Eve başka kadın getiren bir adam vardı. Konu sahibi öğretmendi sanırım değil mi KatibimBu adam işsiz ve sabıkalı değil miydi? Nasıl aldı icra ile çocuğu anlamadım? Erkek çocuğu sevmiyordu, benden değil diyordu onu neden aldı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eve başka kadın getiren bir adam vardı. Konu sahibi öğretmendi sanırım değil mi KatibimBu adam işsiz ve sabıkalı değil miydi? Nasıl aldı icra ile çocuğu anlamadım? Erkek çocuğu sevmiyordu, benden değil diyordu onu neden aldı?
Evet.Eve başka kadın getiren bir adam vardı. Konu sahibi öğretmendi sanırım değil mi Katibim![]()
Mevzu derin...neyse ki tekrar nikah kiymamis konu sahibi ...
Madem normal baba olacak biri değildi böyle biriyle neden evlendiniz o zaman? Evlenmeden önce iyice gözlemleseydiniz. Boşanma zaten çocuk için zor bir süreçken iyice zorlaştırıyorsunuz. O çocuğun babası o, ne olursa olsun. Kim ne derse desin sizin kadar görüşmeye hakkı var çocuğuyla. Ayrıca lütfen çocuğun psikolojisini düşünün.Ben normal bir baba olsa seve seve vereceğim ama normal değil
Bu adam işsiz ve sabıkalı değil miydi? Nasıl aldı icra ile çocuğu anlamadım? Erkek çocuğu sevmiyordu, benden değil diyordu onu neden aldı?
Ama o babası ve cocugu görecek eğer cocuk istismara uğramıyorsa yasal olarak cocugu görmeseni engelleyen durumlar zaten cok belli, öyle aleme bara gitmesi buna engel olabilir mi sizin akli vicdanınız kabul eder mi?Babalık da yapmıyor ki. Atmış yengesinin üstüne, kendisi aleme gitmiş. Meraktan sordum, belki bu durum mahkemeye taşınabilir diye düşündüm.
Erkek çocuğu için kız gibi, benden değil diyen adam bu. Erkek çocuğu zerre sevmiyor, kız olanı seviyordu. Ama şimdi ne hikmetse bu erkek olan çocuğu götürmüş. Derdi babalık değil, bir şekilde kadının canını sıkmak.
Benim vicdanım ne alaka ki, adam diyorum adam, çocuğu atmış yengesine gitmiş. Olayın evveliyatını biliyorum, adam çocuk için benden değil diyordu, kız gibi diyordu itip kakıyordu. Baba olduğu şimdi aklına gelmiş. Hayırdır derler adama.Ama o babası ve cocugu görecek eğer cocuk istismara uğramıyorsa yasal olarak cocugu görmeseni engelleyen durumlar zaten cok belli, öyle aleme bara gitmesi buna engel olabilir mi sizin akli vicdanınız kabul eder mi?
Eğer öyle ise bu da çocuk istismarı. Çocuğa psikolojik şiddet. Böyle bir eşim olsaydı en başta çocuğum için, çocuğumun ruh sağlığı adına, kanuni olarak görüştürmemek için elimden geleni yapardım. Babasıdır görecek tabi yeaa mottosu da bir yere kadar. Konu sahibine sizin kadar vâkıf değilim hataları varmış bilemem. Ama ne olursa olsun babası da olsa kimse çocuğumu itip kakamaz. Duygularını istismar edemez. Kız gibi diyerek aşağılayamaz. Sömüremez. Her anne bence böyle düşünmez mi çok şaşkınım, illa çocuğa cinsel saldırı mı olması gerekiyor “babasıdır alacak tabi” argümanının ortadan kalkması için hayret bir şey.Benim vicdanım ne alaka ki, adam diyorum adam, çocuğu atmış yengesine gitmiş. Olayın evveliyatını biliyorum, adam çocuk için benden değil diyordu, kız gibi diyordu itip kakıyordu. Baba olduğu şimdi aklına gelmiş. Hayırdır derler adama.
Aynı şeyleri düşünüyorum...her istediğinde telefonla görüşüyor , her geldiğinde gösteriyorum ama alır da ya getirmezse ben ne yaparım diye ödüm patlıyor ...evet babası kötü bişey yapmaz elbette ama ben yavrumdan ayrı kalamiyorum , ah inanın boşanmanin bir de bu kısmı beni aşırı yıpratıyorAmin ben de gerçektren çok korkuyorum hatta karşı taraf kötü niyetinden geldiğinde götürür diye içim içimi yiyor ama yine de babası deyip gösteriyorum kapıya geliyor çocuğu görücem diye indiriyorum parka gidip geliyorlar ediyorlar ama mesela buna rağmen mahkemede çocuğu bize göstermiyor diye dosyaya eklemesinden korkuyorum
Aynı şeyleri düşünüyorum...her istediğinde telefonla görüşüyor , her geldiğinde gösteriyorum ama alır da ya getirmezse ben ne yaparım diye ödüm patlıyor ...evet babası kötü bişey yapmaz elbette ama ben yavrumdan ayrı kalamiyorum , ah inanın boşanmanin bir de bu kısmı beni aşırı yıpratıyornasıl geçecek bu günler hiç bilmiyorum...ne zormuş meğer
Sağolsun eski eltimin nasıl bakacağından eminim .babası başka yerde kalıyor .oğlum yengesi ve amcasıyla
Bize demiyor ama aklı hala orda.Hala babası başka yerde kalıyor diyor ya
İnşallah babası o kadınla evlenir
Sizde çatlarsınız
Bize demiyor ama aklı hala orda.
Çocuklar umurunda değil konu sahibinin. Derdi boşandığı ama sonrasında beraber yaşadığı eski kocasının sevgilisiyle bir arada olmasını hazmedememesi.Tüm yorumlarını okumadım ama
1. Çocuğum icra ile alınırken korkmuş mudur?
2. Çocuğum orada ne yiyor ne içiyor?
3. Onu çok özledim, aklım onda
4. Acaba babası kötü davranır mı?
5. Acaba 1 haftanın sonunda teslim eder mi? Yoksa kaçırır mı?
Gibi gibi kaygılar içeren bir yorum yaptı mı? Ben son yorumlarını okudum. Tek endişesi babanın internetten bulduğu kadınla yaşıyor olması
Ah ah o aile tayfası zaten benim evliliğimi bu hale getirdi malesef,eş kisisinde de suç var ama çok dolduruşa geldi...bana karşı da dolduracaklar kızımı ben farkındayım ama bi yaştan sonra kızım da anlayacaktırKesinlikle öyle ben de görmesinde sakınca sıkıntı görmüyorum dediğiniz gibi babaları yani ama bunların bir de altta dolduran aile tayfası var onlara hiç güvenmiyorum zaten gelip gittiğinde kızımı almak gibi istekli durmuyor gelip hasret giderip gidiyor ama dava dilekçesine bakarsanız azılı bir düşman gibi o yüzden de korkuyorum henüz velayet belli değil ondan korkuyorum velayet belli olsa bu kadar sıkıntı yapmam benim kızım küçük 16 aylık daha o yüzden de takıyorum Allahtan yaşı büyük değil doldururlar bana karşı