Boşanan her kes sevmediği için mi boşanıyor?Derdiniz belli ki çocuk değil. Evliliğiniz bitmiş, sevmiyosunuz ki boşanmışsınız adamdan niye bir şey bekliyorsunuz ki? Kör öldü badem gözlü mü oldu?
Aynen öyle,ayrılık acısı çekşyor diye düşünüyordum,çünki ben çekiyordumSiz sanırım severek ayrıldık ayrılık acısı çekiyoruz sanmışsınız. Boşanalı çok olmuş. Adam kendine yeni bir hayat kurmuş. Hayatı boyunca sizi sevecek mi sandınız? Sevse neden boşansın? Sevse neden şiddet uygulasın?
Aynen öyle,ayrılık acısı çekşyor diye düşünüyordum,çünki dSiz sanırım severek ayrıldık ayrılık acısı çekiyoruz sanmışsınız. Boşanalı çok olmuş. Adam kendine yeni bir hayat kurmuş. Hayatı boyunca sizi sevecek mi sandınız? Sevse neden boşansın? Sevse neden şiddet uygulasın?
gelince psikoloğa götürücemBu sürecte kizinizi iyi gözlemleyin. Benim de bir akrabagim cocuguna önceden evlendigini söylemedi. Cocuk Bu durumu kabullenmekte ilk basta cok zorlandi ve sorunlar yasadi. Sizinkinin yasi kücük ama bu durumda sizin tutumunuzda cok önemli. "Baban bizi birakti/unuttu" moduna girseniz cocugunuz kötü etkilenir. Bosanma nedenlerinizi bilmiyorum, ama belliki adam kendine yeni bir yol cizmis. Sizde kendi hayatiniza odaklanin.
İnşallah olurSimdi size dünyadaki tek erkek kocanızmış gibi geliyor. Ama öyle değil. Ilerde belki çok mutlu bir evliliğiniz olacak. Kendinizi üzmeyin
Ben boşanmadım o boşandı malesefIçinizde umut varsa boşanmasaydınız keşke çocukta varmış. Bir süre daha denenebilirdi. Olan olmuş artık kızınız için üzücü bir durum....
Ben boşanmaIçinizde umut varsa boşanmasaydınız keşke çocukta varmış. Bir süre daha denenebilirdi. Olan olmuş artık kızınız için üzücü bir durum....
be anladığınız için çok sağolunBu hissettiklerin cok normal.
Demiştim sana bir önceki konunda. Fakat görüyorum ki o karanlık çukuru yaratan sensin.
Senin adına sevinmiştim öyle bir adamdan kurtulabildiğin için.
Şimdi sen kalkmış üzülüyorsun bir de ben hep bekliyordum diyorsun.
Bu mudur yani bu hayatta kendine seçtiğin rol.
Neden kendine sürekli dram yaratıyorsun.
Adam evlendi diye bu kadar üzülmen çol saçma. Sen artık toparlanıp kendi hayatına baksana.
Hepsinin farkındayım ama yapamıyorum işte.beynim bana oyun oynuyor,kendimi toparlayamıyorumDemiştim sana bir önceki konunda. Fakat görüyorum ki o karanlık çukuru yaratan sensin.
Senin adına sevinmiştim öyle bir adamdan kurtulabildiğin için.
Şimdi sen kalkmış üzülüyorsun bir de ben hep bekliyordum diyorsun.
Bu mudur yani bu hayatta kendine seçtiğin rol.
Neden kendine sürekli dram yaratıyorsun.
Adam evlendi diye bu kadar üzülmen çol saçma. Sen artık toparlanıp kendi hayatına baksana.
İnşallah güçlü olurum.çok teşekkür ederim güzel sözleriniz içinBoşanan kadınlar boşanmayı zaten zor sindiriyor. Üzerine de bu şekilde bir şey sizi daha güçlü yapacaktır.. Hayatta sizden daha değerli kimse yok deyip kendi hayatınıza bakmalısınız.
Kimin nerede yolu ayrılıp kimlerle karşılaşacak bunu hayatın göstereceği bir sürü yol var önünüzde.
