Eski eşim evlendi

Aynen öyle,ayrılık acısı çekşyor diye düşünüyordum,çünki ben çekiyordum

Aynen öyle,ayrılık acısı çekşyor diye düşünüyordum,çünki d
gelince psikoloğa götürücem

Hepsinin farkındayım ama yapamıyorum işte.beynim bana oyun oynuyor,kendimi toparlayamıyorum

İnşallah güçlü olurum.çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için

Bu dediklerinize asla katılmıyorum.çocuk bir anda ben evlendim bu da karım denilmez.ben kızımla her gün konuşuyordum hiss etmiştim bir gariplik varıydı halinde tavrında,meyersem bundan dolayı.gelince pedagoga götürecem zaten

Saçmalamışsın bence sen bir psikologa görün... Neden boşandın ? Seni sevseydi değer verseydi seni üzer kırar mıydı ?
Evliliğini yıkar mıydı ? Kendine gel arkadaşım baya saçmalıyorsun da..

Boşanalı 4 yıl olmuş, kendi hayatınıza bakmak umut beslemekten zor mu geldi koca 4 yılda? 4 yıl olmuş, adamın evlenmesi çok normal. Ama çocuk konusunda haklısınız, pat diye bir şeyin içine sokulması iyi olmamış, düşüncesizlik etmiş eski eşiniz.

Allah yardimciniz olsun kolay bi surec degil.bosanmaktan daha agir gelicek belkide ama sizde onunuze bakin artik hakkinizda hayirlisi boyleymis bosu bosuna kendinizi uzmeyin

Ben boşanmadım o boşandı.orası doğru
Keşke sen boşasaydın Demekki adam seni sevmemiş boşamış. Elbet karşına seni seven sana saygı duyan adam gibi adam çıkar karşına... Sevgiyi erkek koynunda da aramamak lazım sen ilk önce kendini sev arkadaşım bırak şu kıl kuyruğu....

Demek ki tutunucak bir dal aramışım kendime,üzüntümü umutla kapatmışım.şimdi de o umut elimden alındı,ve artık üzüntümle baş başayım

Keşke,inşallah.çok teşekkür ederim güzel cevabınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…