- 3 Eylül 2025
- 213
- 153
- 18
- 35
- Konu Sahibi alev gozlu kiz
Sen o kadını kiskaniyorsun net.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım evliliğinizin kötü gittiği zamanlarda
Belki çocuk olunca düzelir umuduyla çocuk yapmadınız ?
tam ustune bastin ayagini cekVe birçok insanın yaptığı hatayı yaptım belki çocuğumuz olursa düzelir dedim ve hamile kaldım.
O zaman hâlâ anlamamış hiçbir işe yaramadığınıtam ustune bastin ayagini cek![]()
Bu millet diye bahsettiğiniz elaleme daha yaşanan görmedim. O yüzden sallayın onları, he çok yakında iz sürekli duyuyorsanız daha uzak bir mahalleye taşının imkanınız oluncaBen de çalışıyorum zaten çalışmıyor değilim ama hep kötü insanlar çıkıyor karşıma. kıskançlık haset her şey var. doğru düzgün çalışabileceğim bir yer istiyorum ama hep torpil lazım. kazandığım bana yetiyor bir şeyler yapmak tatile gitmek isteyince çevrem bile paran yok nasıl tatile gidiyorsun diyor. her şey batıyor millete
Çocuksuz kadınları zorbalamıyorum ama onlar da kendi dengiyle evlensinler çocuklu adamın peşinde ne işleri var
Eger bosandiysaniz iki bekar insan olarak ikinizde baska birileriyle tabiki de evleneceksiniz. Neden bukadar abarttiniz. Kardesi de olabilir, cokta iyi anlasabilirler. Simdiden hem kadin hem kardes öcüymus gibi ne bu tepkiler anlamadim. Pedagog esliginde soylersiniz, gerekirse bir sure destek aldirirsiniz. Sonucta bosanmis olmaniza alismis bir cocuk var. Cocuk degilde siz bunu hazmedemiyor gibisiniz. Ayrica daha ortada evlilik henuz yokken, aldiklari evin hakkina kadar dusunmeniz bana cirkince geldi. Cocuktan once sizin bir destek almaniz, eski ese karsi bu takintili dusuncelerden kurtulmaniz gerekiyor. Ilk sizin basiniza gelmedi, sonda olmayacaksiniz.Merhaba herkese. Eski eşimle 3 yıl önce boşandık. bir çocuğumuz var. ben hep onları görüştürmk için çabaladım o da görüşüyor alıyor çocuğu ama geçenlerde evleneceğini söyledi. Ben ona çocuğunun yaşadğı şehre taşınmasını söylerken, çocuk babasından uzakta büyümesin derken o gelmeyeceğini bir de evleneceğini söyledi. Şimdi görüşmeyi keserse ne olacak bu beni çok korkutuyor. Ayrıca bir başka kadının evine gitmesini de istemiyorum. kendi anne babasıyla bakıyordu her ay ama evlenirse kendi evine götürecek. Çocuk allak bullak olacak hem de ben bunu nasıl açıklayacağım bilmiyorum. Nasıl baban evlenecek diyeceğim. Üstelik bir çocukları olursa nasıl bu senin kardeşin diyeceğim psikolojisi bozulacak, ben bunu açıklayamam başka bir kadının çocuğuna kardeş dedirtemem. Babası başka çocuğa her gün babalık yaparken ona yarım yamalak yapacak kadın belki kötü davranacak çocuğunu kayıracak. Bunlar beni çok korkutuyor.
Şu an belli bir tarihi yok galiba ya da bana söylemedi ama evleneceğim ben dedi. Evi yok bildiğim kadarıyla ama o kadınla alırlarsa çocuğumun hakkını alabilirim ilerde değil mi? Bir de nasıl bu süreçleri açıklayabilirim ona bilmiyorum daha küçük ilkokula başlamadı bile. Babasıyla görüşüyor ama ilerde tüm bunlar onu etkileyecek belki görüşmeyi istemeyecek, belki babası uzaklaşacak. Çocuğunu düşünmeden nasıl böyle kararlar alabiliyor kendi keyfini düşünüyor, kadın nasıl çocuğu olan adamla bu kadar rahat evleniyor anlamıyorum. Ne yapabilirim ben mesela pedagog ile mi söylemek lazım? Başına gelenler nasıl açıkladınız bu durumu? Kendimi günlerdir çok kötü hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum lütfen saçma sapan yazdysam kusura bakmayın.