Bu dediklerinize asla katılmıyorum.çocuk bir anda ben evlendim bu da karım denilmez.ben kızımla her gün konuşuyordum hiss etmiştim bir gariplik varıydı halinde tavrında,meyersem bundan dolayı.gelince pedagoga götürecem zatenHayırlı uğurlu olsun.
Boşanmışsınız ne yapacaktı adam.
Sizde hayatınıza bakın artık.
Diğer taraftan çocuğu bu duygusallığınıza alet etmeyin.
Siz anneyseniz o da baba çocuğunun psikolojik durumunu düşünmüştür.
Bak bu senin yeni annen dememiştir yani.
Bu süreçte çocuğunuzu gözlemleyin hareketlerinde farklılık olursa destek olun.
Ama bunu çocuğunuz için yapın kendi egonuz hırslarınız için degil
Bundan sonra alacağım inşallahsizi döven adamı mı seviyorsunuz yani?
destek almayı düşündünüz mü?
sağlıklı bir umut taşımamışsınız içinizde 4 yıldır.
Ben boşanmadım o boşandı.orası doğruSaçmalamışsın bence sen bir psikologa görün... Neden boşandın ? Seni sevseydi değer verseydi seni üzer kırar mıydı ?
Evliliğini yıkar mıydı ? Kendine gel arkadaşım baya saçmalıyorsun da..
Allah yardimciniz olsun kolay bi surec degil.bosanmaktan daha agir gelicek belkide ama sizde onunuze bakin artik hakkinizda hayirlisi boyleymis bosu bosuna kendinizi uzmeyinMerhaba.1hafta önce kızımı babasına verdim 2haftalık kalması için,fakrlı ülkelerde yaşadığımız için bir birlerini uzun zamandır görmüyorlardı.ve iki gün önce eski eşim bana evlendiğini itiraf etti.kızımı hazırlamadan karısı ile tanıştırmış ve şuan ayni evdeler.ilk derdim kızımın psikolojisi(çocuk nasıl kötü etkilenmiştir şimdi)ikincisi de kendim.aklım almıyor,seven insan nasıl unutuyor,nasıl hiç bir şey yaşanmamış gibi evlene biliyor.kendimi çok değersiz hiss ediyorum.benim içimde belki barışırız belki düzelir gelirdi umudu varmış.şuan hayatımın altı üstüne gelmiş gibi,bir daha nasıl başkasını seveceğim?ben kolay kolay kimseye güvenemem ki.o kadar yaşanmışlık bir hiç mi oldu şimdi.lütfen bana yardım edin,kendimi toparlamam lazım
Keşke sen boşasaydınBen boşanmadım o boşandı.orası doğru
Demek ki tutunucak bir dal aramışım kendime,üzüntümü umutla kapatmışım.şimdi de o umut elimden alındı,ve artık üzüntümle baş başayımBoşanalı 4 yıl olmuş, kendi hayatınıza bakmak umut beslemekten zor mu geldi koca 4 yılda? 4 yıl olmuş, adamın evlenmesi çok normal. Ama çocuk konusunda haklısınız, pat diye bir şeyin içine sokulması iyi olmamış, düşüncesizlik etmiş eski eşiniz.
Allah razı olsun,inşallah iyi olurumAllah yardimciniz olsun kolay bi surec degil.bosanmaktan daha agir gelicek belkide ama sizde onunuze bakin artik hakkinizda hayirlisi boyleymis bosu bosuna kendinizi uzmeyin
Olucaksin biraz zamana birak ve lutfen sen once kendini degerli gor.Allah razı olsun,inşallah iyi olurum
Keşke,inşallah.çok teşekkür ederim güzel cevabınız içinKeşke sen boşasaydınDemekki adam seni sevmemiş boşamış. Elbet karşına seni seven sana saygı duyan adam gibi adam çıkar karşına... Sevgiyi erkek koynunda da aramamak lazım sen ilk önce kendini sev arkadaşım bırak şu kıl kuyruğu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?