Eski eşim evlilik sitesine üye olmus

Size yaşattığı onca kötü şeyi sindirdiniz , evlilik sitesine üye olmuş olmasına mı takıldınız ?

Hamileyken seni dövebilen bir adamla evliliğinin %80'i nasıl iyi olabiliyor, onu anlasam yorum yapacağım da... Anlayamadım. Şiddeti geçtim, seni yolda koşturan, bana yalvar diyen, seni ahlaksızlıkla suçlayan, bir de mide bulandırıcı şekilde çamaşırlarını inceleyip, kanıtmış gibi önüne süren insan için cehenneme kadar yolun var diyeceğine, hala kafanda yer işgal etmesine izin verdiğine göre, bir psikologa görünmelisin acilen.

Evde iç camasirimda.sperm gördüğünü ve bana.kimle yattigimi sorup evde erkek araması bile yaptı.yedi aylık hamile.idim.sperm dediği de köyü akıntı
Çocuk ondan degilmis
Yok artık
Senin iç çamaşırında sperm gördü evde başka erkek mi aradı
Sen halen tekrar bu adamla geri birliktelik istiyorsun

Iyi günümüz çok iyiydi diyorsunuz. İç çamaşırınızda arama yapmış bir adam için mi?
Aldatma ile, sadakatsiz olmak ile, başkasından hamile olmak ile itham eden bir adam için mi?

Üzgünüm ama bunların biri bile yaşanmışsa, önünüze dünyaları da serse bir saniye acaba demeniz bile hata.

Bu çirkinlikleri kabul edip tekrar denerseniz, yeni seferde daha çok kötülük ile karşı karşıya kalırsınız. Ayrıca kendinizi değilse bile çocuğunuzun akıbetini düşünün lütfen.

yuzde seksen evlilikte iyiydik.ama yüzde yirmisi de çok.kotuydu:

Alttakileri sayıp sayıp sen evliliğin %20 si mi kötü idi diyorsun saydığın tek iyi bir şey görmedim.

Peşimden koş ve seni seviyorum diye bağır diyerek gözümde n gözlüğünü kolumdan çantamı alıp; bir yandanda hadi gel hadi gel diye beni.yollarsa.kostursu.yedi aylık hamile idim.

bunu ne kadar düşünürsem düşüneyim anlamam anlamayacağım, aklı melekelerim bunu anlamaya yetmez..

Bide çocuk ondan değilmiş.

Ortada daha ne sebep bekliyorsun acaba ?
Kafanı kopartıp anahtarlık mı yapsın?
Ne istiyorsun çamaşır gibi ipe mi assın seni yahu!
Bize bunu yaşatmaya hakkınız yok manşetlerde sizlerin katledildiğinizi gösterip bizi üzüntüden kahretmeye hakkınız yok!
Eski eş olup yeni eşin olacak kişi ki zaten evleneceksin ikinizde bir hastaneye yatın tedavi olun.

Mümkünse üremeyin.

Umarım kadınların nabzını ölçmek isteyen erkek üyesindir.Yoksa böyle bir hemcinsim olduğuna inanmak istemiyorum.Bizde sevdik, şiddet görmesek de saygısızlık gördük ve bir anda soğuduk o adama karşı.

Bu yazdıkların ve senin onu halen seviyor olduğunu söylemen vallah bence şartelleri attırdı.. Birşey diyemeyeceğim... Mutluluklar size...

valla siz ne yiyip ne içiyorsunuz bilemedim kardeş Allah zihin açıklığı versin

Eski konulara bakıp yorum yapmak kötü belki fakat 6 yaşında çocuğunuz varmış kimsenin anneliğini sorgulamıyorum ama lütfen kendinize iyi bakın. Kendiniz için değil. O çocuk için.

Böyle konuları okuyunca kolum uyuşuyor sinirden. Aklım almıyor.Yapmayın yazık etmeyin kendinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…