• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşim evlenecekmiş

Yani zaten babasının yapması gereken şeyler bunlar, maddi gücü iyise destek olur fakat şu var adam tekrardan ev geçindirecek belki yeniden çocuğu olacak o zaman iki çocuk içinde eşit masraf uygulamak isteyecektir. Sizinkini iyi okulda okutursa diğerinide okutması gerekir o yüzden bütçesini ona göre ayarlar.
Çocuğunuzun hiçbir şeyde içi kalmasını istemiyorsanız sizinde çalışmanız gerek her iş yeri kötü olacak değil sonuçta
Ama işte diğer çocukta maddi olarak güçlü bir anne olacak.Adam herşeyi eşit yaptığında iyi bir okula yetmediğinde anne devreye girecek ve diğer çocuk daha iyi bir okulda okuyabilecek ki bu da eski eşin yeni eşi olacak kadının problemi değil.

Ama işte diğer çocukta maddi olarak güçlü bir anne olacak.Adam herşeyi eşit yaptığında iyi bir okula yetmediğinde anne devreye girecek ve diğer çocuk daha iyi bir okulda okuyabilecek ki bu da eski eşin yeni eşi olacak kadının problemi değil.
O durumdada konu sahibi bi zahmet girecek işe çalışacak yani, şimdi yeni evleneceği kadının imkanı varken tabiki iyi yerlerde okutur, şehir şehir gezdirir çocuğunu. Yetmiyosa konu sahibinin çocuğuna o kadında çalıştığından vermek zorunda değil

O durumdada konu sahibi bi zahmet girecek işe çalışacak yani, şimdi yeni evleneceği kadının imkanı varken tabiki iyi yerlerde okutur, şehir şehir gezdirir çocuğunu. Yetmiyosa konu sahibinin çocuğuna o kadında çalıştığından vermek zorunda değil
Hay yaşa yaaa 🫶👏👏

Çok katılıyorum 👍
Ama konu sahibi işte bunu kabullenmiyor

Çocuksuz kadınları zorbalamıyorum ama onlar da kendi dengiyle evlensinler çocuklu adamın peşinde ne işleri var

Neymiş benim derdim anlamadım bana saldırıp duruyorsunuz? Çocuğum yalnız kalmasın bi şeyden mahrum kalmasın istiyorum. İyi kötü bir düzeni var ama ileride ne olacak bilmiyorum bu beni geriyor

Çocuğumdan başka düşünecek br şeyim yok. Bir düzeni vardı bozulsun istemiyorum. hakkını korumak istiyorum
Ya çocuklu adam kadının peşindeyse o zaman nolucak konu sahibi

Bişeyden mahrum kalmasın diyorsan onun bunun yaptığını sende çalışıp yapacaksın yok öyle üç kuruşa beş köfte çalışıp didinip sende yapacaksın

Böyle de hak mak korunmaz sizinki sadece düpe düz uyanıklık başka da bişey değil

Merhaba herkese. Eski eşimle 3 yıl önce boşandık. bir çocuğumuz var. ben hep onları görüştürmk için çabaladım o da görüşüyor alıyor çocuğu ama geçenlerde evleneceğini söyledi. Ben ona çocuğunun yaşadğı şehre taşınmasını söylerken, çocuk babasından uzakta büyümesin derken o gelmeyeceğini bir de evleneceğini söyledi. Şimdi görüşmeyi keserse ne olacak bu beni çok korkutuyor. Ayrıca bir başka kadının evine gitmesini de istemiyorum. kendi anne babasıyla bakıyordu her ay ama evlenirse kendi evine götürecek. Çocuk allak bullak olacak hem de ben bunu nasıl açıklayacağım bilmiyorum. Nasıl baban evlenecek diyeceğim. Üstelik bir çocukları olursa nasıl bu senin kardeşin diyeceğim psikolojisi bozulacak, ben bunu açıklayamam başka bir kadının çocuğuna kardeş dedirtemem. Babası başka çocuğa her gün babalık yaparken ona yarım yamalak yapacak kadın belki kötü davranacak çocuğunu kayıracak. Bunlar beni çok korkutuyor.
Şu an belli bir tarihi yok galiba ya da bana söylemedi ama evleneceğim ben dedi. Evi yok bildiğim kadarıyla ama o kadınla alırlarsa çocuğumun hakkını alabilirim ilerde değil mi? Bir de nasıl bu süreçleri açıklayabilirim ona bilmiyorum daha küçük ilkokula başlamadı bile. Babasıyla görüşüyor ama ilerde tüm bunlar onu etkileyecek belki görüşmeyi istemeyecek, belki babası uzaklaşacak. Çocuğunu düşünmeden nasıl böyle kararlar alabiliyor kendi keyfini düşünüyor, kadın nasıl çocuğu olan adamla bu kadar rahat evleniyor anlamıyorum. Ne yapabilirim ben mesela pedagog ile mi söylemek lazım? Başına gelenler nasıl açıkladınız bu durumu? Kendimi günlerdir çok kötü hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum lütfen saçma sapan yazdysam kusura bakmayın.
Canım sen çocuktan önce kendin bi yardım al artık, kabullenemeyen, aşamayan hatta travma geçiren sensin, çocuğun bişeyi yok ama böyle ateşlenip durdukça zorla dert sahibi yapacaksın onu da. Bi zahmet şimdiden kıçıkırık bir ev kime kalacak diye de düşünme. Alınmayan eve ortaklık davası açmışsın adamı da öldürüp. 😂

