın gerçeklik payı var mı diye düşünmüyor değilim maalesef.

11 yaşındaki kizim beni babasına kötüleyip şikayet ettiği için eski eşimde beni polise sikayet etmiş.Kizima şiddet uyguluyormusum.Kizimin can güvenliği tehlikedeymiş.Gece 12 de polisler beni karakola götürmek içiçigeldiler.Kiziminda gelmesi gerektigi için onu da yanıma alarak polislerle gittim.Once çocukta darp var mı diye hastaneye gittik rapor temiz çıktı.Sonra karakola gittik.Orda sabah 5 e kadar ifade için bekledik.Kizim babasının şikayetlerini yalanladı.Bu ifadeleri babamın zoruyla verdim dedi.Sonuc ne olur acaba böyle bir durum yaşayan var mi
En kötü ihtimalle hakkınızda dava açılır darp olmadığına göre beraat edersiniz. En iyi ihtimalle dava açılmaya gerek yoktur derler olay kapanır.

Bu konuda benim yapabileceğim bisey yok malesef.Babasi onu hiç düşünmüyor.Cocuk iki tarafa da iyi görünmek için beni babasına babasını bana kötülemeyi tercih ediyor.Ben hiç bir şekilde şikayet yoluna gitmedim.Kizimin büyüdükçe değişeceğini düşündüğüm için.Ama babası benden intikam almak için böyle davranıyor.Bu arada kızımın sırf babasıyla görüşmesi için yaşadığım yerde kimse olmamasına rağmen burda kaldım
Kızımın bir dediğini iki ermedim.Sonra kızımda pişman oldu ben nerden bileyim böyle olacağını dedi.
Uzucu ama kızınıza da ders olmustur. Babasının ipiyle kuyuya inilmeyecegini ,bu tarz yalanların sonunun ne olduğunu görmüş oldu. Bu yaşta bunları yaşaması üzücü . Yeriniz de olsam çocuğu baskı altına aldığını ispat edip görüş günlerini kisaltirdim .

Siz neden kendinizden önce çocuğun babasını ve çocuğunuzu düşünüyorsunuz(daha doğrusu düşündüğünüzü zannediyorsunuz) ve kimseniz olmayan şehirde yaşamaya devam ediyorsunuz?

İsteyin tayin gidin mutlu olacağınız bir yere. Siz mutlu huzurlu olmazsanız çocuğu nasıl edeceksiniz? Çok seviyorsa önemsiyorsa kalkar gelir görme izni olan günlerde.

Nereye gideceğimi bilmiyorum.Nereye gidersem gideyim yalnız olacağım çünkü.Annem ve babam köy gibi bir yerde yasiyor hastane bile yok yaşadıkları yerde.Benim yaşadığım yer ise büyükşehir.Her türlü imkan var burada.Ayrica 13 yıldır burdayım iyi veya kötü bir çevrem oluştu burda.Ayrica burdan gidince de sorun yasamayacagimdan emin olamıyorum.

Nereye gideceğimi bilmiyorum.Nereye gidersem gideyim yalnız olacağım çünkü.Annem ve babam köy gibi bir yerde yasiyor hastane bile yok yaşadıkları yerde.Benim yaşadığım yer ise büyükşehir.Her türlü imkan var burada.Ayrica 13 yıldır burdayım iyi veya kötü bir çevrem oluştu burda.Ayrica burdan gidince de sorun yasamayacagimdan emin olamıyorum.

Bulunduğunuz ili veya ortamı değiştirmenizi gerektirecek bir durum yok ki anlattıklarınızda. Ayrıca kızınız burada doğmuş , büyümüş ; zaten 2 ayrı ev düzeni nedeniyle bocalayan bir çocuğun yaşadığı ili , okulunu değiştirmek ne kadar sağlıklı olur ?

Kızım 1 yasından itibaren battaniyesini gittiği heryere götürmek istiyor.
Ben drumuza ise basladım acaba yokluk hissetiiği icin battaniyeye mi sardı demistim.Pedagogla görüselim mi dedim .
Kızınız sizden anne baba olarak sevgi alabilmek icin,birbirinize kötülüyor.
Hic mi neden diye sormadınız?Yardım almayı düsünmediniz.
Belliki biyerlerde bi eksiklik var,sevginizi göremiyor cocuk.
Üstelik ergenlik dönemi nasıl görmezden geldiniz bu zmana kadar?
Bence cocukta değil hatayı kendinizde arayın anne baba olarak.

Anne baba olarak yaşın altına el koymak lazım.Baba hiç yanaşmıyor ki pedagog a gidilmesine.

11 yaşındaki kizim beni babasına kötüleyip şikayet ettiği için eski eşimde beni polise sikayet etmiş.Kizima şiddet uyguluyormusum.Kizimin can güvenliği tehlikedeymiş.Gece 12 de polisler beni karakola götürmek içiçigeldiler.Kiziminda gelmesi gerektigi için onu da yanıma alarak polislerle gittim.Once çocukta darp var mı diye hastaneye gittik rapor temiz çıktı.Sonra karakola gittik.Orda sabah 5 e kadar ifade için bekledik.Kizim babasının şikayetlerini yalanladı.Bu ifadeleri babamın zoruyla verdim dedi.Sonuc ne olur acaba böyle bir durum yaşayan var mi
Dava açılsa çocuğun yaşı 11 pedogog gözetiminde çocukla görüşülür. Durum anlaşılır. Eğer baba bunu gerçekten yaptıysa tedbir isteyin sizde . Zira bu durum babayla görüşmesinin çocuğun yararına olmadığırı ğösteryor. Hatta bence şimdi gidin avukatınıza danışın. Ve görüşmelerin tekrar düzenlenmesini azaltılmasını hatta kaldırılmasını mümkünse talep edin. Kaldırmazlar herhalde ama en azından sınırlanması şart.

Back
X