- 17 Ağustos 2011
- 24.895
- 157.005
- 798
Teeee Emre'ye hamileyken, 2019'da açtığınız konuda şunu demişsiniz;
"Adam şerefsiz, vermek istemiyorum" diyosaniz eğer, Adam siz Emre'ye hamileyken şerefsiz değil miydi? Teyzenize ve yegeninize hakaretten içeriye girip çıkmıyor muydu? Zaten bosanmamis miydiniz? 'geldin geldin,gelmedin başka kadın çağırıyorum' dedi diye evine gidip Emre'ye hamiel kalmadınız mi???
Bütün bunlar olurken o adamı baba yapmaya layık gördünüz de şimdi derdiniz ne?
Konudaki Emre'ye çok üzüldüm çünkü ne anne anne, ne baba baba...
Keşke çocuğu hazirlasaydiniz birkaç ayda bir bazen babaya gideceğine. Yazık, şok olmuştur gariban
(
Adam çocuğu 7 gün görebilmek için anlaşmalı boşanmaya razı olmuş..ne oldu da caydiniz? Mahkemeye sunduğunuz anlaşmalı boşanma dilekçesinde imzaladığınız zaten bu değil miydi?Aynen bi anlık kıskançlık duygularıyla hareket ettim.zaten ağlayarak imza atmıştık anlaşmalı boşanmaya.ben kardeşine kızarak böyle bir işe kalkışmıştım o da benle bağları koparmamak için çocuğu 7 gün alabilmek için anlaşmalıyı kabul etmişti.valla bana ne kötü şey söylense kabul ediyorum .çok yanlış yaptım
"Adam şerefsiz, vermek istemiyorum" diyosaniz eğer, Adam siz Emre'ye hamileyken şerefsiz değil miydi? Teyzenize ve yegeninize hakaretten içeriye girip çıkmıyor muydu? Zaten bosanmamis miydiniz? 'geldin geldin,gelmedin başka kadın çağırıyorum' dedi diye evine gidip Emre'ye hamiel kalmadınız mi???
Bütün bunlar olurken o adamı baba yapmaya layık gördünüz de şimdi derdiniz ne?
Konudaki Emre'ye çok üzüldüm çünkü ne anne anne, ne baba baba...
Keşke çocuğu hazirlasaydiniz birkaç ayda bir bazen babaya gideceğine. Yazık, şok olmuştur gariban