- 23 Ocak 2016
- 37.170
- 55.163
- 598
- Konu Sahibi alev gozlu kiz
Yıllar önce bir kadın varmış onla mı evleniyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet o kadınla dediYıllar önce bir kadın varmış onla mı evleniyor?
Ee niye bu kadar uzun sürdü acaba evlenmeleri yıl 2023 üzerinden 2 yıl geçmiş neredeyseevet o kadınla dedi
2023 de ki konuna yazdiğım yorum aynen çocuğunu çok düşünüyorsun adam evden gitmesin diye yaptım demiyorda ama işe yaramamışHe evliliginiz mükemmelmiş o kadın yüzünden bozulmuş heyav adam sizi zaten istemiyormuş bunu anlamak için daha ne yapması lazım yapışıp kalmışsınız bide cocuk yapıp alet etmişsiniz simdi babasız büyütuyorsunuz cocuğuda
Evladını düşünmeyen bir adam tabi ki boşandığı gibi evlenir de..Ben çocuğum için elimden geleni yaptım kendi keyfi için boşanmak isteyen babasıydı ben değil. Evladını yuvasını düşünmedi ben ne yapabilirdim? Kendi hayatına bakıyor ben hiç umrunda olmadım zaten şimdi çocuğu için bir şeyler yapsın istiyorum en azından
o zaman yeni görüşmeye başladığını söylemişti. blmiyorum ne yaşadılarsa neden evlenmediğini. evlelenceğini söylediği zaman bana çok aklı başında biri diye söyledi utanmadan. bunu sormak aklıma gelmedi o anEe niye bu kadar uzun sürdü acaba evlenmeleri yıl 2023 üzerinden 2 yıl geçmiş neredeyse
Aklı başında diye belirtmesi çocuk için korkma endişelenme diye belirtmiştir.o zaman yeni görüşmeye başladığını söylemişti. blmiyorum ne yaşadılarsa neden evlenmediğini. evlelenceğini söylediği zaman bana çok aklı başında biri diye söyledi utanmadan. bunu sormak aklıma gelmedi o an
karşlıyor masrafları kendi de ilgileniyor ama evlenince yapmazsa diye korkuyorum. alıyor ilgileniyor benim yaşadığım şehre gelip gidiyor alıyor çocuğu götürüyor ama o bile gözüne batar ilerde belki kadının.Evladını düşünmeyen bir adam tabi ki boşandığı gibi evlenir de..
Sorumluluk almayan bir adamı zorla sorumluluk sahibi yapamazsınız ki. Bırakın ne hali varsa görsün, evladına hem ana hem baba olan nice aslan gibi kadınlar var.
Çocuğunun masraflarını da eşşek gibi karşılayacak zaten.
bilmiyorum bana nispet yapıyor gibi geldi aklı sıra kıskandıracak. dalga mı geçiyor ciddi mi anlamıyorum bazenAklı başında diye belirtmesi çocuk için korkma endişelenme diye belirtmiştir.
çok teşekkür ederim beni bir tek siz anlıyorsunuzKızlar bu hanima yüklenmeyin ne olur. Ben çok üzülüyorum kendisine. Elinde olsa o da eski eşine takılı kalmak istemez. Çok zor bir psikoloji olduğuna eminim.
Konu sahibi Allah yardımcınız olsun
Psikolojik destek alıyor musunuz ?çok teşekkür ederim beni bir tek siz anlıyorsunuz
Bunlar olursa o zaman düşünürsünüz. Belki aynı şekilde ilgilenmeye devam edecek. Şu an elinizde bir güç olmadığı gibi günlerinizi kendinize zehir ediyorsunuz. Hem çocuğa rağmen boşandıysanız adam o kadar da şahane değildir. Neden boşandığınızı sık sık kendinize hatırlatın, boşanmaya giden yolda size yaşattıklarını düşünün. Siz kurtuldunuz, yeni evlendiği kadının sorunu artık.karşlıyor masrafları kendi de ilgileniyor ama evlenince yapmazsa diye korkuyorum. alıyor ilgileniyor benim yaşadığım şehre gelip gidiyor alıyor çocuğu götürüyor ama o bile gözüne batar ilerde belki kadının.
Adam evlenir, kadının çocuğu yoksa çocukta isteyebilir tekrardan ve kabul edin etmeyin o çocukla kardeş olacaklar. Belki çok güzel bağ kuracaklar şimdiden böyle şeylerle kafanızı doldurmayın. Ayrıca iyi bir babaysa bu ne olursa olsun değişmez he değilse zaten babalığı batsın dersiniz.karşlıyor masrafları kendi de ilgileniyor ama evlenince yapmazsa diye korkuyorum. alıyor ilgileniyor benim yaşadığım şehre gelip gidiyor alıyor çocuğu götürüyor ama o bile gözüne batar ilerde belki kadının.
İyi de kadinla kac senedir berabermis kadin kotu olsa sevgiliyken de batardi evlilik yoluna girdiklerine gore demek ki akli basinda duzgun bir kadin. Cocugun kac yasinda belki babasi aldiginda arkadasim vs diye tanistirmistir?karşlıyor masrafları kendi de ilgileniyor ama evlenince yapmazsa diye korkuyorum. alıyor ilgileniyor benim yaşadığım şehre gelip gidiyor alıyor çocuğu götürüyor ama o bile gözüne batar ilerde belki kadının.
Kolay mı? Adam boşanır boşanmaz evlenmiyor ama aradan o kadar zaman geçmiş.yaşananları unutmak hiç kolay değil tam unuttum derken yine patlıyor. herkes kendi hayatına bakacak tabi ama bu kadr kolay olmamalı bana göre. hala aynı kadınla görüşüyormuş bana öyle dedi yani
Bunlar olursa o zaman düşünürsünüz. Belki aynı şekilde ilgilenmeye devam edecek. Şu an elinizde bir güç olmadığı gibi günlerinizi kendinize zehir ediyorsunuz. Hem çocuğa rağmen boşandıysanız adam o kadar da şahane değildir. Neden boşandığınızı sık sık kendinize hatırlatın, boşanmaya giden yolda size yaşattıklarını düşünün. Siz kurtuldunuz, yeni evlendiği kadının sorunu artık.
ben hiçbir zaman boşanmak istemedim hep güzel bir yuvam olsun istedim. kendi istese evlenmeyebilirdi benimle evlendi sonra her şeye beni suçladı sonra da kendi yuvasını kendi dağıttı boşandı gitti şimdi hayatını yaşıyor. çocuğuyla ilgileniyor ama ilerde ne olacak bilmiyorum. durumu iyi onun, kadının da iyidir herhalde iyi yerde çalışıyor hep yurtdışında tatillerde gezip tozmuş. ilerde çocuğumn iyi bir okula gitmesini istiyorum karşılarlar umarım benim gücüm yetmez ben doğru düzgün dikiş tutturamıyorum hiçbir işimde, hep haksızlık kıskançlık adam kayırma var. ilerde hiçbir şeyde içi kalmasın istiyorum.Adam evlenir, kadının çocuğu yoksa çocukta isteyebilir tekrardan ve kabul edin etmeyin o çocukla kardeş olacaklar. Belki çok güzel bağ kuracaklar şimdiden böyle şeylerle kafanızı doldurmayın. Ayrıca iyi bir babaysa bu ne olursa olsun değişmez he değilse zaten babalığı batsın dersiniz.
Boşanırken bazı şeylerin farkında olmadan boşanmışsınız