Çocuksuz kadınları zorbalamıyorum ama onlar da kendi dengiyle evlensinler çocuklu adamın peşinde ne işleri var

Neymiş benim derdim anlamadım bana saldırıp duruyorsunuz? Çocuğum yalnız kalmasın bi şeyden mahrum kalmasın istiyorum. İyi kötü bir düzeni var ama ileride ne olacak bilmiyorum bu beni geriyor

Çocuğumdan başka düşünecek br şeyim yok. Bir düzeni vardı bozulsun istemiyorum. hakkını korumak istiyorum
Ay saçmalıyosunuz gerçekten sizene istediği ile evlenir ister çocuklu adamla evlenir ister çocuksuz adam takar koluna. Bariz kıskanıyosunuz

Ben de çalışıyorum zaten çalışmıyor değilim ama hep kötü insanlar çıkıyor karşıma. kıskançlık haset her şey var. doğru düzgün çalışabileceğim bir yer istiyorum ama hep torpil lazım. kazandığım bana yetiyor bir şeyler yapmak tatile gitmek isteyince çevrem bile paran yok nasıl tatile gidiyorsun diyor. her şey batıyor millete

Ben de çalışıyorum zaten çalışmıyor değilim ama hep kötü insanlar çıkıyor karşıma. kıskançlık haset her şey var. doğru düzgün çalışabileceğim bir yer istiyorum ama hep torpil lazım. kazandığım bana yetiyor bir şeyler yapmak tatile gitmek isteyince çevrem bile paran yok nasıl tatile gidiyorsun diyor. her şey batıyor millete
ay fesatlıktan için çürümüş hala kıskanıyolar beni tribindesin. kudurmussun diye yorumladım.

Ya bırak Allah aşkına yaa acıtasyon yapma burda ulan millete bak yaaa sözde çocuğunu düşünüyormuş gibi yapıpda uyanıklık peşinde olanlara sinirlenirlerim zıplıyor yaa
Senin amacın belli kapak atmak istiyorsun bu kadar basit ama yemezler yedirmezler hoş senin gibilerede yedirmesinler zaten

Ayni anne babadan olma evlatlar arasındaki eğitim bile eşit olamıyorken iki ayrı anneden iki ayrı çocuk için eğitim konusunda eşit olma fikri neden ille de olmazsa olmaz gibi geliyor anlamiyorum.
Ya kardesime taninan dershane imkani bana dogru duzgun taninmadi bile.
Kendi annem babamla bu konuda kavga etsem ne etmesem ne?
Benim donemimde durumumuz daha farkliydi kardesim doneminde daha farkli.
Simdi konu sahibesi sen de kusura bakma ama cok hayalperestsin.
Tabiki esit olmayacaklar.
Bu gerceklerle simdiden yuzlesmen iyi olur.
Evlenecegi kadinin isi kariyeri sizden daha duzgun ise elbette onun cocuguna sunulan imkanlar daha iyi olacaktir.
Sonucta eve giren cift bir maas var ve siz bu duruma da bileneceksiniz neden benim evladima da yapmiyor diye.
Babasi da haliyle imkanlari dahilinde davranacak
Kadinin parasindan sizin cocugunuza guzellik yapmayacak kendi imkaniyla yapacak ki suan da ne yapiyorsa belki onun bir tik altini yapabilecek cunku bu adam ayni zamanda sorumlulugunu alacagi baska bir kadini hayatina dahil edip belki evlat sahibi olacak.
Siz cok sey bekliyorsunuz bence.

Alev bu adam ilerde çocuğu ile birşeyler yapmayı keser, harcadığı vakti sınırlarsa bu konti garanti senin yüzünden olacak bak. O gün kimseyi suçlama. Kaç yıl geçti bir ton anlatıldı sana, aynı yerdesin. Dua et yine bu güne iyi gelinmiş. Çekilecek gibi değilsin.
Alıyor her ay görüşüyor buraya gelince de ilgileniyor bazen kursuna vs götürüyor. nafakasını da veriyor okey de evlenince bunları yapmayı bırakırsa ne yapacaım onu diyorum ben de. başkasıyla zaman harcayacak, belki aksatacak görüşmeyi. önceliği çocuğu olmalı her zaman

ben sadece çocuğum için endişeleniyorum. gayet güzel hayat yaşarken çocuğunun psikolojisini düşünmüyor. ilerde ne olacak korkuyorum. hakkını yedirmek istemiyroum çocuğumun. babasıyla ilişkisi sürsün daha çok görsün istiyorum
Çocuğun babasını görüyor zaten. Sen onların yanında yerini alamıyorsun sadece, asıl yakındığın konu bu. Adamın hayatında hiçbir yerde değilsin. Sen buna üzülüyorsun. Başka bişeye değil.

