• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşim çocuğumu icrayla aldı

Teeee Emre'ye hamileyken, 2019'da açtığınız konuda şunu demişsiniz;
Aynen bi anlık kıskançlık duygularıyla hareket ettim.zaten ağlayarak imza atmıştık anlaşmalı boşanmaya.ben kardeşine kızarak böyle bir işe kalkışmıştım o da benle bağları koparmamak için çocuğu 7 gün alabilmek için anlaşmalıyı kabul etmişti.valla bana ne kötü şey söylense kabul ediyorum .çok yanlış yaptım
Adam çocuğu 7 gün görebilmek için anlaşmalı boşanmaya razı olmuş..ne oldu da caydiniz? Mahkemeye sunduğunuz anlaşmalı boşanma dilekçesinde imzaladığınız zaten bu değil miydi?
"Adam şerefsiz, vermek istemiyorum" diyosaniz eğer, Adam siz Emre'ye hamileyken şerefsiz değil miydi? Teyzenize ve yegeninize hakaretten içeriye girip çıkmıyor muydu? Zaten bosanmamis miydiniz? 'geldin geldin,gelmedin başka kadın çağırıyorum' dedi diye evine gidip Emre'ye hamiel kalmadınız mi???
Bütün bunlar olurken o adamı baba yapmaya layık gördünüz de şimdi derdiniz ne?
Konudaki Emre'ye çok üzüldüm çünkü ne anne anne, ne baba baba...
Keşke çocuğu hazirlasaydiniz birkaç ayda bir bazen babaya gideceğine. Yazık, şok olmuştur gariban :((

Baya polis alıp götürüyor çocuğu öyle mi, yemin ederim yüreğim yandı 😢 nasıl korkmaz o çocuk, insan herkes çocuğunun iyiliğini düşünür diye düşünüyor ama bilmiyorum büyük konuşmakta istemiyorum... ınsanoğlu ne zaman ne yaptığını anlamıyor hirsindan, dilerim oğluma asla bilinçsizce zarar vermem 😢😢

Babasının çocukla işi yok çünkü.istanbula götürüp eltime bırakıp çocuğumu kendisi de gitmiş internetten bulduğu kadının yanında kalıyor .birebir kalsalar içip içip annen şöyle böyle diyor o yüzden istemiyorum yatılı kalmasını

Mahkemeye başvurun tam velayet alın o zaman. Adam çocuğuna bakmıyor ki🙄

Babasının çocukla işi yok çünkü.istanbula götürüp eltime bırakıp çocuğumu kendisi de gitmiş internetten bulduğu kadının yanında kalıyor .birebir kalsalar içip içip annen şöyle böyle diyor o yüzden istemiyorum yatılı kalmasını
Yaw hala kadın da kadın. Hala derdin evladın değil. Her cevabında adam internetten kadın bulmuş da onla kalıyormuş, sana ne. O çocuk neler yaşadı, neler yaşamak zorunda bıraktınız zerre umrunda değil. Evladım iyi midir, giderken korktu mu, bensiz ne yapıyor, o saf kalbinden aklından neler geçiyor, ona nasıl yardımcı olabilirim nasıl koruyabilirim değil derdin.

Ben normal bir baba olsa seve seve vereceğim ama normal değil
O normal değilde vaktiyle sizde bebek haliyle annenize bırakmadınız mı,anneniz büyütmedi mi?
Çocuk ordan oraya savruluyor,gerçekten düşündüğünüz için mi bu kadar kızgınsınız yoksa eski eşe hırsınızdan mı?
Çocuğunuzu normal görüş günlerinde düzenli göstermiş olsaydınız şimdi kaçırılmış gibi hissetmezdi çocuk.
Babası düşünmüyorsa siz düşüneceksiniz onun psikolojisini.

Korkacak bir şey yok ta üzücü ve yorucu psikoloji bitirici olaylar ...
Valla evladım benden uzakta ise korkarım ben...normal bir baba olur tamam içim rahat olur da , alıp başkasının evine evladımı bırakırsa gözüme uyku girmez , Allah korusun 🙏

Çocuğunu çok düşünen anne rolünü bir kenara bırakın lütfen. Boşandığınız halde ikinci çocuğa hamile kalmanız bile bu toksik ilişkiyi sürdürebilmek için. Zaten bir çocuğunuz var iken evliliği yurutemeyip ayrılmışsınız ne sandınız 2. Çocuk eve bağlar adamı filan mı? Saçma ilişkiniz için çocuklarınızı kullanmaktan vazgeçin artık.

Çocuğu babası icra memurları ile alıp kardeşinin evine götürüp bırakıyor sizin derdiniz internetten kadın bulmuş onun yanında. Siz sadece annelik duygusu ile olaya yaklaşmış olsaydınız adamın nerede kiminle olduğuna değil 2 yaşındaki çocuğum kimin yanında diye dertlenirdiniz.

