- 3 Eylül 2015
- 11
- 0
- 86
- Konu Sahibi bitanesindenbitanesine
-
Konuyu açtığımda herkes ayrılmamı söylemişti tabi ben devam ettim.
Hayatına bakHerkese merhaba, yaklaşık on yıl önceki konumda var burada. Biz 2 yıl önce anlaşmalı ayrıldık. Konuyu açtığımda herkes ayrılmamı söylemişti tabi ben devam ettim. Bu arada bir gebelik geçirdim nasip olmadı malesef. Ufak sorunlar olsada ilişkimiz eskiye göre epey düzelmişti. Eski eş maddi olarak güçlendiği anda küçük görmeye dışlamaya başladı bende artık ruh sağlığımı düşünerek ayrılmayı istedim o da hazırdı zaten. Boşandıktan bir ay sonra aramaları başladı kıskançlık ağlama nöbetleri vs. Birkaç kez görüştük ama sanırım benim hayatıma kimsenin girmemesi onu rahatlattı ve geçen yazdan bu yana görüşmedik. Yalan söyleyemem hala sevgim vardı ona karşı. Şubat ayından beri arayıp tekrar deneyelim kimseyi hayatıma alamıyorum gibi konuşmaları oldu. Bende bize umudum kalmadığını söyledim bir ay önce çünkü çok değişmiş hiç güven vermiyordu. Birkaç gün önce de nişanlandığını öğrendim. Madem bu yola girdi hala benden ne istiyor? Ben hala aynı evde oturuyorum üzerine kayıtlı faturalar vardı bugün onları kapattırmış eve geldim gaz vs yokBende ağır bir mesaj yazıp Bundan sonraki hayatının umrumda olmadığını iyi ki ona inanmadığımı söyleyip engelledim. Nişanlandığı kadını mı sevmiyor son kez denemek mi istedi beynim yandı
Kesinlikle. Ve sırf bu yüzden sizin aklınızı sürekli meşgul ederek hayatınıza bakmanızın yeni insanları tanımanızın önüne geçmiş. Etlinizle kemiğinizle nefret etmelisiniz. Allah tan çocuk yokta bağınızı tamamen koparabileceksiniz.O kadar egoist bir herif ki, sizinle o kadar zoru var ki, o kadar düşman ki, tekrar sevecek hem de ondan evvel birini bulacaksınız diye ödü kopmuş.
Herkese merhaba, yaklaşık on yıl önceki konumda var burada. Biz 2 yıl önce anlaşmalı ayrıldık. Konuyu açtığımda herkes ayrılmamı söylemişti tabi ben devam ettim. Bu arada bir gebelik geçirdim nasip olmadı malesef. Ufak sorunlar olsada ilişkimiz eskiye göre epey düzelmişti. Eski eş maddi olarak güçlendiği anda küçük görmeye dışlamaya başladı bende artık ruh sağlığımı düşünerek ayrılmayı istedim o da hazırdı zaten. Boşandıktan bir ay sonra aramaları başladı kıskançlık ağlama nöbetleri vs. Birkaç kez görüştük ama sanırım benim hayatıma kimsenin girmemesi onu rahatlattı ve geçen yazdan bu yana görüşmedik. Yalan söyleyemem hala sevgim vardı ona karşı. Şubat ayından beri arayıp tekrar deneyelim kimseyi hayatıma alamıyorum gibi konuşmaları oldu. Bende bize umudum kalmadığını söyledim bir ay önce çünkü çok değişmiş hiç güven vermiyordu. Birkaç gün önce de nişanlandığını öğrendim. Madem bu yola girdi hala benden ne istiyor? Ben hala aynı evde oturuyorum üzerine kayıtlı faturalar vardı bugün onları kapattırmış eve geldim gaz vs yokBende ağır bir mesaj yazıp Bundan sonraki hayatının umrumda olmadığını iyi ki ona inanmadığımı söyleyip engelledim. Nişanlandığı kadını mı sevmiyor son kez denemek mi istedi beynim yandı
Uzak dur bu heriften, seni kullanmak istemiş olmayınca da yoluna bakmış, her denilene inanmaHerkese merhaba, yaklaşık on yıl önceki konumda var burada. Biz 2 yıl önce anlaşmalı ayrıldık. Konuyu açtığımda herkes ayrılmamı söylemişti tabi ben devam ettim. Bu arada bir gebelik geçirdim nasip olmadı malesef. Ufak sorunlar olsada ilişkimiz eskiye göre epey düzelmişti. Eski eş maddi olarak güçlendiği anda küçük görmeye dışlamaya başladı bende artık ruh sağlığımı düşünerek ayrılmayı istedim o da hazırdı zaten. Boşandıktan bir ay sonra aramaları başladı kıskançlık ağlama nöbetleri vs. Birkaç kez görüştük ama sanırım benim hayatıma kimsenin girmemesi onu rahatlattı ve geçen yazdan bu yana görüşmedik. Yalan söyleyemem hala sevgim vardı ona karşı. Şubat ayından beri arayıp tekrar deneyelim kimseyi hayatıma alamıyorum gibi konuşmaları oldu. Bende bize umudum kalmadığını söyledim bir ay önce çünkü çok değişmiş hiç güven vermiyordu. Birkaç gün önce de nişanlandığını öğrendim. Madem bu yola girdi hala benden ne istiyor? Ben hala aynı evde oturuyorum üzerine kayıtlı faturalar vardı bugün onları kapattırmış eve geldim gaz vs yokBende ağır bir mesaj yazıp Bundan sonraki hayatının umrumda olmadığını iyi ki ona inanmadığımı söyleyip engelledim. Nişanlandığı kadını mı sevmiyor son kez denemek mi istedi beynim yandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?