Ne alaka? O zaman size sormak lazım; çocuğunuz olduğunu bile bile neden boşandınız? Eski eşiniz elbette evlenmek isteyebilir, sonuçta 3 yıl az bir zaman değil. Ne güzel, kendi hayatını yoluna koyuyor. Keşke siz de aynı şekilde kendi hayatınıza odaklansaydınız.

Eski eşin yeniden çocuğu olursa, senin çocuğunla aynı şartlarda olmayacak tabi. Orada anne faktörü girecek devreye. Kadın iyi kazanıyor diyorsun. Çalışıp çabalayıp senin çocuğuna eşitlik adı altında harcamayak. Bunda da yanlış bir şey yok. Senin iş hayatının kötülüğü kimseyi ilgilendirmiyor.
Bunları kabul etsen şimdiden iyi olur. Yoksa hayatın hep kıyaslama ile geçecek. Çocuğuna, onun babasıyla ilişkisine de yansıyacak bu.
Derdin çocuğunsa, onun geleceğiyse elalemden, yanına göndermem dediğin kadından beklemeyeceksin bunu, boş hırslara kapılmayacaksın. Çok saçma bazı yazdıkların.

Psikolojisi bozuk olan çocuğunuz değil de sizsiniz sanki. Allah için daha var olup olmadığını bilmediğiniz bir evin hesabını neden yapıyorsunuz? Ev varsa ilerde babasına bir şey olunca hakkını alır da 30 yıl sonrasını düşünmenin bir mantığı var mı? Size ne evlerinden.
Hiç kendinizi kandırmayın. Sizin derdiniz eski kocanızla

Merhaba herkese. Eski eşimle 3 yıl önce boşandık. bir çocuğumuz var. ben hep onları görüştürmk için çabaladım o da görüşüyor alıyor çocuğu ama geçenlerde evleneceğini söyledi. Ben ona çocuğunun yaşadğı şehre taşınmasını söylerken, çocuk babasından uzakta büyümesin derken o gelmeyeceğini bir de evleneceğini söyledi. Şimdi görüşmeyi keserse ne olacak bu beni çok korkutuyor. Ayrıca bir başka kadının evine gitmesini de istemiyorum. kendi anne babasıyla bakıyordu her ay ama evlenirse kendi evine götürecek. Çocuk allak bullak olacak hem de ben bunu nasıl açıklayacağım bilmiyorum. Nasıl baban evlenecek diyeceğim. Üstelik bir çocukları olursa nasıl bu senin kardeşin diyeceğim psikolojisi bozulacak, ben bunu açıklayamam başka bir kadının çocuğuna kardeş dedirtemem. Babası başka çocuğa her gün babalık yaparken ona yarım yamalak yapacak kadın belki kötü davranacak çocuğunu kayıracak. Bunlar beni çok korkutuyor.
Şu an belli bir tarihi yok galiba ya da bana söylemedi ama evleneceğim ben dedi. Evi yok bildiğim kadarıyla ama o kadınla alırlarsa çocuğumun hakkını alabilirim ilerde değil mi? Bir de nasıl bu süreçleri açıklayabilirim ona bilmiyorum daha küçük ilkokula başlamadı bile. Babasıyla görüşüyor ama ilerde tüm bunlar onu etkileyecek belki görüşmeyi istemeyecek, belki babası uzaklaşacak. Çocuğunu düşünmeden nasıl böyle kararlar alabiliyor kendi keyfini düşünüyor, kadın nasıl çocuğu olan adamla bu kadar rahat evleniyor anlamıyorum. Ne yapabilirim ben mesela pedagog ile mi söylemek lazım? Başına gelenler nasıl açıkladınız bu durumu? Kendimi günlerdir çok kötü hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum lütfen saçma sapan yazdysam kusura bakmayın.
E evlensin alla alla

Düşüncelerinizin coğu hatalı. Kadını tanımadan kötü demeniz doğru değil. Evleneceğini siz değil eşiniz açıklasın. Basit cümleler ile anlatılabilir. Tekrra eskinesinizin ya da sizin bebeğiniz olursa evet kardeşi olur, kardeşini sevsin. Çocuklu biri ile neden evlenmesin kadın belki kendi çocuğu da vardır ayrıca. Evlenir evlenir yani. Kaygıları izin çoğu henüz gerçekleşmemiş şeyler zamana bırakın. Başka ile taşınacak olması problem cidden, bu da işte babaligincik da yapmadığını yapmak istemediğini gösteriyor, klasik Türk erkeği.

Back
X