Ciddi olarak söylüyorum. Çocuklarınızı ya eşinizin yada kendi ailenizin yanına bırakıp o çok sevgili eski eşinizin yanına dönün. Siz özel yaşamınızda ne yaparsanız nasıl yaşarsanız yaşayın ama en azından o çocukların bir düzeni olsun.

Eşinizle aranızda ne geçti bilmiyorum ama çocuğu Babası elbette görecek adamı icraya icra ile almaya mecbur bıraktığınız için bence utanmalısınız.
Çocuğuna şiddet uygulayan uyuşturucu kullanan zarar veren zaten görmesin etmesin .Ama baba ve çocuk arasında da girmeye yetkiniz yok sırf anne olduğunuz için ve boşandığınız için.

Valla evladım benden uzakta ise korkarım ben...normal bir baba olur tamam içim rahat olur da , alıp başkasının evine evladımı bırakırsa gözüme uyku girmez , Allah korusun 🙏
Sağolsun eski eltimin nasıl bakacağından eminim .babası başka yerde kalıyor .oğlum yengesi ve amcasıyla

Eşinizle aranızda ne geçti bilmiyorum ama çocuğu Babası elbette görecek adamı icraya icra ile almaya mecbur bıraktığınız için bence utanmalısınız.
Çocuğuna şiddet uygulayan uyuşturucu kullanan zarar veren zaten görmesin etmesin .Ama baba ve çocuk arasında da girmeye yetkiniz yok sırf anne olduğunuz için ve boşandığınız için.
Psikolojik şiddet var
Yaw hala kadın da kadın. Hala derdin evladın değil. Her cevabında adam internetten kadın bulmuş da onla kalıyormuş, sana ne. O çocuk neler yaşadı, neler yaşamak zorunda bıraktınız zerre umrunda değil. Evladım iyi midir, giderken korktu mu, bensiz ne yapıyor, o saf kalbinden aklından neler geçiyor, ona nasıl yardımcı olabilirim nasıl koruyabilirim değil derdin.
Dünden beri bunun için uğraşıyorum karakol aile sosyal avukat la uğraşıyorum

Baya polis alıp götürüyor çocuğu öyle mi, yemin ederim yüreğim yandı 😢 nasıl korkmaz o çocuk, insan herkes çocuğunun iyiliğini düşünür diye düşünüyor ama bilmiyorum büyük konuşmakta istemiyorum... ınsanoğlu ne zaman ne yaptığını anlamıyor hirsindan, dilerim oğluma asla bilinçsizce zarar vermem 😢😢
Benimki hırs değil .o adamda durması sakıncalı .o yüzden engel olmaya çalışıyorum .yoksa dur sana ne yapacağım görelim bakalım hırsında değilim

7 yaşına kadar oğlumu bir saatliğine anneme bile emanet edemedim. Sizdeki rahatlığın zerresi biz de olsaydı keşke
Düne kadar rahat değildim sabaha kadar uyuyamıyordum bu adamla bu çocuk ne yapar nasıl vakit geçirir diye.ama dün içim rahat etti .çocuğum kuzenleriyle oynuyor eğleniyor fotolarda da görüyorum .

Bu adam işsiz ve sabıkalı değil miydi? Nasıl aldı icra ile çocuğu anlamadım? Erkek çocuğu sevmiyordu, benden değil diyordu onu neden aldı?
İssiz ve sabıkalı olunca babalık yapmasına engel mi? Hangi kanunda hangi dinde hangi kitapta yazıyo bu

İssiz ve sabıkalı olunca babalık yapmasına engel mi? Hangi kanunda hangi dinde hangi kitapta yazıyo bu
Babalık da yapmıyor ki. Atmış yengesinin üstüne, kendisi aleme gitmiş. Meraktan sordum, belki bu durum mahkemeye taşınabilir diye düşündüm.

Erkek çocuğu için kız gibi, benden değil diyen adam bu. Erkek çocuğu zerre sevmiyor, kız olanı seviyordu. Ama şimdi ne hikmetse bu erkek olan çocuğu götürmüş. Derdi babalık değil, bir şekilde kadının canını sıkmak.

Allahım bazen burayı okuyunca korkuyorum , çocuğu icra ile almalar, kacirmalar vs Aman Allahimmm sen koru 🙏

Amin ben de gerçektren çok korkuyorum hatta karşı taraf kötü niyetinden geldiğinde götürür diye içim içimi yiyor ama yine de babası deyip gösteriyorum kapıya geliyor çocuğu görücem diye indiriyorum parka gidip geliyorlar ediyorlar ama mesela buna rağmen mahkemede çocuğu bize göstermiyor diye dosyaya eklemesinden korkuyorum

Back
X