Ya çocuklu adam kadının peşindeyse o zaman nolucak konu sahibi
Ay ne sacma bir dusunce bu ya, kadin sizin cocugunuza maddi destek olmak zorunda degil, bu eski esinizin sorumlulugu. Kadin sizden cok kazaniyor, iyi bir meslek sahibiyse tabi kendi cocuguna harcar, tatillere de goturur, ozel okulda da okutur. Surekli diger kardesle boyle kiyaslayip kiskanclik mi yapacaksiniz. Sizin gelirinizin az olmasi sizin probleminiz kadin ne yapsin. Birde akli fikri gezme tozmada ilgilenmez falan demissiniz. Kadinin yasam standartlarinin sizden iyi olmasini bari bukadar kiskanmayin ya. Hayir cocugu da boyle doldurup kadina simdiden dusman edeceksiniz.o da zaten yarı yarıya karşılarsak olur diyor ama onun durumu daha iyi, daha iyi şartlarda yaşayacak her zaman. benim maaşım daha az ondan. kira veriyorum ben diyor çocuğa zaten elimden geleni yapıyorum sende bu masraflar yok diyor ama maaşı benden iyi benim kendime çocuğuma anca yetiyor ama daha iyi imkan sunamam. buraya gelip gitmesini yol masrafını sayıyor bana. kıyafeti kursu karşılıyor ama hemen küçülüyor kıyafet dediğin şey. her şey pahalı zaten. o kadınla gayet iyi şartlarda yaşayacaklar çocuğundan esirgemesin ben yarısını veremesem de onlar rahat karşılar o da bunu bilerek evlenmeli
Çocuksuz kadınları zorbalamıyorum ama onlar da kendi dengiyle evlensinler çocuklu adamın peşinde ne işleri var
Neymiş benim derdim anlamadım bana saldırıp duruyorsunuz? Çocuğum yalnız kalmasın bi şeyden mahrum kalmasın istiyorum. İyi kötü bir düzeni var ama ileride ne olacak bilmiyorum bu beni geriyor
Çocuğumdan başka düşünecek br şeyim yok. Bir düzeni vardı bozulsun istemiyorum. hakkını korumak istiyorum
Burayı okurken gerçekten aklıma sadece şu geldi siz öyle mi yapardiniz bu nasıl senaryokadın belki kötü davranacak çocuğunu kayıracak. Bunlar beni çok korkutuyor.
Kadının çocuğu yok işte başkasının çocuğu da onun gözüne batar anne olan belki anlar ama böyle tahammülü olmaz istemez çocuksuz gibi davranmak isterse olan benim çocuğuma olur. şu an az çok bir iletişimi var ilerde o da giderse diye endişem. zaten başka şehirlerdeyiz aramızda 3-4 saatlik mesafe var. ben buraya taşınması önerisinde bulunmuştum o da istemedi. başka çocukları babaarı kreşten kurstan alıyor bu birkaç kere aldı sadece. demez mi onları babası alıyor beni niye almıyor diye.Düşüncelerinizin coğu hatalı. Kadını tanımadan kötü demeniz doğru değil. Evleneceğini siz değil eşiniz açıklasın. Basit cümleler ile anlatılabilir. Tekrra eskinesinizin ya da sizin bebeğiniz olursa evet kardeşi olur, kardeşini sevsin. Çocuklu biri ile neden evlenmesin kadın belki kendi çocuğu da vardır ayrıca. Evlenir evlenir yani. Kaygıları izin çoğu henüz gerçekleşmemiş şeyler zamana bırakın. Başka ile taşınacak olması problem cidden, bu da işte babaligincik da yapmadığını yapmak istemediğini gösteriyor, klasik Türk erkeği.
uzağız zaten başka şehirlerdeyiz. ben hakkını yedirmek istemiyrum ileride ne olur ne olmaz bilmiyorum. güvencesi olsun istiyorum sadece, bana bir şey olsa bir başına kalmasınEk olarak şimdiden hakkını alır mı falan derdine dusmeniz de
Bu millet diye bahsettiğiniz elaleme daha yaşanan görmedim. O yüzden sallayın onları, he çok yakında iz sürekli duyuyorsanız daha uzak bir mahalleye taşının imkanınız olunca